teisipäev, 21. september 2010

mu armastus ...

... praeguseks ajaks on mu suureks armastuseks : minu maja tagune , sirka , ihaste ja loomulikult mu kolm pliksi . Janette , Getter ja Helis . Kullakallikesed , ma eitea , mis ma ilma teieta teeksin :) Olen täiesti rahulik sellee üle , milline mu elu hetkel on kuid tunnen suurt puudust sellest , mis on olnud natuke aega tagasi , igatsen just neid aegu , mis olid natuke aega tagasi ja igatsen just neid inimesi , kellel oli veel aru peas .   Olen selle üle õnnelik , et ühele inimesele suutsin selgeks teha ta hetke suurima vea , kuid mõni on ikka väga krgelt puu otsast kukkunud ja pea kvasti ära lööönud , öäö .

See nädal on meil pliksidega ainult pidupidupidupidupidupidupidupidupidupidu , eriti reeeede ja laupäev .

Love is in the air , everywhere i look around

meil on üle 14 musi ja me kõik armastame üksteist , hoolime üksteisest ja jagame sbralikult üksteisele :)



Selle nädala jooksul sain aru , et mned inimesed Tartu linnas on väga tropid ja need omakorda moodustavad tropikarja -.-

Kahjuks on nii , et aegu ei saa nii ette poole kui ka tahapoole kerida , seega tuleb elada sellega , mis sul on :)

ARMASTUSE RADA EI OLE KUNAGI SILE !

headaega

reede, 17. september 2010

mäletan esimest korda kui vaatasid mulle otsa

Oijah , pealkiri ütleb kõik :) ega rohkematki ma eriti siiia eitahagi kirjutada kui , et
käisin vanaema juures ja tegin kodus pannkooke oodates Janettet (: .

Pannkoogid õnnestusid suurepäraselt , tahan veel kindlasti seda ära mainida , et mu kallis Janette on minu voodis ja magab magusat und :)

Loodan , et täna tuleb pikk ja huvitav päev , siis on millesti huvitavast siia kirjutada ja lugeda ka ! :)

 Aga eks ma lähen ka siis magama kohe varsti , headöööd !

kalliralli , musimusi

kolmapäev, 15. september 2010

vabaks lastud lind

   Kool käibki siis juba , praegu koolis läheb mul kõik suurepäraselt . Koolis on selle lühikese ajaga palju tülisid olnud ja ka vägaväga palju nalja saanud :) Terve meie kool on uus , kõik õpetajad jne . Õpetajatega on meie klassil suhted enamvähem head . Lemmik on meil ajalooõpetaja ja õpetaja keda me vihkame on muusikaõpetaja . Ohjah , hakkama tuleb ju kuidagi saada ;) . Esimestel päevadel ainult viied lendavadki mul . On olnud juba tohutult palju töösi ja homme ootab ees meid seenenäitus ja suur matemaatika kontrolltööööö , öäö .
 
  Vahepeal pole midagi erilist juhtunud , chill mu maja taga jne , põhiline on nüüüd õppimine . Ja ega vaadates tänast ilma , hakkab testi sügis juba . Lehed on maas , puud on kollakad-punased ilmad sitad . oijah SÜGIS :) . Eile oli rebaste retsimine , käisime getteriga vaatamas seda ihaste spordiväljakul . supernaljakas oli :D .

  Mõned asjad mu elus on küll väga halvasti läinud , nendest ei tahaks isegi siia kirjutada , ma arvan kes teab , see teab :) Looodan , et kõik kunagi muutub :):) looooooodan . . .

  Mingipäev pidime Janettega minema autokooli , kuid sinna me ei jõudnud . Meil on plaanis teha rolleriload ja osta endale meie unistuste roller , mis peaks nägema enam vähem selline :
 Agajah loodan , et kõik paha läheb üle ja elu hakkab edasi ilusti minema nagu kunagi varem :)


musimusi

 

esmaspäev, 6. september 2010

hei koool

Kool käibki siiis jubaaaaaaa :( , väga kurb meel on selle üle , kuid koolis saab palju nalja . Ja rohkemat ma siia ei tahtnudki kirjutada kui , et mul lahe kool , lahedad õpsid ja muuuuseas on kõik väga lahe , niiiet hoidke kõva ! (Y) ;)

Hetkel ei viitsi midagi rohkemat siia kirjutada kuna midagi erilist pole els vahepeal juhtunud ,

Heihoooooooooo