esmaspäev, 27. detsember 2010

Tee teistele seda, mida sa tahad, et sulle tehakse.

  Kõik inimesed on väga erinevad ning igat inimest tuleb võtta kui erilisena ! :)

Iga pisiasi võib teha inimese õnnetuks, kuid miski ei suuda teha inimest täiesti õnnelikuks. Mida ka ei räägitaks, õnneliku inimese kõige õnnelikum hetk on see, kui ta uinub ning õnnetu inimese kõige õnnetum hetk on see, kui ta ärkab.

Tahan olla truu, sest on neid, kes mind usaldavad, tahan olla rikkumata, sest on neid, kes hoolivad, tahan olla tugev, sest on palju, mille nimel kannatada, tahan olla vapper, sest on palju, mida peab julgema teha. Tahan olla sõber kõigile- ka vaenlastele ja üksildastele, tahan anda ja unustada, et andsin midagi, tahan olla alandlik, sest tean, kui nõrk ma olen, tahan vaadata üles ja naerda ja armastada ja tõusta kõrgemale.


Täna , 27.detsember

Täna magasin kella kolmeni . . istusin natuke arvutis ja hakkasin kohe sättima . . minek oli Arturi poole jälle . Saime Getteri ja Joonasega kell 5 turtsi juures kokku . . seal passisime tund aega kuni saime pakid ja siis läksimegi tipatapa Arturi poole . Alguses oli kõik väga ilus ja armas veeeel . Hetke pärast muutus Eva tigedaks ja läks Makule kallale . . kuid sellel oli ka põhjust ! ;) Siis Eva kogematta lõi ka mind . . Aga muidu niisama istusime jällegi ja nautisime teinetese seltskonda ja jõime vaikselt , kui seda saab nimetada vaikseks joomiseks . Mingiaeg olime Evaga magamistoas ja räääkisime ja räääkisime ja naersime täiesti mõtetu asja üle . . vahepeal ehmatas meid voodi alt hüpanud Henry , kes kuulis midagi seda , mida kuulda ta ei tohtinud . . aga ta oli hea poiss ja ei öelnud kelellegile seda ning ma loodan , et ei ütle ka :) Maikel oli Eva poolt niiii ära puretud . . siis Eva läks koju ning meid oli üks loom vähem :( Hetkeks oli rahu kuid mitte kaua , täpsemalt nii kaua kuni mõned läksid Makule kalalle ning mõned teda päästma . . hale mölllllllll oli ! Ja siis me Getteriga läksime minema ja selline oligi meie tore Arturi pool käik . . eks kunagi kordame ja veel toedamalt ! ;)

pühapäev, 26. detsember 2010

MINA

LÕVI


24. juuli - 23. august

Sobivus: Jääraga, Kaksikutega, Kaaludega, Amburiga

Sügavad tunded: Lõviga, Veevalajaga

Erilised tunded: Sõnniga, Skorpioniga

Mittesobivus: Vähiga, Neitsiga, Kaljukitsega, Kaladega


Iseloomustus


Lõvi tähtkuju all sündinud on väga rikka hingeeluga, võimukad inimesed. Neis inimestes on kõigis, ükskõik millisesse ühiskonna klassi nad ei kuuluks, midagi kuninglikku. Need inimesed on suursugused, auahned, edasipüüdlikud. Teesklust ei salli, on alati loomulikud. Kõik nad on temperamentsed ja impulsiivsed.

Lõvi tähtkuju all sündinu mängib meeleldi esimest viiulit, ihkab hiilgust ja toredust. Elamine väikestes oludes on neile piinaks. Nad on ka abivalmid ja kaastundlikud ning helded ja nende kõrval on alati tunne, et neid mõistetakse, et võib loota abile.

Selle tähtkuju all sündinud on üllameelsed ja valmis kangelastegudeks, kuid langevad ise kergesti lõksu, mida tingib psühholoogilise vaistu ja taktitunde puudumine. Ka raskuste korral ei kaota selle tähtkuju all sündinu optimismi. Kõige enam vapustab neid reetmine. Kui neile ei kingita küllaldaselt tähelepanu, muutuvad nad tusaseks ja tagasihoidlikuks. Nad on ustavad sõbrad, kuid püsimatud, kuna kiinduvad kergesti ja armastavad uusi nägusid. Kuid Lõvi tähtkuju all sündinu sureb tihti vaesena, kuna kaldub lohakusele ja hajameelsusele. Nad on väga külalislahked võõrustajad, armastavad hasartseid mänge, ka sporti.

Lõvi tähtkuju all sündinul on palju armulugusid, kuid abielludes elab õnnelikult.

Naine, kes on sündinud selle tähtkuju all, on armastuses siiras, impulsiivne, ei talu südamevalu. Ta ei lasku iialgi juhuslikesse sidemetesse, kuigi tahab, et tal oleks austajaid. Naiste sõprusest eriti lugu ei pea, eelistab meeste seltskonda. Ei andesta truudusetust ja petmist, ei lasku kunagi kompromissi ega abiellu enne, kui pole selge, kas väljavalitu väärib teda. On suurepärane perenaine ja ema.

Töötada võivad selle märgi all sündinud ükskõik mistahes erialal ja ükskõik, millisel juhtival kohal edukalt.


Info


Õnnenumbrid: 5, 14, 23, 32, 41, 50

Värv: Kuld, oranzh, punane

Mõjutav planeet: Päike

Element: Tuli

Domineeriv sõnapaar: Ma tahan

Õnnepäev: Pühapäev

Õnnekivi: Sardoonüks, merevaik, rubiin

Metall: Kuld

Lilled / taimed: Päevalill, saialill, gladiool

Lemmikkingitused meessoost Lõvile: loteriipilet(id), kell, õlimaal, shampus, ilus riietus, nahkkott, pilet teatrisse, maitsekas kunstiteos, pudel head veini

Lemmikkingitused naissoost Lõvile: loteriipilet(id), ehted, shokolaad, maniküür, siidist sall, õlimaal, shampus, lilled, pikad küünlad, kristall, teemandid või pärlid


Andesta oma vaenlastele, ent ära kunagi nende nimesid unusta

mmmmmmmmmmmmm , pole jälle kaua miskit kirjutanud . .

24 . detsember

HÄID JÕULE . . TAGANT JÄRGI ! Jah reedel olid jõulud . Kuna mu kallis ema pidi sellel ajal tööl olema ja mina Tallinnasse ei tahtnud sõita läksin koos Doreliga tema tädipoole hiigelsuuurte majja . Meil käis jõuluvana ja me veetsime üleüldse toredalt aega . Väga armas oli vaadata , kuidas pisikesed lapsed veel usuvad jõuluvanasse :)

25 . detsember

Hommikul ärkasime Doreliga ja Maigiga ülesse laste karjumise ja igasugu kisamise peale . Kui olime valmis minema avastasime , et oleme lumevangis meid üritati päästa kolme traktoriga kuni lõpuks me saimegi välja :D . . Tulin koju ja olin väga väsinud jõuludest . . Sain veel korra getteriga kokku ja siis istusin edasi kodus kuni jäin magama .

26 . detsember

Ärkasin kahe ajal ning hiljem sättisin ja läksin semudega turtsi . . Semudeks olid Getter , Renar ja Haniiiiiiii . Peale turtsi liikusime sirkasse . . kui olime ülekäigurajal siis nägime juba kaugelt , et suure mäe peal ronivad ihastekad . . hiljem läksime kodudesse ja Getteriga otsustasimeminna ihaste . . panime kodus soojalt riidesse jamarssisime bussijaama poole . . kui saime teada , et ihastekaid pole ihastes , et nad hoopis Arturi pool . . läksime sinna . Seal  istusime , peksime üksteist ja niisama nautisime teineteise seltskonda :) Õhtupoole läksime mäele ja seal sai ka nalja . Nüüd istun ma kodus vaatan telekat ja just lõpetasin mandariini söömist :)

- Ma olen alati teadnud seda , et parimad sõbrad jäävad alati nendeks ja ei midagi muuda seda :) Kuid paljud sõbrad on viiimasel ajal kohutavalt muutunud ja need muutused lähevad aina hullemaks ja hullemaks , aganojah teeeee , mis tahad ! :)

kolmapäev, 22. detsember 2010

Egoism ei ole see, kui sa elad nagu sa ise tahad, vaid see, kui sa soovid, et teised elaksid nii nagu sina tahad

Ma pole siiia ikkka vägaväga ammu kirjutanud , ja täna hea sõbranna ütlemisel mõtlesin , et tuleks siia miskit ikka üle pikaaja kirjutada . . :)
Vahepeal pole midagi erilist juhtunud , aga kõik need päevad , mis ma siia kirjutanud pole on olnud omamoodi superlahedad !

Aga ma kirjutan siis lühidalt . .
olen käinud ihastes
olen käinud shoppamas
käisin CS'il
ühtegi kahte ega ühte tunnistusele ei tule nagu mõnel
olen loll olnud
olen tark olnud

Aga kui põhjalikumalt rääkida viimastest päevadest siis ,
Esmaspäeval käisin koolis ja peale seda ei mäleta , mis tegin .
Teisipäeval ei käinud koolis ja siis käisin kooli jõulupeol , mis oli vägalahe kuid meie esinemine läks totaalselt nässssu . . laulsime (Y) kuid slideshowga tekkis probleeme seetähendab , et see ei läinud üldse tööle . Läks kuidas läks , aga aega veetsime toredalt :)
Täna ehk kolmapäeval ei käinud koolis , selleasemel käisin Doreliga shoppamas . . 4 tunniga me jõudsime ainult 2 ja pool poodi läbi käia  + süüa mäksis . . hiljem läksin Getteriga ihaste .
Homme on kooli viimane päev , mis tähendab , et käes on VAHEAEG ! yeeeeeeeeeeeee
Ja ülehomme on jõulud , mida ma üritan hästi veeta :)

JA MA TAHAKS MAINIDA , ET MEIE KLASSS ON SUPER !

Kõik te olete mulle õdede ja vendade eest !


esmaspäev, 13. detsember 2010

Lihtsus on ülim keerukus.

Pole jällle pikka aega midagi kirjutanud . . vahepeal on palju juhtunud kuid ma ei jõua kõigest kirjutada . .

- Eelmise nädala viimased päevad
Ei teinud eriti midagi . . koolis ja kodus ja väljas . muuuuud mudagi

- Nädalavahetus
Nojaa alustame siis otsast . .
* Reede . .
Reedel käisin koolis ja istusin kodus kuni meil Getteriga tuli mõte minna tasku ostuööle . Sättisime valmis ja läksimegi . . Seal olime veic almakesega , käisime poodides , laulsime jne . Mu lemmmik Ott Lepland oli seal juuuuuuuuuuuuuuuu :) ja Marvi Vallaste kaaa :) Getter leidis endale seal austajaid , ühed käisid ns ema ringi ja teised jälitasid :O :D
* Laupäev . .
Päev läbi jälle kodus , koristasin . . Hommikul juhtus väike äpardus , emps leidis mu jope taskust midagi sellist , mida ta ei oleks tohtinud leida . . Siis läksin Doreli poole , seal oli Getter ka juba ja kuna me ei leidnud meie jaoks sobivat piduuuu (D) siis otsustasime minna lõunaka ostuööle . . Seal olime niisama , hoidsim eväga üksteise lähedusse , et mitte ärakaduda ning käisime ringi . Vahepeal kuulasime Smilersit ja igatahes väga kõvv oliiiii (Y) . Buss tuli meil 23.30 ning sõitsime sellega kesklinna . Doreliga hullasime mäe peal tema maja taga ja otsustasime jalutada toomemäele . Toomemäel otsustasime kasutada trepiasemel , jalgu ja käsi , ning roomasime lihtsalt mäest üles . Olin väga lumine ja läbimärg , ainuke , kes suutis kuivaks jääda oli Getter . Hakkasime Getteriga koju liikuma , liikusime ja liikusime kuni jõudsime lõpuks koju . Koju saabudes oli kell natuke peale ühte . . .
* Pühapäev . .
Olin päeval niisama , ja õhtul läksime Getteriga 45õks minutiks ihaste kuna , ihastesse jõudes olime me täiesti läbimärjad ja meil oli väga külma seega sõtsime kohe eedenisse . . Olime seal niisama ja tulime koju ära .
* Täna ehk esmaspäev . .
Koolis ei käinud ja istun arvutis , hakkan kohe pead lõhkuma mida CS ile selga panna ! :S

reede, 10. detsember 2010

kui tuisuneeeeeee

Pole kaua kirjutanud ning otsustasin täna siis midagikirjutada . Vahepeal pole midagi erilist teinud peale koolis ja kodus viibimise ja vahepeal väljas ka kuid eile tabas Eestit totaalne šokk ehk siis lumetorm Monika , mis on täielikuks katastroofiks pöördunud . . lund on nii palju , et võib isegi sisse uppuda ja kooli kõnnnin tavalise 5 min asemel 20 :O ning jõuan läbimärjana :O kõik teed on lund täis . .

Reporter - Täna tabas Tartut tõeline lumeuputus, mis sundis paljusid linlasi oma plaane muutma. Ka päästjad soovitavad võimalusel autosõit ära jätta ja end soojalt riietada.

Lumetuisk peaks Tartus jätkuma väikeste vahedega kuni homse hommikuni.

Praegu on niii mõnus unistada soojast maast näiteks Maldiivide saarest . . .


Ölge palun , kas ei oleks praegu seal hea olla pakase Eesti asemel ? :)

Kindlasti on . .

Aga täna on siiis reede ! Praegut midagi erilist plaanis pole kuid kavatsus on teha midagi head ikka ;)
Kui pakud miskit helista ! 53861768 (mp)

Ja kui midagi küsida tahad , mida muidu ei julge , tee seda siin - http://www.formspring.me/eleeenmiisu küsi julgelt !

teisipäev, 7. detsember 2010

Ma kuulen ja ma unustan. Ma näen ja ma mäletan. Ma teen ja ma mõistan.


Ohja , mu elu läheb aina põnevamaks ja põnevamaks , eitea kohe , mis mind ees ootab . . .

Eile oli suht ns tore päev , midagi rääkida ka eriti ei viitsi eilsest . Olin koolis ja siis Almaga eedenis , ei muud midagi ;)

Täna olin jälle koolis , tulin kolmandaks . Kirjanduse ajal läksime alla sättima kuna pidime minema teatrisse . Läksime vaatama " Nohkar kuubis " . Arvasin , et see on vägaväga mõtetu , et pole mõtet minnagi kuid see oli väga super ! Sõitsime bussiga sinna , kõik oli korras . Teretasin kõiki bussi tulijaid ja niisama naersime taga bussis oleva rahvaga :) Teatris aina naersime , avastasime Getteriga , et üks tegelane täpselt tema moodi ja teine täpsel minu ja terve teater naersime üksteise üle :D . Meie taga istusid meie kooli pisikesed ning me rääkisime nendega juttttu :d . Peale etendust olid garderoobi järjekorrad pikad . . . saime joped kätte ja läksime Almaga koju . Läksime läbi majade ekraani taga olevasse bussipeatusesse , seal leidsime sõpsusi endale . Istusime bussi nr.4 ning sõitsime kesklinna sealt kiiruga nr.3 peale . Sõitsime koos Renari ja Rannartiga koos . . nemad läksid eedeni peatuses maha :( Järgmine peatus oli kalda teeeeeeeeeeeee . . sealt tuli bussikontroll peale . Mul tuli kohe meelde , et mu pilet augustamatta ja Almal polnud üldse . . :O Meid võeti punasesse bussikesesse ning kirjutati protokollid . JESSS TEINE PROTO JUBA ! (KKKKKKKKK) Ma ikka niiimeeldin bussikontrollidele . Noja siis jalutasie jala koju . . .
Praegu peaks hakkama raamatut " Mort " lugema , milles on 300 lk ja mul loetud ainult 9 :S ja neljapäevaks vaja veel üht raamatut läbi lugeda , mida mul üldse polegi :S . Aga muidugi selle asemel , et raamatut lugeda , lähen mina Getteriga välja . Kui väljas ära käin siis kirjutan , mis väljas tegin ;)

pühapäev, 5. detsember 2010

Kui soovid, et sind armastatakse, ole armastusväärne



Selles postituses ma rääägin pikemalt eilsest päevast v siis pigem õhtust ja ööst :)
Eile päeval eiteinud eriti midagi , käisin Almaga eedenis ja siiis olin jälle kodus . Ootasin kuni Dorel saab linna tullla . . võttis kaua aega kuid asja sai :)
Pakkisin kiirjuga asjad kotti ja juba olin valmis minema Doreli juurde . Vahepeal istusin Almaga eedenis ja siis nägin kuidas mu kaks bussi läksid ära kuid õnneks tuli kolmas veel ja sellepeale ma läksingi . Peagi olin juba Doreli uksetaga ja me hakkasime sättima :) Sain teada , et Dorelile meeldivad logud ja nendes mängida . . Kui olime ära sätitud , läksime autoga eitea kuhu , varikule vist :D . Siiis seal oli vägaväga mõtetu , meid piinati küsimustega seal ja me otsustasime ära minna . Saime autoga , vahepeal võtsime veel kaks tsikki peale , kes olid purupurjus ja ei jaganud maad ega ilma . Vahepeal peatas meid tore Eesti Politsei , kellega meil suuremaid probleeme ei tekkinud va turvavööd . Siiis juba olime kasvuhoonete juures ja siis juba kuskil , kellegi pool :D Seal istusime ka niiisama , midagi ei teinud aga põnevaid hetki oliiii . Vahepeal tulid juurde meile Tuule ja Aveli . . kui kell näitas natuke peale viit otsustasime koju minna . Algne plaan oli minna taksoga kuid taksojuht oli nii munn , et ei saanud autosse ära mahutada 7 inimest ning me marssisime jala koju . . teepeal kukkus Dorel valusasti pikaliii :S:S seeeeee oli hea hetk :D Kui olime juba annelinnas jooksime mina , Dorel , Tuule ja Aveli kiirjuga bussile , me muidugi Doreliga magasime oma bussipeatuse maha ning tegime seetõttu ringi peale ning juba me olimegi Doreli maja eeeeees . Dorel jooksis kiirugakiiruga koju samal ajal kui kina nautisin koduminekut . . Kui mina olin Doreli maja ees , lendas Dorel nagu hull trepikojast välja ja karjus , et trepikojas magab prükkar keset treppi ! No mina muidugi läksin asja uurima , kuid prükkar oli siis juba üleval , arvatavasti oli ta Doreli kiljumisest väga ära ehmunud :D:D , Siiis jõudsime uksest sisse , sättisime ennast magama , vaatasime veel nats telekat ning jäime magama kella seitsme paiku . . gooood nihgt ! :)



Täna hommikul ärkasin Doreli juures kella 10 ajal , sättisin kiirjuga ja juba jooksin bussile . Kodus olin ma enamvähem 10.30 vaatasin natuke telekat ja jäin magama , magasin neljani , peale seda oli hea olllla :) Juba hakkasin sätttima ja läksin Almaga eedeni , seal me niisama tšillisime siis tuli Getter ka , siis jälle niisama tšillisime . . ja siis tuli aeg meil Getteriga koju minna :D kooli juures veel viskasime nats tantsu ja juba olimegi kodus :)
Praegu istun teleka ees , läpakas süles ja vaatan Tantsud Tähtedega ning kirjutan blogiiiii :) Varsti hakkan õppima kaaaaa , homme ju kooool , jälllllllle . .


Tahtsin veel seda kirjutada , et varsti on blogi loetav vaid nendele inimestele , kes saadavad mulle oma e-maili . niiet ise teate !

reede, 3. detsember 2010

all I want for christmas is u . . .

 



Kui rääkida juba jõuludest , siis tuleks hakata jõuluvanale kirja kirjutama , mida jõuludeks tahad ! :) Kui jõuluvana msni eitea , võid kirjutada minule - elenkiiisu@hotmail .com

Ja minu ja Eva suurim jõulusoov oled SINA ! 

kolmapäev, 1. detsember 2010

i still miss u . . .


Alustasin kirjutamist 1 detsembril , kuid see ei õnnestunud kuna ma ikka ei viitsinud ! Seeeda kirjutan ma täna . . .

1 detsember - kooooolis oli heahea ja peale kooli läksime Getteriga otse TÜ-sse . Seal ergutasime meie kooli tublisi sportlasi ! Meie kool oli loomulikult supersuper tubliii ! Kuid paljud sportlased , kes muidu on tublid , võistlusel lootsin neist paljupalju rohkem . . aga see , mis sai tehtud on tehtud :) Väga hea päev oli !

2 detsember - koooooolis oli jällle vägaväga hea ! Kooolis ajas mind Evald peaaaegu nutma :'( Koolist koju tulles , kukkusin kohe pikali magama :) Siiis sain Helisega kokku , istsuime veic minu pool ja läksime bussipeale . Veel olid Eva , Kaspar ja Priks . . Väljas oli vägaväga külm ja me otsustasime minna Eva poole ennast nats soojendama . . istusime eva põrandal - seal oli põrandaküte . Vahepeal saatis mulle sõnumi , et armus ühte inimesse ära ! :D:D:D:D:D . Siiis läksime välja ja mulle tehti totaalset piina ja siis jooksime Helisega bussipeale ja koju :) heahea päev !

3 detsember - täna magasin jälllle kooli sisse , kuid jõudsin ilusti esimeseks tunniks . . koolis oli jälle hea :) siis tulin koju ja avastasime ühe probleeeemi :S . Siiis otsustasime Getteriga minna linna , kõigepealt läksime lõunaka , siis raekotta ja siiis jalutasime niisama linna peal . . siis käisime kiiruga eedenis läbi ja siis koju . Bussis ja kodutee peal ajasin Getterit närvi ja laulsin talle tobedaid laule :) Hetkel istun kodus , teki all ja räägin Evaga telefonis juba 56.57 minutit :S:S:S

- Tahan südamest tänada kõiki päkapikke , kes hommikuti sussi sisse mulle miskit hea panevad :)
ME KIIIIIISUMIIIIIIISU , PARAS SULLLLE , EKS VARSTI NÄEME ! :) (KKKKKKKKKKKKK)

See kord üritan kirjutada tihedamini ja pikemalt . . asi on sellest , et mul veic lühike mälu ning ma unustan kõik kähku ära ! :)

53861768 (mp)

teisipäev, 30. november 2010

Mul on olemas keegi, kelle nimel ma olen valmis ütlema EI!


Oeh , alustame siis otsast peale . . Vahepeal polnud aega kirjutada ja ei viitsinud ka , kuid hetkel otsustsasin siia ikka miskit kirja panna . Ja muideks eelmine postitus on üks kõige mõtekamaid , mis siin on , eks :D:D ?Getteri kirjutatud . . vähemalt laps sai ka tunda mõnu blogi kirjutamisest :)

Esmaspäev - Esmaspäeval oli loomulikult koolipäev ning ma magasin 20 min sisse , kuid koolipäev möödus üpris hästi minu jaoks , kuna läksin peale inglise keelt minema " arsti " juurde . Emme tuli mulle järgi ja siis kolasime ringi . Peale seda läksin Doreli juurde . Seal ns lebotasime ja käisime linna peal ringi . Väga super oli ! Kohe kui ma koju tulin panin tunked jalga ja läksin Getteri ja Helisega välja korraks :) Nii hea ja soe oli väljas olla , siis tegin natuke ingleid lumel ja jooksin koju . (:

Teisipäev - Täna oli ka koolipäev , õnneks , et teiseks tunniks . Ma ärkasin täna 5 min hiljem ja sain valmis 15 min varem WTF nagu ? supersuper nooooo . . Koolis oli heaheahea (Y) Kodu tulles puhkasin veidike ja siis tuli juba Getter , siis läksime ihaste , ihastes ei olnudki mingit lumesõda , istsuime rahulikult ja Helisega meile raputati lund pähe , loomulikult meie soovil . Vahepeal kiusasime Kevinit . Mingi hetk kadusid kõik poisid ära ja tagasi tulles tegid nad meile totaalset terrorit :O:O:O . Tänu Enarile olin ma augus , siis istus Henri mu peal . . ja see lõppes sellega , et ma olin vägaväga märg :S:S . Siis lipsasime bussile , bussile tulid ka Prix ja Enar , meie loomulikult läksime eedeni ja nad sirkasse . Eedenis otsisime Alma ülesse ja olime temaga , käisime pool tundi söögipoes ja klatšisime :D Siis läksime pleisssi ning minu ja alma vahel puhkes cheetose sõdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , me olime nii krõpsused . siiis ma veel natukene niisama kiusasin almat :C ja siis me läksime bussile ja koju :)

Agajah kiiiiisumiiiiiisu , saad aru , et egid vea , mida enam elusees ei saa kustutada mitte ühegi meie mälust !! Ma vägaväga looodan , et sa mõistsid selle vea tõsidust ja kahetsed seda . . kuigi ma südamest vihkan sind aga me kõik soovime sulllle vaid parimat juuuu :)
Ja sina jobukas , tead ka kui hea sa oled , HOMME KA HELISTAME TALLE VÄÄÄ ?

jou

ma Getter :D . elen istub voodi peal ja vahib seebikaid , :D

pühapäev, 28. november 2010

Sa ei saa kaotada midagi mida sul pole olnud.

Armastus on kurikaval reetur- ta tuleb su juurde, toob naeratuse näole ning siis küünistab sind nii sügavalt ja valusalt et see haav ei parane isegi mõnikord aastatega.


Tänane hommik oli nii lebokas . Hommikul ärkasin ja istusin kella viieni arvutis , kuna miskit muud polnud teha ja emaga poodidesse ma ei viitsinud minna kuid arvutis oli nii hivitav , et kohe ära minna ei tahtnud . Telekas käis ka mingi huvitav film . . Kella viie paiku hakkasin sättima , oli kavatsus minna Helise ja Getteriga välja . Nad tulid minu maja juurde kuid kuna pakke me ei jõudnud osta läksime otse bussipeale . Sealt elektri maja juurde ning sealt juba teistega paradiisi ( N.Triigi mets , sain ise ka alles täna teada , et selle nimi on paradiis . Enar ütles :D ) . Paradiiisis tegid poisid rämedaid kaklusi . . kuigi see kõik oli naljaga nägi see välja väga jube :S Natukese aja pärast liikusime punksi . Alguses niisama istusime punksis ja siis tahtin priksile selga hüpata , et teda pikali maha panna kuid mul ei õnnestunud see kuna priks tuli eest ära ja ma niisama maandusin pikali lumesisse :D . Tüdrukutega tegime jälle väikest gossipit seal , ikka niipalju on rääkida kui kaua pole suhelnud :) . Hiljem läksid kaks pliksi ära ning siis tuli aeg ka meil Getteriga koju minna ja Enar ütles , et buss tuleb ühe minuti pärast . . jooksime Getteriga elueest kuid buss oli hoopis 10 minutit tahasi ära läinud -.- Siis otsustasime minna 15'ga eedeni juurde . ootasime 10 min bussi . Meiega olid veel Enar ja Kaspar . . mina kirjutasin miskit lumele ja siis avastasin , et buss ongi juba kohal :D . Läksime Getteriga bussiga eeedenisse , seal nägime Almat tema sõpsidega :D Alma oli ka endale saanud jänku mütsiiiii ja saapad olid tal vägaväga sooolased ja me pühkisime neid ilaga :D . Vahepeal ostis jänks meile miskit head võltsdokiga :D Siis tuli aeg bussiga koju tulla . . Ja nüüd ma istun voodis , läpakas süles . Vaatasin just jääääääaega 2 ja mõtlesin , et eeests on sama külm hetkel kui jääääajal :D  Amuideks räägin msnis TUUUUUUUUUUULIGA , ta väga tahtis , et ma mainiks teda siin ära , TUULI lubas mind enda blogis ka mainida niiet lugege TUULI blogi ka !!!!!!!!!! :D

MUSIMUSIMUSI TUUULI , I ♥ U !
Aga jah , tsaubljau ja ilusat koolipäeva teile ! :)

laupäev, 27. november 2010

Trammile ja mehele pole mõtet järgi joosta,5 min tuleb uus ja tunniaja pärast tuleb vana tagasi.



Lause , mis asetseb pealkirjas on üks kõige õigemaid lauseid maailmas :)

Alustame juttu siiis neljapäevast . .  neljapäev oli suurepärane päev kuid selle hea päeva rikkus üks hea asi :) See , kes teab see teab , rohkem ma sellest siia midagi ei kirjuta ! :) Aga nüüd ma sain tõesti aru , millised te mõlemad olete . . .
Reeede oli superhea koolipäev - sain natuke pahandada õpetajatelt kuid seeeest tööõpetuses jõudsin paljumida ära teha :) Kui oli aeg välja minna siis läksime ihaste . . midagi erilist ei teinudki . . olime vahepeal Enari pool ja ei muud miskit .
Tänanepäev oli suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurepärane ! Hommikul ärkasin niiet Getter magas mu kõrval ja mängis doodelit . Siiis saatsin ta koju ära ning läksin Merkaga välja . Sõitsime bussiga emajõe äärde ja tegime pilte seal :) Siis sai merkal aku tühjaks ja otsustasime koju minna , ootasime bussi vägaväga kaua ja külmetasime . . Siis sain Helisega kokku ning Getteriga , läksime ihaste . . olime N.Triigi metsas . Seal sai nalja nabani lausa ! Täielik lumesõda käis . Saime läbi ka kahe ülitoreda plikaga :):) , Meie põhilause oli " Üks kõigi eest ja kõik ühe eest ! " Ja niiii see oligi :) Vahepeal täiega klatšisime seal ühtteist . . Ning tegime siukse sõja maha , et halb hakkab no :D . Mina nagu mingi puue jooksin ringi ja kukkusin igalpool . . Siis kui mul müts peast ära võeti , hakkasin karjuma , et mul on vähk , et müts tagasi saada . . Ja paljugi muud toimus seal , suurepärane õhtu , kõik olid kohal keda oli vaja ja keda mitte :D Kõik on musid meil ju :D . Vahepeal laulsime üht väga toredat laulu , mis mulle kohe väga meeldis :) Siiis läksime koju ning ma sain Almaga kokku , Krissu tuli ka . Läksime eedenisse ning mina kohe koju :)
Superpäev , aitähh kõigile eriti Sulllllllllllle ! :)

Aga jah , poleks elusee arvanud , et JÄLLLE SEE ? Mismõttes nagu ? Aganóh ise teate ;)

saux


kolmapäev, 24. november 2010

Tahan jälle päikest oma ellu -

-  tänane päev oli väga hea :) Hommikul magasin sisse 15 minutit , siis kiiruga sättisin ja läksin kooli . Koolis nagu alati mängisin Doodle Jumpi ja olin niisama . Vahepeal käisin Almaga buffetis ning üritasime lumesõda teha kuid seee tehti hoopis meile . Peale tunde käisime matat õppimas . Mina olin loomulikult nii tubli , et sain kõigest aru ja hakkama ja kõik teised tegid minupealt maha . Koju minemas kiusasin Almakest natuke ja siis olingi kodus , ootasin kuni Getter tuleb mintsa . Kui Getter oli minupool , sättisime , panime tunked jalga , saime helisega kokku ja läksime busssile .  Sõitsime kraavikaldasse , kõik naersid meid välja tunkede pärast :S . Siis mina vingusin , et panin tunked jalga ja keegi ei teegi lumesõda mulle ? :O Ja siis sain mõnusa lumesõda . . . siis otsustasime minna Henry ja Keviniga linna korra , et tunked jalast võtta . Käisime minupool 6 minutiga ära ja panime tunked ära ja ma vahetasin jope ka ära . Siis olime jälle kraavikaldas ning alguses olime niiisama , kuni hakkasime sõdima . Mulle tehti räme lumesõda , ja visati põõsa alla ja ma olin nii lumine nagu tuhksuhkur :) Siiis otsustasid aga kõik üksteisega sõdima hakata :D:D . Vahepeal otsustasime teha tüdrukud vs poisid ehk 5 tüdrukut vs 9 poissi . Seee oli ulme . Peale Getteri olme me kõik läbi ja lõhki läbimärjad . . . kuid oli vägaväga soe olla ! Poisid panid kõik tüdrukud pikali maha , mõndadel oli vägaväga valus ja ka mul , lõin selja täiega ära :( Vahepeal olin pikali ja Kaspar ratsutas mu peal :D:D . Igatahes olin vägaväga märg olla kuid heahea :) Ootasin bussi nigu maitea mida , tahtsin kangesti koju saada , kuid see buss tuli ikka nii aeglaselt . Siis saime bussipeale ja sõitsime koju . Getter tuli mintsa vaatasime reporteri dokumentaali ning ta läks koju , vahepeal koristasin toa ka ära :) Praegu kirjutan blogi ning vaatan Pilvede All  , hooaja viimane osa ikkka :C . Peale seda hakkan õppima geo ja inka kontrolltöödeks , ohjah :S

teisipäev, 23. november 2010

ei oska siia midagi kirjutada

 Täna kirjutan siia üle pika aja ning ei oska pealkirja mõelda , eks otsustage ise blogi lõpus , mis pealkirjaks sobib :) Getter pakkus hea pealkirja välja , kuid täna otsustasin ikka panna selle ;)

eleeeeen ' says:mis ma pealkirjaks panen ?
Getttär , TÜRA ÄRA PUURI !!!!!! says:
armas lumeke
Nagu natuke enne kirjutasin , et kirjutan siia üle pika aja , seega kirjutan natuke põhjalikumalt kui varem :)
See NV , mis oli oli ikka niiii hea :D , ma isegi ei viitsi midagi selle kohta kirjutada aga see oli ülihea :) Eile oli muidugi koolipäev . jeee teiseks tunniks oli . JA PÕHILINE OLI SEE , ET EILE OLI 22 NOVEMBER , ja see tähendab , et Dorelil sõitis ema Indiasse minema ning Dorelil on piduuuuuu 2 , 5 nädalat :) . Käisin eile Doreli pool ka ning kirjutasime reegleid ja minu kussunussu pussukotti polnudki :( . Siis mängisin ma doodle jumpi , mul on täielik sõltuvus . . . mul rekord natuke üle 21 tuhande :D , vähemalt , et ise tehtud rekord !! ( Sellesse haigusesse on nakatunud Helis ja Getter ka ) Ja eile oli ka Sandral sünnipäev . Paljupalju õnne , Sulle ! (k) :) Koju tulles läksin kohe üksi ihaste kuna Getter ja Helis olid juba ennem ära läinud . Kuid bussipeatusesse jõudes selgus , et ma ei peagi üksi minema , Henri ja Sander tulid ka :) . Olime kõik ratsatalli juures niisama , siis meil Helisega tuli hullumeelne idee , et loobiks ihaste bussipeatuse klaasid suurte kivadega katki , kuid see meil ei õnnestunud . Vahepeal tuli ka Rait , kes oli tõukerattaga . Siiis läksime meie bussiga eedeni ja teised kodudesse . Eedenis läksime ülesse mängima doodle jumpi ja peale seda koju . Täna oli loomulikult jälle teiseks tunniks ning koolis ei toimunud midagi erilist peale doodle jumpi mängimist , Helis sai tänase päeva jooksul kaks uut rekordit :S:S Siis käisin Alma ja Kristeliga väikeste majas ning siis koju , koduteepeal kiusasin Almat täiega :) . Praegu istun ma kodus , just tegin ajalugu ära ning vaatan Armastuse Merd , mida oligi arvata :) . Varsti hakkan ma sättima ning lähen välja oma kullakalli tibulinnukestega :) , Eks ma siis kirjutan ka veel siia miskit kui ma väljast tagasi olen .

Nagu lubasin kirjutan ma siia peale seda kui väjast tulen , seda ma ka hetkel täidan . Saime Helise ja Getteriga turtsis kokku , peale seda läksime sirkasse ning siis bussipeale . Sattusime bussile nr 17 ning pidime maha minema kasteheinas . Sealt me kõndisime ihaste bussipeatusesse . Ilm oli mõnsa lumine kuid märgg :S . Teepeal laulsime laule ning viskasin tantsu neile natuke , sõime puuokstelt lund . . . kui avastasime kui uhke ja lahe põkakene ( teepuhastus auto lumest ) tuleb meile tagant vastu hakkasime seda suure huviga vaatama ning arutama miskit . Mina ütlesin nendele tölpsidele , et auto nkn pritsib meid lumega ja nad ei uskunud mind , ning auto tuligi ja pritsis meid mitte lume vaid suurte soola tükkidega millega oli tohutult valus pihta saada , tollel hetkel oli selline tunne , et meid oleks piitsutatud . Kui jõudsime ihaste bussipeatusesse ootasid meid põõsataga Henri , Kevin ja Robin ning neil olid lumekuulid , seal toimus väike lumesõda . Natukese aja pärast otsustasime minna metsast autosi loopima ja istusimegi bussipeale ja sõitsime kraavikaldasse , sealt metsa , kus toimus ka lumesõda . Peale seda valisime endale sobiva koha ning hakkasimegi loopima . Pärast istusime tunksi ning siis hakkas suuremat sorti lumesõda . Vahepeal oli kevin lumealla ära matetud , kuid peale seda ta läks närvi ja pani kõik pikali maha :D , Kuid meid Getteriga oli raske kättesaada kuna me jooksime sügavale metsa puude taha peitu kuid ta ikka sai kätte meid ja pani pikali -.- Siis olime veel natuke tunksis tegime nalja niisama , siis oli Getter ära maetud , peale seda Getter solvus ja läks minema , läksime talle Helisega järgi . Me teadsime , et buss peaks kohe tulema ja bussijaama juures sõitsis buss meil nina alt minema :S ? Kutsusin siis issi järgi meile , niikaua kui issi sõitis panin bussijaama märgi pikali ja helisega kirjutasime peale sinna 20 :D Vahepeal tuli suu NAERUHETK , aeg oli naerda getteri üle :D , Kuna Getter nägi välja nagu tõsine pandakaru , seeee oli väga naljakas :D Kui jõudsime annelinna käisime korra minu maja taga ning siis kodudesse :) Väga super õhtu oli , homme kordame ! ;)

Otseloomulikult pean ma kindlasti mainima , et täna on LUMI ! :) Helistage kui lumesõda tahate , v kui tahate Doreli juurde pidudele siis ka helistage , eks ? :)


Tahtsin veel seda kirjutada , et lõpetage ära formspringides küsima selliseid küsimusi . See on minu ja Eva vaheline probleem . Küll me saame ise hakkama selle lahendamisega ! ;)

laupäev, 20. november 2010

Teed küsi nendelt, kes tulevad tagasi

Kui alustada rääkimist neljapäeva õhtuks oli see õhtu täielik ulme . . Kõik algas pihta bussisõiduga vana ihastesse , otsustasime minna tunksi seega tulime männimetsas maha . Sealt liikusime tunksi , tunks tundus meile mõtetu seega me läksime üle tee metsa ja hakkasime lumekuulidega möödasõitvaid autosi loopima . Mina ei julgenud loopida ning seisin nats kaugemal . Kõik loopisid niikaua kuni üks valge pisike auto jäi seisma ja kõik jooksid täiega metsaaaa . Metsas olime niiisama , siis Getter vahepeal kukkus ninuli seal ja mina ajasin mingit imelikku jutttu :d . Siis Helis pani Kevini pikali ja istus ta peale , siis pandi Helis puukülge kinni :D:D , metsast jõudsime välja kraavikalda peatusesse , kust otsustasime minna emajõe äärde . Emajõe ääres üritasime pilte teha ja oli selline idee , et läheks ujuma . ( Mul oli muidugi emajõest palju mida meenutada , head ajad olid Suvel ! ) Siiis otsustasime jalutada punksi , vahepeal tegime peatuse ihaste bussijaamas ja siis liikusime edasi . Mina , Helis ja Prix kõndisime eespool ja meil sai palju nalja , nagu näiteks : Sain suurelumekuuliga pähe , loopisime lund akendesse ja jooksime , üritasime lumememme ära lõhkuda ja tegime niisama nalja , kui me jõudsime punksi , tulid järgi ka Kevin , Henry ja Getter need olid tee peal silte ära tirinud , võõraste aedades käinud ja paljugi muud . Igatahes tulid nad kohale kahe suure sildiga , Getteril oli RUKKILILLE ja Henryl oli KURI KOER , :D:D . Siis nägime , et buss tuleb ja jooksime , muidugi Helis ja Getter panid üle suurte porilompide üle ja bussi astudes olime vägaväga märjad :d



Ma tänan sind ilmataat , et tol õhtul oli lumi :)

Eile oli isegi päris hää koolipäev kuid õhtu oli veel parem :) . Sõitsime Helisega ihastesse kuna kullakallis Getter läks sadalasse . Tulime ihaste hotellis maha ning läksime punksi , olime veic punksis ja siis hakkasime vana ihastesse liiikuma , viisin Helise mööda pimedat metsa sinna , Siis meile hakati paljupalju helistama , kõik koguaeg koputasid vahele :D:D , Siis saime Kevini ja Raunoga kokku ja läksime lammisse , lammis ootasime bussi , et punksi sõita :D , Bussipeal kohtasime veel rahvast , nimelt Robinit , Enarit , Prixi , keegi oli kindlasti veel aga ma ei mäleta :D . Siis läksime seitsmekesi punksi , seal olime niisama , Sain endale Doodle Jumpi ja mängisin seda koguaeg . Siis hakaksime liikuma Enari poole , Helis oli omast arust niikõva vend , et ronis üle aia , ja kui ta ronis üle selle siis avastas , et ta on persepeal suuuursuuuur auk , ma ei tea kuidas see juhtus :D Enari pool sai niimodi naerda , kuna Enari isa sõber rääkis seal vägaväga huvitavaid jutttte :D:D . Saime Helisega teada , et hoopis kõik naised on litsid ja kõik mehed on korralikud , KUID TEGELT ONJU VASTUPIDI :D Jõime seal natukene , ja hakkasime astuma välja :D:D , Läksime Kevini ja Raunoga ihaste hotelli bussipeatusesse , seal sai veic nali ja siis läksime bussile , algne mõte oli see , et sõidame bussiga eedenisse ja sealt teise bussiga koju kuid läksime männimetsas maha :D:D . Männimetsas oli mul mingi imelik tuju , ma tõmblesin liiga palju ringi ja tegin kaardist sillla :d Siis tuli mu emme järgi meile ja me tulime koju :D

TEAN VAID SEDA , ET TÄNA OLEN HOME ALONE NING TÄNA SAAB PARTY ! :)

kolmapäev, 17. november 2010

  Ma ei viitsi täna kirjutada oma päevasest tegevusest , selleasemel ma kirjutan oma tiburullist . See tiburull on inimene , keda ma usaldan hetkel kõige rohkem siin maamuna peal . Ta on nii eriline inimene , et tema sugust inimest ei leidugi rohkem , ta on tõesti ainulaadne . . Ma ei kujuta ette , mis ma teeksin ilma temata sellisel raskel ajal nagu praegu . Ta on inimene , kes toetab mind , kes ka kõige süngemal hetkel ajab mind naerma ja peletab eemale mu pisarad . Sellest jutust on juba aru saada , kes see inimene on aga need , kes ei saanud aru . . Tema nimi on Getter . Kallis , ma lihtsalt pean siia kirjutama kõik välja , mis ma sinust arvan ! :) Sa oled inimene , kellega on läbi elatud ka kõige hullemad hetked , kõige meeldejäävamad ja kõige naljakamad . Ma tõesti ei tea , mis ma sinuta teeks ? Ma oleks tühi koht , kuna sina oled see , kes toob minu igasse päeva päikese :) 8 aastat sõprust ei pane mind kahetsema , et sain sinuga tuttavaks vaid just vastupidi , ma olen väga uhke selle üle , et mul nii suuurepärane sõbranna on :) Sa oled maailma üks jobumaid inimesi , kuid kui sa käituksid normaaalselt , Sa ei oleks Getter Hälve nime väärt . Ma ei hakka meie tegevustest siia kirjutama , kuna sa isegi tead kui lõbus meil koos olnud on :) Ma ei tea , kas me oleme tõesti sarnased , kuid meil on sinuga vägaväga palju ühist ja võõrad inimesed tänavalt tulevad lihtsalt vastu ja küsivad , kas me oleme kaksikud ? Meile meeldib suga olla noliferid ja vahepeal oleme me väga kurjad ja õelad ! :)



Tea kallis , et ükskõik , mis ka ei juhtuks , Sina olid oled ja jääd minu Getteriks ja seda ei muuda keegi ! :) Ma lihtsalt vägaväga armastan sind , ja ei loobu sinust iial ! ♥

Sõbrad tulevad ja lähevad aga Sina jääd !

teisipäev, 16. november 2010

sa ei aimagi , mis sinust minu sisse jääb

Aitähh Getterile , kuna tema mõtles pealkirja . . ja mõnes mõttes see ongi nii . . aga sellest ei räägi ! :)
Ma täpselt ei mäleta kuidas tänane hommik algas aga igaljuhul sattsuin ma mingilmoel kooli . Vahepeal koolis sai ka natuke pilte tehtud . . Olin koolis ainult 3 tundi ja siis läksin minema , veel tulid kaasa Alma ja Kristel . Koju tulles , läksime emmega poodi , et mulle läpakat osta . . jee saingi selle ! Siis tulin koju , istusin läpakas veidi ja siis läksin voodisse armastuse merd vaatama . Kui kell näitas 17.52 tulin ma toa uksest välja ja sain kokku Getteri ja Helisega. Siis me läksibe bussile ja siis punksi . Punksis olime täiesti niisama , midagi eriti teha polnud kuid nali oli ikka . Vahepeal mõned läksid pooodi . . . siis hakkas täiega külm ja me otsustasime minna koju . Bussipeatuses tantsisime Getteriga kaerajaani , et sooja saada ja seejärel saime bussi . Bussis olid ka need , kes läksid ennem poodi . Bussis toimus miskit imelikku :D . Siis läksime eedenisse G & H ' ga ja seal oli meie lemmik AVONI pood :) Siis käisime niisama nats poodides ja siis ootasime mu emmet . Kui emme tuli eedeni , Helise esimene lause oli , et " Kohe näha , et samast perest ! " Täpselt nii ongi , mu emps on super nalimeees ! :) Siiis tulime kodu . Praegu niisama kirjutan blogi ja mingiaeg tuleks ka õppima hakata kuid midagi eriti polegi õppida ! :d

Ma mõtlesin , et niikaua kui midagi erakordselt huvitavat ei juhtu niikaua ma ei kirjuta siia midagi . . kuna kõik päevad on omamoodi huvitavad ei jõua ma igapäev uuest päevast siia miskit kirjutada ! :)

baibai , ;)

esmaspäev, 15. november 2010

Optimist kuulutab, et me elame parimas võimalikus maailmas; ja pessimist kardab, et see on tõepoolest nii

Tänane koolipäev oli isegi päris hääää . Hommikul magasin veic sisse peale sisukat nv'd :D Siis läksin kooli ja teepeal kooli tuli meelde , et täna on pildistamine. Sain Getteriga turtsi juures kokku ja me lippasimegi kooli. Kunstis polnud õpetajat ja me läksime sööklasse istuma , tegime nats pilte ka kuna Merka sai endale peegelkaamera ja terve tänase päeva katsetas ta seda meie peal . . Kehalises ma ei teinud kaasa , olin Almaga parmuke ja tegin pilte . . Eesikeeles õpetaja jälle vingus minu kallal kutsus mind tahvli juurde selleks , et ma saaks öelda " Kiisu tõi kala " . . Matas nagu alati sain kontrolltöö kahe aga öökull oli ilus :) . . Siis tulin koju ja sain teada , et mul tahetakse täna arvuti ära võtta kuid protesteerisin selle vastu ja leppisime homseks kokku , Saan homme läpaka endale :) . Läksin välja , sain Getteri ja Helise ja teistega kokku turtsi juures . Siis läksime bussijaama , seal kaklesin Robiniga . Bussipeale astudes jäi mulle silma kohe Tuuli , TSAU TUUULI ! :D Tulime ihaste hotelli juures maha ja läksime punksi , seal Getteriga olime niisama kaks erakut teiselpool punksi kuna ennem me nägime teiselpool suurt ämblikku :D:D , istusime ja laulsime :) Siis läksime Getteri ja Helisega eedenisse , kuna õues oli külmm . Eedenis olime ns , käisime ringi TERE AVONI POOD ! Siiis läksime turtsi juurde pingile ning siis kodu . .  kodus vaatasin saladusi ja siis läksin korra Almaga välja , oli vaja ajada mõndadega törtsmehe jutttttu ! ;) Sai aetud , RRRRRUIK ! :D
Agajah , hommegi teeme pilte ja oleme niisama ägedad !



Musjijusji ! (k)

pühapäev, 14. november 2010

Egoism ei ole see, kui sa elad nagu sa ise tahad, vaid see, kui sa soovid, et teised elaksid nii nagu sina tahad

Eile hommikul ei teinud mitte kui midagi , vaatasin metsikuid tibusi. Kui emps tuli koju , sain teada , et ta ostis mulle jope ilma minu teadmatta . Aitähh emme ! :) Siis sain Almaga korra kokku ja siis Getteriga . Läksime poodi , et jooke osta . . . kuulasin eesti riigist pika moraaljutu ära ja juba joogid olidki käes . Läksime bussipeale , ihaste hotelli juurest tuli veel inimesi peale ja me sõitsime vana ihastesse . Terve bussiaeg laulsin oma lemmikut laulu 
"Spider pig 
Spider pig
Does whatever a spider pig does
Can he swing
From a web
No he can't
He's a pig
Look out
He is a spider pig !  " :) 

 Seisime natuke elektri majakese juures ja siis me läksime Getteriga männimetsa bussipeatusesse . Ja sealt Kelly poole . Tal oli sünnipäev , läksime ns sinnna , polnud muud teha :D:D:D . Seal sai rämedalt nalja alustades rallisõitjast potipeal lõpetades ma eitea millega :D . Peale seda tuli meil mu issi järgi ja me läksime koju .
Täna hommikul ärkasin vara kuna arvasin , et on koolipäev ja enam magama ei jäänud :S Vaatasin pingviinist filmi ja siiiis tulid Dorel ja Charlie minu poole . Charlie pissssis jälle igalepoooole ja nuusis ringi nagu tolmuimeja ning käitus väga veidralt . väga nunnu temast :):):) . Siiis sain almaga kokku , olin Almaga koos . Siiis mul tuli naeruhoog peale , millest ma ei saanud peatuda . Naersin täiesti mõtetute asjade üle . . . ja Almake ma soovitan sul ikka ka arsti juurde minnnnna ! (: Siiis koju tulles jäin diivanile magama ning juba helistati uksepeale , läksiń uksepeale ja ütlesin kogematta " Hallllo ? " :D:D Need olid Getter ja Helis .Nad tulid sisse ja peagi olid läinud juba selverisse . Tagasi tulels tõid nad endaga veel mürakarusi kaasa :D . Niisama mängisime kaarte siin ja vaatasime Simpsoneid . Niihead on need simpsonid :D . Praegu olen Soffiga kodus ja mõtlen , et tuleks hakata õppima kuid ekool ei tööta mul mikski . Niiet ma eitea mida teha ?? Homme on jällle kool , jälle see piin . Ma ei jõua enam koolis käia tõesti ! :S

UDMIS ET TLEOE LÄDUTKIE DDVJRÄA ! - otsustage ise , mis see peaks tähendama :)


reede, 12. november 2010

i don't care what bitches say

Täna oli lihtsalt niiiii nõme koolipäev , välja arvatud pool kokandust . Matemaatikas oli kontrolltöö , mida ma ilmselgelt ei osanud , kuid 3 tehet tegin ära :)
Suurema osa lehest olid seal mu joonistused , ööküllid ja lilled ja mesimummud . Tööõpetuse algus oli muidugi vägahea , sai ilusti alustatud oma kohupiima taskutega , sai mikserdatud , segatud , keedetud jne :) Tunni lõpupoole lasin telefonist laulu ning õpetaja tuli minuga õiendama , käskis mul telefoni ära anda , mina olin selle vastu mina ei tahtnud talle telefoni anda . Ta kutsus mind uksetaha , seal ma läksin nii närvi ja ütlesin , et võta see telefon siis . Tuuletaskud õnnestusid väga hästi :) väga nämmad olid :D Õpetaja käskis mul telefoni järgi tulla kaheksanda tunni alguses . Peale tööõpetust läksime Almaga klassijuhatajaga rääkima oma probleemist , ning too ka ajas nii ibajuttu , et ma läksin nii närvi ja kõndisin minema . Inglise keeles mul polnud asju . . . Peale tundi jäin inglise keelt vastama . Siis läksin tööõpetuse õpetajat otsima , et oma telefoni kätte saada , tund aega otsisin teda , siis lõpuks leidsin ja me koos kõndisime väikeste majast suurte , ja ta oli nii sõbralik minuga :) Koju tulles läksin kohe magama ja armastuse merd vaatama . Siis helistasin Getterile ja juba natukese aja pärast me jooksime bussipeale , et ihastesse minna . Olime ihaste hotelli bussipeatuses ja meile öeldi , et kedagi pole . ÕNNITLESIN EVAT KA MEIE PEO PUHUL , KUNA JUST TÄNA SAI TÄPSELT 2 AASTAT MEIE SÕPRUSEST. Täpselt kaks aastat tagasi ma sain Evaga tuttavaks , kuid siis ta oli veeel pisike ja korralik tüdruk :) Sõitsime bussiga Eedeni , kuid seal tuli mõte ,  et läheks linna . . sõitsime siis bussiga linna , käisime taskus ja kaubsis , Siis läksime bussijaama diivanile istuma . . seal koos meiega istusid kaks toredat kuid pedepoissi :) Annelinnast istusime otse ihaste bussile ja sõitsime männimetsa , seal tuldi meile vastu ja läksime tunksi ???? :D:D:D Tunksis sai niii naerda , et ulme poisikesed jooksid autoteele ja võtsid püksid maha , jooksid natuke püksteta ringi :D:D:D:D niinali oli :D Siiis hakkasime liikuma annelinna mööda männimets-eedeni teed pidi . Seal sai ka nalja . Henril oli vaikuse tund :S Vahepeal seisime teepeal ja vaatsime ilustulestiku ning seejärel soovisime üksteisele head uut aastat :) . Me Getteriga läksime Selveri korra ja teised läksid Sirkasse , siis saime kokku läksime bussikasse ja me istusime Getteriga bussile ja siis koju . Ei täna oli suurepärane õhtu , kõik oli nii super (Y)

BUT , WE DON'T CARE WHAT BITCHES SAY ! ( elen ja dorel )

neljapäev, 11. november 2010

vot sulle sõber !

 

nii ongi ja nii jääbki ;)

Keegi ei saa minna tagasi ja alustada uuesti algusest, kuid igaüks saab alustada täna ja teha uue lõpu

Täiesti masendav päev - kuidas ma ikka kooli vihkan . . .

Eesti keel ja kirjandus 8d
Inglise keel 8dm m -
Vene keel 8d5 -
Matemaatika 8-IV (1. veerand)
Matemaatika 8-IV (2. veerand)-
Geograafia 8d
Bioloogia 8d-
Keemia 8d5
Füüsika 8d-
Ajalugu 8d- 4
Muusika 8d5
Kunst 8d
Tööõpetus 8d-T
Kehaline kasvatus 8d-
Klassijuhatajatund 8d

Mis mu hinnetel viga on ? Mittekuimidagi ja minu klassijuhataja räägib , et need on katasroofilises seisus . Nagu WTF ???!!! Inglise keel sai ka täna parandatud . Ja just hinnete ja mu erakordse halva käitumise pärast tahab klassijuhataja mu ema kooli kutsuda .

* Täna peale kooli oli kõik väga tavaline . . Läksime Getteri ja Helisega alguses turtsi ja siis jooksime bussipeale . Teepeal mingi mees ehmatas meid surnuks luhtsalt :S . Läksime punksis ja punks oli täpselt samasugune nagu varemgi , inimesed seal oli täpselt samad nagu ennemgi . . midagi ei muutu :) . Alguses Evaga niisama laulsime Titanicut ja siis viskasime Helisega nalja :D . Siis olid kõik äraminemas . . me läksime ka muidugi . Vana ihaste omadega läksime 15 bussipeatusesse , kuna meie buss oli just äraläinud , saime teada , et buss tuleb ikka väga hiljem ja me läksime maja varju . Seal toimus maja äärepealt maha viskamine mingi :D:D:D . Ja mina näitasin oma jõudu ka :D Siis läksime bussile ning jõudsime eedenisse , seal kõndisime meie lemmikust Avoni poest mööda , mmmmm :D:D:D . ja siis läksime küsima ülesse , kus Alma on ? Almat polnud . Läksime süüa ostma , kuna meil homme kokandus . Ma eiteagi mida me teeme , aga ostma pidime 1 vahukoore ja 2 pakki kohupiima ning miskit juua . Läksime bussipeale ja siis mõisavahes maha ja siis koju :) Nüüd tulevad mulle Alma , Ivo ja Jänks aknaalla juttu rääkima . eks ma siis ootan neid :)

niuniu , oled nummi

kolmapäev, 10. november 2010

Tee teistele seda, mida sa tahad, et sulle tehakse.

  Täna oli täitsa tavaline päev . . koolis ei toimunud midagi lahedat . Ainult , et ajaloo vahetunni ajal tegime merksiga veic cirkust klassi taga ja Tuuli imbus ka vahepeal , tahtis ka minu ja Merka sugune parm olllla :D

Ajaloo kontrolltööö sain nelja olin ülihäppppi . Eestikeeles sain kahe . Bioloogia õpetaja käest sain sõimata natukene . Mata ajal sodisin Alma kätt . Füüsikas tegime katseid . Kehalises sain peapõrutuse tänu pruunide pükstega tüdrukule , kelle nimi on GETTER , siis meid visati Almaga saalist välja , pandi lukutaha . Läksime poistega akna taha laamendama :)   Seeee koolipäev väsitas mind täielikult ära . . tulin koju , läksin magama ( vahepeal vaatasin KnightRiderit ja Armastuse merd ) . Ärkasin Getteri kõne peale ja peagi juba Getter oli minu pool . Sättisime siin ja läksime välja . Olime kaua turtsi juures . aa ja vahepeal tulid sõpsid ka :D . Läksime istusime pargis natuke ja mul tuli mõte , et võiks mintsa minna . . . juba olimegi minupool . Selleasemel , et istuda rahulikult . . ei kõik on ikka rämedad mürakarud . Sõna otseses mõttes toimus suur padja ja teki sõda :O:O :D . Siis oli aeg minna , ja kõik läksid oma koju , Kevini ja Helisega saatsime Getterit natuke ja siis ma tulin koju . . väga väsinud olen mikski :/:/:/ eiteagi , kas homme kooli minna või mittte , hakkan pigem mürakarude koobast koristama :)

**** Ja sinust kullake ma ka nüüd aru eisaa , ta oli  Su parim sõbranna ja sa teed talle nii ? See on küll põhjustatud aga ikka . . tema seljataga oled küll kõvavend ja koos temaga jällegi kukupaikene ? See pole normaalne , mõtle selelle . Aga sa oled ikka superäge :)

HEADAEGA !

teisipäev, 9. november 2010

palun ära mõtle, et oled superkangelane ja ära proovi lennata

Muutume selleks , millest mõtleme . . .

Tea ükskõik , kuidas sa ka ei üritaks mind tagasi saada . . . see enam ei õnnestu iial Sul . Ma ei suuda sulle kõike seda andestada . . . ma pole julgenud Sulle Su kõiki vigu näkku öelda , sellest teavad vaid teised . . . tea , et tegelikult Sa pole mu sõprust väärt !



-       Nagu varemgi kirjutatud oli olin ma väga haige , isegi eile ei käinud veel koolis , kuid käisin Getteriga ihastes . Jõudsime selgusele , et JÄNESED EI VÕTA KURVI VÄLJA . See jõudis meieni nii : Tegin lumekuuli ja ähvardasin Getterit , et viskan talle selle vastu pead , ta muidugi hakkas kartma ja jooksis , ees oli kurv ja ta ptiuhti ja präuhti kukkus pikali ja oli peale seda niiniinii must :D . No eile ja , oli parajalt pakane ilm kuid tegevust jätkus , tegin pidevalt Evaga lumesõda ja meul oli väga naljakas , ajasin oma mütsi mööda väljakut taga . ( Mul ja Getteril on supernunnud mütsid , siuksed suured ja karvased ja jäneste kõrvadega ) Siis olime niisama laulsime laule jne . Mul oli väga huvitav igatahes :) Tänane koolipäev möödus enamvähem hästi , pole mittemillegi üle vinguda kuid meil täna oli pildistamine ja nagu alati olid kõik meie klassi tüdrukud tohutus paanikas :D . Getter tuli esimese tunni ajal minujuurde , siin sättisime nagu alati ja läksime kooli . Kella 12 ajal läksime saali pildistama , meid seati klassipilti ja tegime paar pilti . . . siis tuli sõbrapiltide aeg tegime paljupalju sõbrapilte . . eiteadnud , et mul niipalju sõpru on :) Agajah meil on lihtsalt SUPER klass , parim mida tahta , no kui mõned välja arvata tegelt :D  Aga eks kui ma täna veel midagi põnevat teen siis ma kirjutan ka ,

Kuule musi , Sa oled ikka tõsine munn ju :) . . .

-       Nagu lubasin kirjutan edasi tänasest . Et siis läksime Getteriga turtsi ja seal kohtasime Helist , Kevinit ja Henrit . Olime nendega turtsi juures ja nad olid niihead , et tulid meiega selverisse kartulimaitseainet Getteri jaoks ostma . Käisime selveris ära , siis läksime selle taha . Seal toimus suur kivisõda , oibljaaa , kes saab kivikunniks noh ? :D:D:D Siiis läksime bussijaama , vahepeal Kevin togis kõiki väga valusasti ja me läksime närvi ja läksime talle kalale teda togima täiega . Siis tuli meil buss ja me läksime , Mõisavahes tulime maha . Mul ja Getteril ei läinud tsäksid mikski tööle pidime tikku kasutama :S . Siis Helis läks ees koju ära ja juba läksime ka meie Getteriga lahku , tema oma koju ma oma koju . Ja nüüüd ma tahaks midagi õppida aga pole , tean seda ka , et homme on BAKTERITE PEALE tööö :D:D:D , njo eks ma lähen seda siis õppima :)



seniseks , tsäubljäu

laupäev, 6. november 2010

raske

Oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh , ma olen niiii haige praegu . Haigus hakaks pihta reede hommikul aga eriti ei pühendunud sellele . . . koolis oli väga sittt olla . Läksin puffetisse ostsin saiakese ja arve oli 14004 :O:O , mida onju :D Töpas vaidlesime õpetajaga . Siiis inkas vingusin , et ei oska mingit jutukest kirjutada siis Getrtud ikka kirjutas mulle ära selle :D:D . Siis peale kooli läksime Alma ja Getteriga turtsi . Koju tulles läksin kohe teki alla , niikülm oli olllla , kella kaheksa paiku ärkasin ülesse ja oli veel hullem olla kui varem , hääl oli ära kurk oli täiega valus jne . Kraadisin end ja palavik oli 39,5 vägaväga paha oli olla nutsin kohe . Küll oli külm , küll oli palav . Täna hommikul palavik oli 38,3 parem oli olla . . . aga vägaväga jube on haige olla . siiamaani olen kodus istunud koguaeg ja enneseda kodust ära ka ei lähe kui terve olen :)

Praegugi ei jõua midagi kirjutada , paha on ollllla

Aga mõned inimesed arvavad endast kohe väga palju ;)

neljapäev, 4. november 2010

Suhtu teiste vigadesse sama mõistvalt nagu enda omadesse

Nagu räägitakse , kõik muinasjutud lõppevad hästi ja ka see lugu lõppes hästi , ma olen väga õnnelik selle üle .



Vahepeal pole nagu eriti midagi teha saanud , niisama ringi tuuseldud . Kool on tohutult väsitav pleiss , kuid väga huvitav on mõelda esinemist christmas show jaoks , meie klassil on suurepärane idee , ma loodan , et lavalt paistab see ka täpselt nii nagu me mõtleme :) . Täna oli vägaväsitav koolipäev , magasin jälle sisse ja jõudsin 5 minti hiljem kivadele . Koolis polnud ka eriti mdiagi teha , geograafias istsime neljakesti ühes pingis ja olime ns lahedad . Vahepeal Almaga tegime matas pastaka sõda , olen siiamaani pastakatriipe täis :D . Inkas ajasin koguaeg juttu Doreliga , selline tunne oli nagu poleks aasta aega rääkinud , et oli nii palju rääkida . . . :) Peale kooli , tulid mulle vastu Alma ja Getter ja läksime turtsi ja siis koju . Tulin koju läksin kohe magama , siis kuue ajal tuli getter ja me sättisime ja läksime ihaste . Olime seal natuke , siis imbusid alma , ivo , veiko ja mingi poiss veel . . . olime metsas siis natukene ja läksime bussipeale . Sõitsime eedenisse olime veic eedesin ja tulime koju :)

kolmapäev, 3. november 2010

. . .

Ma elusees poleks arvanud , et üks inimene võib täielikult muutuda tänu teisele inimesele . . . aga seda ma nüüd mõistsin ! Ma ei arvanud seda ka , et üks inimene võib teisi inimesi nii mõjutada . Ütlen seda , et kõigilasjadel on omad piirid ja kannatused . . .

Eile oli vägaväga super õhtu . . . ja täna tuleb veel parem

ja rohkem ma eiviitsi midagi kirjutada . . tšau ! ;)

pühapäev, 31. oktoober 2010

Sa mu ingel , kuu ja täht

Every girl has that one guy that she can't love , doesn't love , won't love , but every time she sees him , her heart skips a beat . . and he's the only one who's always on her mind . But she knows there is no chance , so she keeps living , putting on that smile that hides her feelings , so he won't ever know .



Mõnikord on mul elust täielik siiber! Mõnikord tahaks öelda "kõik, ma ei jaksa enam, ma ei taha enam!" ning minna. Mõnikord tahaks minna sillale ja sealt alla hüpata. Mõnikord tahaks kedagi kallistada hästi kõvasti ja teada, et ta kuulub ainult mulle ja ma saan koguaeg ta peale loota. Mõnikord tahaks kõndida ja nutta ... üksi ja kaua kaua. Mõnikord tahaks oma majast mööda kõndida, et mitte teistele jalgu jääda. Mõnikord tahaks ka oma spradest mööda kõndida, et ka neile mitte jalgu jääda. Mõnikord on mul tunne, et olen mõtetu ja keegi ei vaja mind!


Musi , sa oled niii värdjas . Ma olen sinus tohutult pettunud , 
kuidas sa usud teisi rohkem kui mind ? Aga , eks ise tead ! ;)

laupäev, 30. oktoober 2010

niii ja naaa . . .

 Eilne päev (29.10) oli põhimõtteliselt super :) , Nagu varemgi öeldud oli ärkasin Doreli juures ning koju tulles polnud mul elektrit . Avastasin seda ka , et ilma elektrita pole kohe mittemingit elu ;) täiesti masendav on elada nii . Kaua mõtlesin , kuidas kiviaja inimesed elasid ilma elektrita . . . :S . Siiis sain Getteriga kokku ja me läksime Getteri poole , olime veic seal ja siis juba tuli aeg minupoole minna . Mintsas ootasime elektri ära . . . tänasime elektrikke :D Ja juba läksin ma pessu kui helistati , et on minu akna all . Tulin pesust välja ja juba keegi laaamendas ukse taga . . . need oli Henri , Joonas ja Sander . Pika laamendamise peale , lasin ma nad sisse . Vahepeal tuli Kevin kaaaa . Natukese aja pärast , tuli mõte , et hakkaks joooooma . . . kõik olid sellega muidugi nõuuus :D Läksime pooodi , kuulasime mingilt vanamehelt tarka juttttttu loodusest jne . Tuli Kevini vend ja ostis meile joogid ära , ning siis liikusime kõik Kevini poole , seal ns istusime ja vaatasime telekat ja tuli aeg minna autoga sõitma . Kevin võttis kapist autõvõtmed , istusime kõik autosse ja sõitsime ihaste pääle autoga rallima . . . G : " POLITSEI ! " K : " KUS? " G : " lamav politseinik " :D:D:D:D:D:D:D , niinaljakas oli seeee :D . Pärast läksime tagasi Kevini poole , hakkasime juba jooma kuni mina olin suuht mjäu :D Siis tuli aeg koju minna , Meid saadeti lammi metsa keskele ja sealt pidime juba üksi minema . Minu poole jõudes , ah maimäleta mis tegime :D:D:D , Siis läks Getter vahepeal ära , siis tuli tagasi , siis läks välja ja ma magasin veic , Siis avastasin , et Getter on kadunud , hakaksin otsima teda :D Aga ta istus Vändaga mu maja taga , siis hüpapsin sinna , ajasin veic kaablijuttu neile ja värki ja siis läksin koju tagasi magama , siis tuli Getter , kellel oli kõht väga tühi ja me läksime kiirtoitu , tulime mintsa , sõime ja Getter läks koju umbes neli öösel :D ja ma läksin ka tuttttttu :)

See pealkiri on selle pärast selline , kuna nüüd ma kirjutan ka eilsest päevast  siia natukene ! 

Eilsest (30.10) ma nagu eriti palju midagi eimäletaaaa . Ärkasin , sõin , magasin , ärkasin , sõin magasin ja nii oli kuni kella viieni , siis ma otsutasin püsti tõusta ja hakata sättttima . Kui olin pesus ära käinud , panin riided selga ja ronisin Getteri poole , seal meikisime ja sirgendasime jne . Ja siis läksime piirikasse jooke ostma . Kui joogid olid ostetud , läksime tagasi Getteri poole ja olime ns lahedad vaatasime vanu pilte ja naersime . Vahepeal avastasime , et Rannartil sünnipäev , helistasime talleka :) . Siis läksime ihastesse , tulles polnud seal eriti kedagi , siis tulid juurde Kevin ja Henri , hiljem ka Kristjan . Istusime seal niisama , kõigil oli räme mase tuju , . . . eriti mul :S:S:S . Siis hakaksime ära minema , läksime kõik jala Selverisse . sealt ostasin mina kummikommi ja tuju läks kohe paremaks , siis läksime kõik korra turtsi juurde ja siis me Getteriga läksime kojuu . . .  Koju jõudes olime niisama lahedad . Võtsime viina välja , ja läksime Titaanikut vaatama . Seda lihtsalt pidi nägema kuidas kaks töllakat istuvad diivani peal , nutavad , masevad ja samal ajal joovad viina .:(:(:(:(

Filmi lõpuks olid meil kõhud vägaväga tühjad ja me otsustasime lennata Oasisesse . Sinna jõudes olid seal kaks meest ja üks hakaks ajama , et me oleme Getteriga õed kaksikud . Kusjuures see poole pole kaugeltki esimene , kes meile ütleb , et me õed . Neljandat korda öeldakse nii . . . Kas me getteriga oleme tõesti sarnased ???????? . Peale seda läksime arvutisse natukeseks , ja sisi mul tuli väike uni korra , ütlesin , et lähen korra heidan pikali ja jäingi magama , kell oli umbes 4 ja Getter veel istus arvutis ja naeris minu üle koguaeg :D:D:D , Siis ta tuli ise ka hiljem magama . Magasime vägaväga hästi :) Hommikul oli superhea olla , sõime röstsaia ja nuudleid ja Getter saatis mu natukene koju kaaaa . Tänaseks eriti plaane pole tehtud , vaid on teada seda , et lähme minu emmega poodidesse ja siis edasi eitea :D:D .

AGANODAVAI , LEMMIK OLED MUL . TAHAN AUTOGRAMMI SULT . . . TSAU(LLLLLLL)

kas tead ?

 
Sulle, kes sa oled täitnud minu kaunid soovid
Õrnalt hingan kuna tundub nagu poleks päris
see õhk me ümber soojalt puudutab su huuli
mida tunnen mida mõtlen, südames on keegi

Sulle, kes sa oled päike minu igas päevas

Minu ingel, kuu ja tähed, minu hingelaegas
Mu südamesse oled kirjutatud sa kui luule
seistes sinu kõrval raske mõelda iial muule

Sina tead kuidas naeratavad sinisilmad

Tasakaalu leidnud olles, seistes sinu kõrval
Nagu kass kes leidis kodu pärast pikka külma
või vaid unelm riivab hetkeks liblikana silma

Kas tead , mida ma sinu nimel olen valmis tegema ? Kas tead kui kallis sa mulle oled ? Kas tead , et mis ka ei juhtuks oled sa . . .
 
  Sa olid oled ja jääd mu üheks parimaks sõbrannaks , mis ka ei juhtuks , tea seda ! Ma saan tõesti aru , et mu naljad ei pruugi olla just kõige naljakamad , aga just sina tead , et ma teen nalja . Just sina tead , kuidas mind naerma panna , just sina tead , et paljugit polegi vaja , et mul hakkaks voolama esimene pisar . Tean , et sa ei arva minust enam just kõige paremini aga sellegipoolest olen Mina Sul alati olemas ! :) Kui sa seda lugesid said sa kindlasti aru , et just sinu kohta see jutt käibki !
 
Minu südames on veel paljugi kurbust , aga seda ma siin väljendama ei hakka , mis sellest ikka ? Küll varsti ka minu aknasse paistab päiksekiireke :)

reede, 29. oktoober 2010

ma olen alati Sinu jaoks olemas

Eile alustasin oma päeva ärkamisega ning Doreli poole tõttamisega :D . Doreli pool valvasime ta tädi lapsi Elenat ja Esmarit . Väga nali oliiiiiiiiiiiii :D Peale seda läksime ihastesse , seal olime ns seal oli ka veic nali vä ? :D okeiokei , suurepärane oli nalja sai , aga üks "asi" rikkus kõik ära , kui sellegipoolest . . . Peale seda läksime Doreliga Tasku Rimisse ning ostsime endale sealt mahla ja krõpsu ja maksime müntideees :D:D . Doreli poole jõudes sõime krõpsu ja mõtlesime , et krõpsud olid ikka nii head , et tahaks veeeeeel . . läksime rüüstasime Doreli rahakassat ning saime 66 münti , ning teepeal kadus üks ära ja alles jäi 65 :D . Läksime koju , sõime oma söögid ära , vahepeal sai veic nali ka ja siis läksime linna peale jalutama , ning siis koju magama . :D
 -   Hommikul ärkasin Doreli pool , sättisin ära ja ta saatis mu bussijaama . Trepikotta jõudes , seisis seal elektrik , kes ütles , et kella neljani pole tervel majal elektrit . OLIN MUIDUGI VÄGAVÄGA ÕNNELIK . Läksin tuppa sisse ei saaanud mittekuimidagi teha , läksin tuppa ja hakkasin oma poolikut raamatut lugema :) . Siiis helistas Getter ja läksin valge maha taga , Almake ja Merka ja mingid kaks venda olid veel seal . Istusime nats ja siis läksime Getteri poole . Praegugi istume Getteri ja Merkaga Getteri pooooooooool :D , Kuulame muusikat ja ns chilll :D hahahahaha . Merka sokid lõhnavad :) Eks täna tuleb pidpidupidu ja sellest kirjutan veits hiljem ;)




HEIHOPSI VÄIKEMEES - MERKA LAUSE !

Aga kallis , tea ma olen alati Sinu jaoks olemas :)

kolmapäev, 27. oktoober 2010

I smile , but inside i cry

   Mis ka ei juhtuks , sa olid oled ja jääd ! Sa ajad mind vahest väga kurvaks . . .




Oehjah , mul ei ole just kõige parem tuju täna . Tegelikult päeval veeel oli :) Eile oli lihtsalt niii hea päev , kuid midagi erilist ei saatnudki korda , kuid tähtis on seee , et mul oli vägaväga lõbus ja soe . Ma lihtsalt tõmblesin ja taidlesin ringi , ja olin veic märg aga sellegi poolest vägaväga tore õhtu oli eile . Sai isale veic nalja ka tehtud , mis tegelikult ei olnud just väga naljakas :) 
Täna ärkasin kellegi kõne peale , kuid ei mäleta kelle ? Igaljuhul , Getter helistas mulle 12 ajal ja ütles , et ma tuleks tema ja Betiga välja . Ma olin muidugi nõuuuuus . Kell 1 saime tarsani mängukal kokku ja mängisime Beti ja ta Petshoppidega. Peale seda tuli Getter minupoole ja me hakkasime sättima . Plaan oli meil minna aleqoki . Sättisime ära ja läksimegi , meid ootas seal Merka , kellega koos me läksime ülesse tribüünidele istuma ja vaatama võrkpalli turniiri . Otsustasime , et lähme Merkaga ka alla mängima . Getter jäi ülesse oma *** . Riideruumis olles tuli mul meelde , et mul on jalas karvased hellokitti sokiid , millega oli mul vägamark tulla platsile . Aga mul oli ükskõik . Läksime Merkaga platsile võtsime palli ja hakkasime palli taguma , vahepeal viskas mul kopa ette see ja ma läksin tagasi ülesse , siis natukese aja pärast läksin jälle alla . Mängisime palli , istusin kohtunike juures ja värgens särgens . Siis vahepeal mängisin Ruttiga , siis jälle Merkaga ja siis vahepeal Lenaga . Siis kell sai 16.59 ja me otsustasime Getteriga koju minna . Minupool hakaksime sättima , siis vahepeal Getterile tuli sõnum , et saapad tulid , käisime saabaste järgi ning seejärel sättisime mintsas edasi . Kui olime valmis lasin isal meid punksi ära viia . Istusime punksis ja olime niisama ägedad . Seal olid ********************** . Vahepeal käisin , metsas ennast välja elamas . Vahepeal tuli veel rahvast juurde . . . ma lihtsalt ei suutnud mul tuli nii kurb tuju peale . Mu pisarad tahtsid voolata kuid ma hoidsin neid tagasi , ma ei tahtnud , et keegi aru saaks . . . Ma olen väga tänulik kahele inimesele , kes mind koguaeg aitavad ja toetavad ja mõistavad . . . . . .  Ma tahtsin nii plahvatada pisaratest aga ma ei suutnud , ma pidin ennast tagasi hoidma . . . Siiis tuli aeg koju minna , jätsime kõik hüvasti ja läksime koju . Meiega bussipeale tulid veel Rauno ja Kevin , nad tahtsid lammis maha minna , kuid buss ei peatunud ja nad sõitsid koos meiega annelinna . Siis läksime meie Getteriga koju ja Kevin ja RAuno läksid bussijaama .

   Ja Sa veel küsid , miks mul kurb olla on ?

tsäu

esmaspäev, 25. oktoober 2010

kuidas naeratavad sinisilmad ?

Niiiiii täna ? Täna ? Ütleme nii , et täna oli päris sisukas päev :D . Ärgates ülesse hakkasin kohe sättima , sest kell 12 pidin ma juba eva pool olema . Eva juurde jõudes olime nsm ägedad . Ja siis hakkasin näljastele ( Eva ja Kata ) süüa tegema :) Õnnestus muidugi suurepäraselt , siis mängisin Kataga dominod ja niisama kiusasin teda . Siiis läksime kolmekesi jalutasime punksi , istusime seal veic ja läksime tagasi . Vahepeal pettttttusime täiega nagu . Aganojah . Siiis meid kutsuti punksi , läksime sinna ning vahepeal tuli mulle sõnum , et sain saapad kätte . Läksin bussssiga Selverisse võtsin oma nunnununnununnnununuuuud saapad ( roooosad uggid ) . Siis käisin kodus sätttisin veic ja istusin veic peretuttavatega :D -.-.-.-.-.- . Siis viis isa mind ihaste hotelli ette , ja siis tulid juba sõpdus bussipealt maha . Läksime punksi . Käisime evaga mänguväljakul ronimas ja laulmas vahepeal . Siis kui Eval ja Henril oli vaikusetund , samalajal mina ajasin tõsiste karmide vendadega törtsmehe juttttu . :D:D:D Koguaeg piinati mind . . . -.-  Peale seda läksime Eva , Henri ja Sandriga bussipeale , tahtsime KArrole uksetaha minna aga selgus , et teda pole kodus jalutasime senikaua kuni teel tuli ette suur porilomp , siis hakkas Sandri ja Eva vahel sõda . Nad pritsisid üksteist . . . niikaua kuni olid koos pikali porilombis :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D , Seeeee oli lihtsalt niiiii ulme , ma kohe si suutnud ma naersin ja nutsin samal ajal . ohjah :) Juhtub . .  :D , Siis mingiaeg läksime koju ja oligi tänane tore päev läbi :)

pühapäev, 24. oktoober 2010

tee veel mjäu

  Sa oled lihtsalt super , kuid vahest on sul halb tuju . Sa oled super , kuid vahest sa solvud ja vingud . Sa oled super , kuid sa oled vahest väga lollakas . Sa oled super , kuid sa vahest ei märkagii mind . . . Vaatamata kõigele sellele oled sa ikkagi suppper ! :)

Eile päeval käisid Charlie ja Dorel mul külas , mängisin Charliega . Sain taga nii hästi läbi , et too õnnest vist pissis mu vaibapeale :) Mu emale ka tohutult meeldis Charlie ja ega Doreli vastu tal ka midagi polnud :D Peale seda tuli Getter mingiaeg mintsa ja me sättisime ja palvetasime ning seejärel läksime punksi . Lõpetasime oma viina ära ja jändasime lõkkega kuid see ei õnnestunud :D . Igatahest olen vägaväga rahulik eilse õhtuga , sest kõik oli nii nagu pidigi olema :)

Täna ärkasin kuidagi väga vara . Avastades , et mul pole 24 h ema kodus kolisin suurde tuppa telekat vaatama ja magama . :D Avastasin seda ka , et olen veits tõbine , kraadisin ennast palaviku nagu polnud , kõigest 36,9 kuid köha ja nohu olid tugevad  . Tegin endale kiiruga teed , hakaks muidugi parem . Siis helistas mulle Eva mingiaeg ja me rääkisime temaga äästi pikalt igast maailma asjadest :D:D , siis vahepeal sain üle Evalt , aga pole midagi :D . Igatahes Eva pidi 7 ajal tartu tulema ja ma pidin talle ukse ette vastu minema :D . Saab tehtud !  Läksin bussile , tegime suure ringi peale ja siis läksime kõik koos Eva uksetaha :D , Eva tuli , siis liikusime punksi aga enne seda poisikesed tegid omavahel MMAD ja ma sain väga kõvasti naerdud . Punksis ns tšillisime , lõket jällegi eisaanud , seega külmetasime veic. Siiis tuli aeg koitsa minna . Ja läksimegi :) Praegu istun Soffiga kodus , teeme väike pidu siin kahekesti . :D:D eitegelt jah , mul pole enam midagi öelda , kuid tahaks vägaväga :D:D:D ,

aga davai , tsaupakaa mus . hoia kõva meeeeees ! ;)

reede, 22. oktoober 2010

weee hate u , :S

    Me getteriga hetkel mõtleme , meil nv eeeees . Kool sai täna läbi , hakkas VAHEAEG , kauaoodatud vaheaeg , jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Meid ees ootab suuremat sorti pidu :) ajaa , Sanderil on täna sünnipäev , palju õnnnnnnne :) 

Praegu sätime siin niisama , siis lähme jooke ostma ja pidu võib lugeda ametlikult avatuks ! :)

Pealkirjast lähemalt : Me getteriga vihkame üht inimest ja kui sa seda loed , siis sa saad kindlasti aru , et see on sinu kohta ! Sa võiksid sellest tõesti aru saada juba , vaata mida sa teed . Sul oli kõik olemas , selleasemel , et püüelda sellepoole , et säilitada kõik , mis on hea , Sa lihtsalt hävitad kõik hea , Ise oled süüdi , musi ! Jäid juba ka meist ilma , Sa võiksid sellest juba arusaada ! :) Me ei jõua seda sinu eest enam varjata . . .


MA VIHKAN SIND , TA VIHKAB SIND , ME VIHKAME SIND , NAD VIHKAVAD SIND ! 
MA EI TAHA SIND , TA EI TAHA SIND , ME EI TAHA SIND , NAD EI TAHA SIND !
TAHAKS , ET OLEKS NII , ET ME EI TUNNEKS SIND , ET ME EI TEAKS SIND , ET SIND POLEKS LIHTSALT MEIE ELUS OLNUD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAAA ARU SELLEST JUBA , VÄRDJAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Aga me ei mõtle sinule praegu musi , me lähme Getteriga jooke ostma ja sättima ;) . Ja paneme pidu . Kui pidu õnnestub ja pöördub suurepäraseks , eks siis me rääägime sulle sellest :)

Ma teen uuema postituse peo ajal juba , arvatavasti , kui me veel elus oleme ;)

TSAUPAKAAA , PRAEGUSEKS !

reede, 8. oktoober 2010

я тебя люблю !

  Vahepeal pole olnud aega ega ka suurt viitsimist siia midagi kirjutada . Vahepeal on juhtunud nagu tohutult palju asju , mida ma siin seletama eihakka , aga lühidalt ikka võib :

* kaklemised
* sõimamised
* solvumised
* armumised
* lahku minekud
* segadused
* janiii edasiii .

 Täna juhtus midagi sellist , mis pidigi ammu juhtuma kuid sai tõeks alles täna . NV alles hakkas kuid homme ootab ees räige pidu ja sellest peost phjalikumalt ma kirjutan juba järgmises postituses .

Senikauaks , musimusi 

teisipäev, 21. september 2010

mu armastus ...

... praeguseks ajaks on mu suureks armastuseks : minu maja tagune , sirka , ihaste ja loomulikult mu kolm pliksi . Janette , Getter ja Helis . Kullakallikesed , ma eitea , mis ma ilma teieta teeksin :) Olen täiesti rahulik sellee üle , milline mu elu hetkel on kuid tunnen suurt puudust sellest , mis on olnud natuke aega tagasi , igatsen just neid aegu , mis olid natuke aega tagasi ja igatsen just neid inimesi , kellel oli veel aru peas .   Olen selle üle õnnelik , et ühele inimesele suutsin selgeks teha ta hetke suurima vea , kuid mõni on ikka väga krgelt puu otsast kukkunud ja pea kvasti ära lööönud , öäö .

See nädal on meil pliksidega ainult pidupidupidupidupidupidupidupidupidupidu , eriti reeeede ja laupäev .

Love is in the air , everywhere i look around

meil on üle 14 musi ja me kõik armastame üksteist , hoolime üksteisest ja jagame sbralikult üksteisele :)



Selle nädala jooksul sain aru , et mned inimesed Tartu linnas on väga tropid ja need omakorda moodustavad tropikarja -.-

Kahjuks on nii , et aegu ei saa nii ette poole kui ka tahapoole kerida , seega tuleb elada sellega , mis sul on :)

ARMASTUSE RADA EI OLE KUNAGI SILE !

headaega

reede, 17. september 2010

mäletan esimest korda kui vaatasid mulle otsa

Oijah , pealkiri ütleb kõik :) ega rohkematki ma eriti siiia eitahagi kirjutada kui , et
käisin vanaema juures ja tegin kodus pannkooke oodates Janettet (: .

Pannkoogid õnnestusid suurepäraselt , tahan veel kindlasti seda ära mainida , et mu kallis Janette on minu voodis ja magab magusat und :)

Loodan , et täna tuleb pikk ja huvitav päev , siis on millesti huvitavast siia kirjutada ja lugeda ka ! :)

 Aga eks ma lähen ka siis magama kohe varsti , headöööd !

kalliralli , musimusi

kolmapäev, 15. september 2010

vabaks lastud lind

   Kool käibki siis juba , praegu koolis läheb mul kõik suurepäraselt . Koolis on selle lühikese ajaga palju tülisid olnud ja ka vägaväga palju nalja saanud :) Terve meie kool on uus , kõik õpetajad jne . Õpetajatega on meie klassil suhted enamvähem head . Lemmik on meil ajalooõpetaja ja õpetaja keda me vihkame on muusikaõpetaja . Ohjah , hakkama tuleb ju kuidagi saada ;) . Esimestel päevadel ainult viied lendavadki mul . On olnud juba tohutult palju töösi ja homme ootab ees meid seenenäitus ja suur matemaatika kontrolltööööö , öäö .
 
  Vahepeal pole midagi erilist juhtunud , chill mu maja taga jne , põhiline on nüüüd õppimine . Ja ega vaadates tänast ilma , hakkab testi sügis juba . Lehed on maas , puud on kollakad-punased ilmad sitad . oijah SÜGIS :) . Eile oli rebaste retsimine , käisime getteriga vaatamas seda ihaste spordiväljakul . supernaljakas oli :D .

  Mõned asjad mu elus on küll väga halvasti läinud , nendest ei tahaks isegi siia kirjutada , ma arvan kes teab , see teab :) Looodan , et kõik kunagi muutub :):) looooooodan . . .

  Mingipäev pidime Janettega minema autokooli , kuid sinna me ei jõudnud . Meil on plaanis teha rolleriload ja osta endale meie unistuste roller , mis peaks nägema enam vähem selline :
 Agajah loodan , et kõik paha läheb üle ja elu hakkab edasi ilusti minema nagu kunagi varem :)


musimusi

 

esmaspäev, 6. september 2010

hei koool

Kool käibki siiis jubaaaaaaa :( , väga kurb meel on selle üle , kuid koolis saab palju nalja . Ja rohkemat ma siia ei tahtnudki kirjutada kui , et mul lahe kool , lahedad õpsid ja muuuuseas on kõik väga lahe , niiiet hoidke kõva ! (Y) ;)

Hetkel ei viitsi midagi rohkemat siia kirjutada kuna midagi erilist pole els vahepeal juhtunud ,

Heihoooooooooo

teisipäev, 31. august 2010

ja läinud ongi see suvi

Praegu on kell 23.57 , tuleb nautida täiel rinnal veel 3 minutit vabadust , siiis juba hakkab kooool . Üldse kohe eitaha kooli ronida . Praegu ongi siiiis suvekenee juba läbi , kui kahju . Kooliasjad on enamvähem ostetud ja olemas . Hommmmmmme on juba kooool .

Viimased päevad olen nautinud , viimaseid suvenalju , viimaseid õhtuveetmisi , viimaseid kõiki asju , mida sai suvel tehtud , sest käes on uuus kooliaasta ja see tähendab sügist !




Oijah , kalllis koool. Siiiit siiis tuleb 8D ! :)

Kui rohkem aega on , kirjutan pikemalt , mis vahepeal toimunud on ;)

Olge musid ja õppige viitele !

reede, 27. august 2010

suht kõvv värk eks

25 . august läksin getteriga kella 13.30 jaamamisa selverisse küüntehooldusesse . Peale seda ostsime pakid ja läksime linnnna . Seal nägin Evat . ja me läksime taga tülllllllllllllllllllllllllllllllllllllli :( . Siiiiis me ei suhelnud , iga kõne ja sõnumiga läksime aina rohkem ja rohkem tülli . Getteriga otsustasime minan tivoli , võtsime Janette ja Doreli kaasa ja läksimegi . Kõigepealt läksime tassikestele , siis läksime ali babale , siis läksime move itile , siis läksime meie Gettteriga uuesti ali babale ja janette ja dorel läksid uuesti tassikestele ja siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis tuli kõige jubedam asi , RANGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER !

 Läksin sinna juba teist korda , seeeeeeeeeeeeee oli väga jubeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Te ise ka eikujuta ette kui jube seeeee oli .Mul oli peale seda tohutult paha olllla . Läksime olime veic sõpsudega , tegin veic feili ja siiiis läksime kõik koju . Koju tullles oli mul väga paha olla , kuid mitte rangerist vaid üldse kõigest . Ka sellllest , et läksin evaga tülllllli :(

26 . august algas niii , et eva tuli mullle uksetaha ja nii me leppisimegi ära :) jeeeeeeeeeeeeeeeeeee . siiiiis tulid mulle akna alla kevin ja sander ajasime nendega jutttu ja siis eva läks koju , ja mina hakaksin sättima , läksin 14.54 bussipeale , arvates , et eva tuleb mulle bussijaama vastu , kuid teda ei tulnud ja ma nagu loll mõtlesin , kus ta olla võib . Lõpudelõpuks otsustasin minna ta uksetaha , maja ette jõudes nägin kaks rollerit seal . Sain kohe aru , kes eval külas on . Läksin imbusin nende juurde . Nsm chillissime eva keldris ringi . Siiis mingiaeg läksime vana ihastessse välja , ülesse metsa judes hakkas sadama ilge padukas , otsisime evaga suurt puud kuhu varju minna , kuid kõik lehed lasid läbi :( . Kui me olime juba päris läbi märjad otsustasime minan minujuurde sooja , kuid ennem käia eva juurest läbi . Saime rolleritega n . triigisse siis selgus , et me jäime kõikidest bussidest maha siis läksime rolleritega eva juurde , seal jõime evaga teeeed ja panime kuivad riided selga . Natukese aja pärast  tuli eva vend koju sõbraga , kes hiljem toppisid meile vihmausse pähe . Siis istusime ihaste hotellist bussipeale ja sitsime annelinna , lammi tee peal oli bussikontroll . Alguses mtlesin , et eva teeb nalja , kuid see nii eiolnud . Mul ei olnud bussipiletit :s:s:s . Bussikontroll tuli , küsis mult piletit ja ma ütlesin , et mul pole . Siis nad viisid mind suurde punasesse bussi . Seal tehti protokoll ja nüüd ma pean 23 . sept sellele järgi minema :S . Siiiiiiis läksime evaga natsaks minupoole ja siis pidime minema eva juurde ööseks . Läksime selverisse mõtlesime , et ostame pakid , läksime kahe bemmivenna juurde . Need muidugi olid nõus meile ostma ja olid isegi nõus mind ära viima ihastesse . Nii me istusimegi autosse ja nad viisid meid punksi . Tee peal sinna küsisin , mis nende nimed on . Ja nende nimed olid Pilu ja Robin . Nad tulid meiega punksi kaasa . Tegime veic nalju seal ja hakaksime kodupoole liikuma . Koju jõudes läksime eva tupppa , olime seal , sime , istusime arvutis , käisime suitsul ja siis otsustasime magama minna . Enne seda tegime endale kalasabasid , et hommikul oleksid lokiiiiiiiiiiiiiiiiiiid . Klatšisime veic inimesi taga ja jäime järsku magama :)

27 . augustil oli meil evaga äratus kell 8.30 kuid lõpudelõpuks ärkasime 9.28 , sest me pidime koristama ja ennast korda sättima , kuna meil pidid sõpsud külla tulema piljardit mängima .  Enne kümmet käisime , Eva ja ta vennaga suitsul . Siis kümne ajal , tulid eva venna vastikud sõpsud , kes piiiiiiiiiiiinasid meid . kui nad ära läksid tuli eva koristaja , kes istus netis . Läksime alla , ja siis ma nägin kellegi varje , vaatasime aknast välja ja ehmusime , neeeeeeeed olidki sõpsuuuuuuuuuuuuud . Nad mängisid veic piljardit ja golfi , siis läksid ära . Me evaga läksime punksi . Seal üritasime lõket teha , kuid see ei õnnestunud , Siis tuli robin sinna . ja siis ma otsustasin koju minna , kõik läksid koju , mul tuli emme järgi . Koju tulles , selgus , et mu telefon , mis oli parandusse viidud 20 päeva tagasi , on sama katki nagu ennem :d Siis emps ütles , et dvj lähme ostame uue telefoni sulle . Nii me läksimegi ja ma sain endale beebiroosa puutetundliku LG . Siiis läksime lõunakasse , istusin autos tund aega siis , läksime koju , kuna me pidime Janettege kokku saama . Siis läksime välja , äisime turtsis ja läksime juba koos Henri ja Sanderiga valge maja taha , seal istusime ja kaklesime . Siis tuli aeg koju minna ja kõike me läksime kojuuuuuuuuuuu :)

MUSIMUSI  , sulle , sulle ja sullekaaaaaaaaaaaaaaaa !