teisipäev, 31. august 2010

ja läinud ongi see suvi

Praegu on kell 23.57 , tuleb nautida täiel rinnal veel 3 minutit vabadust , siiis juba hakkab kooool . Üldse kohe eitaha kooli ronida . Praegu ongi siiiis suvekenee juba läbi , kui kahju . Kooliasjad on enamvähem ostetud ja olemas . Hommmmmmme on juba kooool .

Viimased päevad olen nautinud , viimaseid suvenalju , viimaseid õhtuveetmisi , viimaseid kõiki asju , mida sai suvel tehtud , sest käes on uuus kooliaasta ja see tähendab sügist !




Oijah , kalllis koool. Siiiit siiis tuleb 8D ! :)

Kui rohkem aega on , kirjutan pikemalt , mis vahepeal toimunud on ;)

Olge musid ja õppige viitele !

reede, 27. august 2010

suht kõvv värk eks

25 . august läksin getteriga kella 13.30 jaamamisa selverisse küüntehooldusesse . Peale seda ostsime pakid ja läksime linnnna . Seal nägin Evat . ja me läksime taga tülllllllllllllllllllllllllllllllllllllli :( . Siiiiis me ei suhelnud , iga kõne ja sõnumiga läksime aina rohkem ja rohkem tülli . Getteriga otsustasime minan tivoli , võtsime Janette ja Doreli kaasa ja läksimegi . Kõigepealt läksime tassikestele , siis läksime ali babale , siis läksime move itile , siis läksime meie Gettteriga uuesti ali babale ja janette ja dorel läksid uuesti tassikestele ja siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis tuli kõige jubedam asi , RANGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER !

 Läksin sinna juba teist korda , seeeeeeeeeeeeee oli väga jubeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Te ise ka eikujuta ette kui jube seeeee oli .Mul oli peale seda tohutult paha olllla . Läksime olime veic sõpsudega , tegin veic feili ja siiiis läksime kõik koju . Koju tullles oli mul väga paha olla , kuid mitte rangerist vaid üldse kõigest . Ka sellllest , et läksin evaga tülllllli :(

26 . august algas niii , et eva tuli mullle uksetaha ja nii me leppisimegi ära :) jeeeeeeeeeeeeeeeeeee . siiiiis tulid mulle akna alla kevin ja sander ajasime nendega jutttu ja siis eva läks koju , ja mina hakaksin sättima , läksin 14.54 bussipeale , arvates , et eva tuleb mulle bussijaama vastu , kuid teda ei tulnud ja ma nagu loll mõtlesin , kus ta olla võib . Lõpudelõpuks otsustasin minna ta uksetaha , maja ette jõudes nägin kaks rollerit seal . Sain kohe aru , kes eval külas on . Läksin imbusin nende juurde . Nsm chillissime eva keldris ringi . Siiis mingiaeg läksime vana ihastessse välja , ülesse metsa judes hakkas sadama ilge padukas , otsisime evaga suurt puud kuhu varju minna , kuid kõik lehed lasid läbi :( . Kui me olime juba päris läbi märjad otsustasime minan minujuurde sooja , kuid ennem käia eva juurest läbi . Saime rolleritega n . triigisse siis selgus , et me jäime kõikidest bussidest maha siis läksime rolleritega eva juurde , seal jõime evaga teeeed ja panime kuivad riided selga . Natukese aja pärast  tuli eva vend koju sõbraga , kes hiljem toppisid meile vihmausse pähe . Siis istusime ihaste hotellist bussipeale ja sitsime annelinna , lammi tee peal oli bussikontroll . Alguses mtlesin , et eva teeb nalja , kuid see nii eiolnud . Mul ei olnud bussipiletit :s:s:s . Bussikontroll tuli , küsis mult piletit ja ma ütlesin , et mul pole . Siis nad viisid mind suurde punasesse bussi . Seal tehti protokoll ja nüüd ma pean 23 . sept sellele järgi minema :S . Siiiiiiis läksime evaga natsaks minupoole ja siis pidime minema eva juurde ööseks . Läksime selverisse mõtlesime , et ostame pakid , läksime kahe bemmivenna juurde . Need muidugi olid nõus meile ostma ja olid isegi nõus mind ära viima ihastesse . Nii me istusimegi autosse ja nad viisid meid punksi . Tee peal sinna küsisin , mis nende nimed on . Ja nende nimed olid Pilu ja Robin . Nad tulid meiega punksi kaasa . Tegime veic nalju seal ja hakaksime kodupoole liikuma . Koju jõudes läksime eva tupppa , olime seal , sime , istusime arvutis , käisime suitsul ja siis otsustasime magama minna . Enne seda tegime endale kalasabasid , et hommikul oleksid lokiiiiiiiiiiiiiiiiiiid . Klatšisime veic inimesi taga ja jäime järsku magama :)

27 . augustil oli meil evaga äratus kell 8.30 kuid lõpudelõpuks ärkasime 9.28 , sest me pidime koristama ja ennast korda sättima , kuna meil pidid sõpsud külla tulema piljardit mängima .  Enne kümmet käisime , Eva ja ta vennaga suitsul . Siis kümne ajal , tulid eva venna vastikud sõpsud , kes piiiiiiiiiiiinasid meid . kui nad ära läksid tuli eva koristaja , kes istus netis . Läksime alla , ja siis ma nägin kellegi varje , vaatasime aknast välja ja ehmusime , neeeeeeeed olidki sõpsuuuuuuuuuuuuud . Nad mängisid veic piljardit ja golfi , siis läksid ära . Me evaga läksime punksi . Seal üritasime lõket teha , kuid see ei õnnestunud , Siis tuli robin sinna . ja siis ma otsustasin koju minna , kõik läksid koju , mul tuli emme järgi . Koju tulles , selgus , et mu telefon , mis oli parandusse viidud 20 päeva tagasi , on sama katki nagu ennem :d Siis emps ütles , et dvj lähme ostame uue telefoni sulle . Nii me läksimegi ja ma sain endale beebiroosa puutetundliku LG . Siiis läksime lõunakasse , istusin autos tund aega siis , läksime koju , kuna me pidime Janettege kokku saama . Siis läksime välja , äisime turtsis ja läksime juba koos Henri ja Sanderiga valge maja taha , seal istusime ja kaklesime . Siis tuli aeg koju minna ja kõike me läksime kojuuuuuuuuuuu :)

MUSIMUSI  , sulle , sulle ja sullekaaaaaaaaaaaaaaaa !

teisipäev, 24. august 2010

thinking thinkig about you

Niii eile alustasin ma oma päeva küpsisekoogi tegeimsega :)

Koogi retsept oli siis sellline :
*  küpsised
* hapukoor
* vanillirull
* suhkur
* kummikommid
* ja põhiline oli seee , et kooki tuli lisada natuke maagiat :)

Kes teab , see teab , mis maagiat ma mõtlen ;)      Mul polnud eile empsi kodus ja mõtlesime evaga , et kutsume natuke külalisi küllllla ja olimegi terve päev oma kullakallite külalistega minujuures . Okeiokei vahepeal käisime selveris õhupalli saamas ja sirkas söömas . Vahepeal oli minujuures räige sõda minu toavõtmete pärast ja sellles lahingus ma lõpude lõpuks kaotasin :( . Kõik ütlesid , et mu kook tuli super hea välja kuid oleks võinud natukene vähem maaaaagiat ollllla . Tore päev oli igatahes :)

Täna ma ärkasin ja sadas kohutavat vihma , siiis läksin pesssu , tegin ennast korda ja hakaksin jala ihastesse liikuma , kuna ma jäin bussist maha . Kui ma sain oma pedega kokku , uurisime rollerit , panime selle tööle ja peale seda läksime kahjuks jala punksi . Istusime punksis siiis tulid mehed , kes olid niiiiihead ja läksid turtsi meile pakke ostma :) peale seda läksime bussiga kraavikaldassse , istusime kuskil metsas meestega . Siiis tuli meil mõte , et läheks Doreli poole ja vaaataks tema imearmsat chihuahuat Charliet . Bussijaamas kohtasime Liisat ja Tuulit .Kui jõudsime Doreli juurde nägima koera . Ta oli niiiiii armas kuid niiikuri , ta hammustas ja kraaapis minu ja eva käed väga katki . Ta oli niiiiiii armas lihtsalt nagu pehme valge karvakerake , ma tõesti olen armunud sellesse kutsikasse ! :)



Peale Charlie vaatamist läksime kippelt mäkkist läbi ja siis busssipeale . Tulime maha ja läksime jalutama , kuid juba nägime sõpsusi . Läksime kõik koooos üles metsa . Istusime seal ja siiiis helistas mu kullllakalllis Peeeeetri poissss . Ja siis ta juba hakkaski ihaste poole liiikuma , Sander käis võttttis vahepeal Getteri peale kuna seee loll oleks muidu ära eksinud , siiis me kõik istusime metsas ja rääkisime ja räääkisime kuni tuli aeg kodu minnna . Rollerid vahepeal jälitasid meid kuid siis kui me ära pöörasime läksid nad edasi oma sõitu jätkama . Me Getteriga saatsime natukene Eva ära ja ise läksime läbi pimeda metsa koju . Kui Getter läks koju , sain ma Janettega kokku . Ta oli rääkinud mullle , mida ta teinud vahepeal on , ma rääkisin talle vastu , et mida mina vahepeal teinud olen . Siiiis tuli aeg koju minnnnna .     Ja niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ongi !

Aga musid pidutsege veel viimased 6 päeva ! :) musimusimusi

laupäev, 21. august 2010

xoxoxo

TULETAN MEEEEEELDE , ET 9 PÄEVA PÄRAST ON KOOOOOOL ! :S



                        NAUTIGE SIIS VIIMASEID SUVEPÄEVI , LOVE U GUYS . MUSMUS (K)

2 mõtetut päevaaa

*  Eile istusin ma terve päev kodus ja koristasin kuna järgmisel päeval pidi mulle mu lemmik tädi Linda tulema . Tema tulekuks pidi kõik väga korrras olema . Hommikust lõunani vaatasin seebikaid ja siiis algas vahepeal ühtelaulmine ( laulsin muidugi kõike väga kõvasti kaasa ) . Siis hiljem hakkas kihnu virve . vaaaatasin seda ja siiis keegi kelistab mulle uksekella . Hakkasin mõtlema , kes seee küll olla võib ? Vaatasin aknast välja . need olid mu kaks sõpra . no eks ma ikka läksin nendega natukeseks oma maja taha. Siiis jõudsin koju ja helistab järgmine mulle uksepeale . Läksin vaatasin seeee oli minu Janetttte . Läksin ka temaga natukeseks välja . Ja niii lõppeski eilne päeeev . . .

* Täna ärkasin ja võtsin oma lemmik külalise tädi Linda vastu . Peale seda läksime empsiga linna . Pooooodides pole mittte midagi naguu . . . sain retuusid , kingad , pusa , pluuusi . Siiiis olin kodus , siiiis sain jänksiga kokku . Ja siis õhtupooole me otsustasime minna jalutama ihastesssse . Läksime ihaste ära seal oli mõtetu ja järsku tuli meil mõte , et läheks õige tivolissse . Meil tuli mu issi järgi ja viis tivoli . Me ei tohtinud vaadata neid karuselle vaid otse minema rangeri peale . Seda me ka tegime , istusime peale ja seeeee hakkkas tööööle , mul hakkas jube paha ja ma mtlesin , et nüüd me sureme ära . Järsku see masin jäi pea allapoole seisma ja me hakkasime kiljuma ja karjuma . Ja mu esimene mõte oli seeee , et see läks katki , et kauaks me nüüd nii jääme ja lülitati elekter vahepeal välja . SEEEEEE OLI JUBEEEEEEE ! ja nii mööduski mu teine päeeeeev :d

reede, 20. august 2010

pole ammmu kirjutanud ..

      Viimati kirjutasin siiia oma sünnipäevast , kuid vahepeal pole midagi eriti muutunud kui välja arvata mu unistuse täitumine :) Aga sellest ma ei taha siin rääkida :) . Vahepeal olen elanud oma elu päris tavaliselt , ilma Getterita kuna ta maal kuid Evaga . Oleme igast asju korda saatnud . Just hiljuti tegime me väikse piu . Kahekesti loomulikult . :D kuid siis tuli veeeeeel külalisi . Võtsime külalised ilusti vastu ja veeeetsime kooos nendega hästi aega , vähemalt mina mäletan seda osa , et kõik läks hästi :) ülejäänut ma kahjuks ei mäleta :D .

     Eile oli niiiiiiii kohutav ilm , eile oli 14 kraadi külma . Külmetasime talvejopedes metsas . :S Elusees poleks arvanud , et sellel suvel paneks ma talvejope selga , aga selgus niii , et panin ja mul oli isegi talvejopega tohutult külm . Täna lubas soojemat ilma , vaadates aknast välja on näha , et päike paistab ning on koguni 19 kraaadi sooooja waaaaaaooooo . oooootan tõesti sooojemaid ilmasid .

     Ma ootan kuni mu kaks kallllikest tagasi tulevad ja me saaaaame nendega tivolisse minnnnnnnna :)
Täpselt 11 päeva pärast on kooooool . Jube kohutav kuidas need 3 palavat suvekuuuud möödusid nii kiiiresti . Tõesti oleks tahtnud veeeeel kauem puhataaaa ! :) Aga loodame , et kool tuleb ka sama põnev kui suvi on olnud .


Aga toredaid viimaseid hetki suve , nautige nii kus võimalik !

teisipäev, 10. august 2010

minu sünnnnnnipäev :)

Eile ehk 9'ndal augustil otsustasin pidada oma sünnipäeva või siis pigem teha üks väike tüdrukute õhtu, kus olid Getter , Aiki , Dorel , Liisa , Janette ja muidugi ka mina. Kõige esimesena sain ma kokku Getteri ja Janettega nad aitasid mul toas natukene ja siis läksid jooke ostma. Teisena tuli Liisa , me rääkisime taga niisama juttu , Getteril ja Janettel läks tund aega , et jooke osta . Kui nad kohale jõudsid panime joogid külmkappi ning kohekohe olid saabumas järgmised külalised Dorel ja Aiki. Kui nemad olid kohal istusime toas ja mõtlesime mida teha. Hakkasime Bailat mängima , kõigil edenes mäng väga hästiii. Vahepeal käisime Getteri ja Janettega mu maja taga sõpsude juures. Hiljem enne 00.00 käisid Dorel ja Aiki jalutamas. Vahepeal hakkasin mtlema , kuhu kadus Janettte ? Läksin oma tuppa ja vaatasin , et mu pisinunnuke magab juba . Olgu ma ei seganud teda . Kell 00.00 oli meil kokkuleppitud , et teeme šampuse pauguga lahtii ja see õnnestuski meil. :)

 Sellel ajal kui pisike Janette magas käis meil räige piduuuu. Tegime pilte , jõime janii. Ja kunagi nelja paiku otsustasime magama minnna . Kui ärkasime ootas meid ees räige koristamine.

Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisud , aitähhh Teile , et te selle õhtu nii suurepäraseks ja meeldejäävaks tegite ! (kkkkk)

pühapäev, 8. august 2010

mõtlesin , et hakkan ka blogi pidama

hetkel pole mul midagi põnevat kirjutada, kuid 6'ndal oli mul sünnnnipäeeeev :)

Sünnipäeva pean 9'ndal ehk homme . teeeeeeme tüdrukute õhtuuuu ning ka paljud mehed , kes lubasid ennast naiseks teha lubasid läbi tullla , et õnnitleda mind :)