pühapäev, 31. oktoober 2010

Sa mu ingel , kuu ja täht

Every girl has that one guy that she can't love , doesn't love , won't love , but every time she sees him , her heart skips a beat . . and he's the only one who's always on her mind . But she knows there is no chance , so she keeps living , putting on that smile that hides her feelings , so he won't ever know .



Mõnikord on mul elust täielik siiber! Mõnikord tahaks öelda "kõik, ma ei jaksa enam, ma ei taha enam!" ning minna. Mõnikord tahaks minna sillale ja sealt alla hüpata. Mõnikord tahaks kedagi kallistada hästi kõvasti ja teada, et ta kuulub ainult mulle ja ma saan koguaeg ta peale loota. Mõnikord tahaks kõndida ja nutta ... üksi ja kaua kaua. Mõnikord tahaks oma majast mööda kõndida, et mitte teistele jalgu jääda. Mõnikord tahaks ka oma spradest mööda kõndida, et ka neile mitte jalgu jääda. Mõnikord on mul tunne, et olen mõtetu ja keegi ei vaja mind!


Musi , sa oled niii värdjas . Ma olen sinus tohutult pettunud , 
kuidas sa usud teisi rohkem kui mind ? Aga , eks ise tead ! ;)

laupäev, 30. oktoober 2010

niii ja naaa . . .

 Eilne päev (29.10) oli põhimõtteliselt super :) , Nagu varemgi öeldud oli ärkasin Doreli juures ning koju tulles polnud mul elektrit . Avastasin seda ka , et ilma elektrita pole kohe mittemingit elu ;) täiesti masendav on elada nii . Kaua mõtlesin , kuidas kiviaja inimesed elasid ilma elektrita . . . :S . Siiis sain Getteriga kokku ja me läksime Getteri poole , olime veic seal ja siis juba tuli aeg minupoole minna . Mintsas ootasime elektri ära . . . tänasime elektrikke :D Ja juba läksin ma pessu kui helistati , et on minu akna all . Tulin pesust välja ja juba keegi laaamendas ukse taga . . . need oli Henri , Joonas ja Sander . Pika laamendamise peale , lasin ma nad sisse . Vahepeal tuli Kevin kaaaa . Natukese aja pärast , tuli mõte , et hakkaks joooooma . . . kõik olid sellega muidugi nõuuus :D Läksime pooodi , kuulasime mingilt vanamehelt tarka juttttttu loodusest jne . Tuli Kevini vend ja ostis meile joogid ära , ning siis liikusime kõik Kevini poole , seal ns istusime ja vaatasime telekat ja tuli aeg minna autoga sõitma . Kevin võttis kapist autõvõtmed , istusime kõik autosse ja sõitsime ihaste pääle autoga rallima . . . G : " POLITSEI ! " K : " KUS? " G : " lamav politseinik " :D:D:D:D:D:D:D , niinaljakas oli seeee :D . Pärast läksime tagasi Kevini poole , hakkasime juba jooma kuni mina olin suuht mjäu :D Siis tuli aeg koju minna , Meid saadeti lammi metsa keskele ja sealt pidime juba üksi minema . Minu poole jõudes , ah maimäleta mis tegime :D:D:D , Siis läks Getter vahepeal ära , siis tuli tagasi , siis läks välja ja ma magasin veic , Siis avastasin , et Getter on kadunud , hakaksin otsima teda :D Aga ta istus Vändaga mu maja taga , siis hüpapsin sinna , ajasin veic kaablijuttu neile ja värki ja siis läksin koju tagasi magama , siis tuli Getter , kellel oli kõht väga tühi ja me läksime kiirtoitu , tulime mintsa , sõime ja Getter läks koju umbes neli öösel :D ja ma läksin ka tuttttttu :)

See pealkiri on selle pärast selline , kuna nüüd ma kirjutan ka eilsest päevast  siia natukene ! 

Eilsest (30.10) ma nagu eriti palju midagi eimäletaaaa . Ärkasin , sõin , magasin , ärkasin , sõin magasin ja nii oli kuni kella viieni , siis ma otsutasin püsti tõusta ja hakata sättttima . Kui olin pesus ära käinud , panin riided selga ja ronisin Getteri poole , seal meikisime ja sirgendasime jne . Ja siis läksime piirikasse jooke ostma . Kui joogid olid ostetud , läksime tagasi Getteri poole ja olime ns lahedad vaatasime vanu pilte ja naersime . Vahepeal avastasime , et Rannartil sünnipäev , helistasime talleka :) . Siis läksime ihastesse , tulles polnud seal eriti kedagi , siis tulid juurde Kevin ja Henri , hiljem ka Kristjan . Istusime seal niisama , kõigil oli räme mase tuju , . . . eriti mul :S:S:S . Siis hakaksime ära minema , läksime kõik jala Selverisse . sealt ostasin mina kummikommi ja tuju läks kohe paremaks , siis läksime kõik korra turtsi juurde ja siis me Getteriga läksime kojuu . . .  Koju jõudes olime niisama lahedad . Võtsime viina välja , ja läksime Titaanikut vaatama . Seda lihtsalt pidi nägema kuidas kaks töllakat istuvad diivani peal , nutavad , masevad ja samal ajal joovad viina .:(:(:(:(

Filmi lõpuks olid meil kõhud vägaväga tühjad ja me otsustasime lennata Oasisesse . Sinna jõudes olid seal kaks meest ja üks hakaks ajama , et me oleme Getteriga õed kaksikud . Kusjuures see poole pole kaugeltki esimene , kes meile ütleb , et me õed . Neljandat korda öeldakse nii . . . Kas me getteriga oleme tõesti sarnased ???????? . Peale seda läksime arvutisse natukeseks , ja sisi mul tuli väike uni korra , ütlesin , et lähen korra heidan pikali ja jäingi magama , kell oli umbes 4 ja Getter veel istus arvutis ja naeris minu üle koguaeg :D:D:D , Siis ta tuli ise ka hiljem magama . Magasime vägaväga hästi :) Hommikul oli superhea olla , sõime röstsaia ja nuudleid ja Getter saatis mu natukene koju kaaaa . Tänaseks eriti plaane pole tehtud , vaid on teada seda , et lähme minu emmega poodidesse ja siis edasi eitea :D:D .

AGANODAVAI , LEMMIK OLED MUL . TAHAN AUTOGRAMMI SULT . . . TSAU(LLLLLLL)

kas tead ?

 
Sulle, kes sa oled täitnud minu kaunid soovid
Õrnalt hingan kuna tundub nagu poleks päris
see õhk me ümber soojalt puudutab su huuli
mida tunnen mida mõtlen, südames on keegi

Sulle, kes sa oled päike minu igas päevas

Minu ingel, kuu ja tähed, minu hingelaegas
Mu südamesse oled kirjutatud sa kui luule
seistes sinu kõrval raske mõelda iial muule

Sina tead kuidas naeratavad sinisilmad

Tasakaalu leidnud olles, seistes sinu kõrval
Nagu kass kes leidis kodu pärast pikka külma
või vaid unelm riivab hetkeks liblikana silma

Kas tead , mida ma sinu nimel olen valmis tegema ? Kas tead kui kallis sa mulle oled ? Kas tead , et mis ka ei juhtuks oled sa . . .
 
  Sa olid oled ja jääd mu üheks parimaks sõbrannaks , mis ka ei juhtuks , tea seda ! Ma saan tõesti aru , et mu naljad ei pruugi olla just kõige naljakamad , aga just sina tead , et ma teen nalja . Just sina tead , kuidas mind naerma panna , just sina tead , et paljugit polegi vaja , et mul hakkaks voolama esimene pisar . Tean , et sa ei arva minust enam just kõige paremini aga sellegipoolest olen Mina Sul alati olemas ! :) Kui sa seda lugesid said sa kindlasti aru , et just sinu kohta see jutt käibki !
 
Minu südames on veel paljugi kurbust , aga seda ma siin väljendama ei hakka , mis sellest ikka ? Küll varsti ka minu aknasse paistab päiksekiireke :)

reede, 29. oktoober 2010

ma olen alati Sinu jaoks olemas

Eile alustasin oma päeva ärkamisega ning Doreli poole tõttamisega :D . Doreli pool valvasime ta tädi lapsi Elenat ja Esmarit . Väga nali oliiiiiiiiiiiii :D Peale seda läksime ihastesse , seal olime ns seal oli ka veic nali vä ? :D okeiokei , suurepärane oli nalja sai , aga üks "asi" rikkus kõik ära , kui sellegipoolest . . . Peale seda läksime Doreliga Tasku Rimisse ning ostsime endale sealt mahla ja krõpsu ja maksime müntideees :D:D . Doreli poole jõudes sõime krõpsu ja mõtlesime , et krõpsud olid ikka nii head , et tahaks veeeeeel . . läksime rüüstasime Doreli rahakassat ning saime 66 münti , ning teepeal kadus üks ära ja alles jäi 65 :D . Läksime koju , sõime oma söögid ära , vahepeal sai veic nali ka ja siis läksime linna peale jalutama , ning siis koju magama . :D
 -   Hommikul ärkasin Doreli pool , sättisin ära ja ta saatis mu bussijaama . Trepikotta jõudes , seisis seal elektrik , kes ütles , et kella neljani pole tervel majal elektrit . OLIN MUIDUGI VÄGAVÄGA ÕNNELIK . Läksin tuppa sisse ei saaanud mittekuimidagi teha , läksin tuppa ja hakkasin oma poolikut raamatut lugema :) . Siiis helistas Getter ja läksin valge maha taga , Almake ja Merka ja mingid kaks venda olid veel seal . Istusime nats ja siis läksime Getteri poole . Praegugi istume Getteri ja Merkaga Getteri pooooooooool :D , Kuulame muusikat ja ns chilll :D hahahahaha . Merka sokid lõhnavad :) Eks täna tuleb pidpidupidu ja sellest kirjutan veits hiljem ;)




HEIHOPSI VÄIKEMEES - MERKA LAUSE !

Aga kallis , tea ma olen alati Sinu jaoks olemas :)

kolmapäev, 27. oktoober 2010

I smile , but inside i cry

   Mis ka ei juhtuks , sa olid oled ja jääd ! Sa ajad mind vahest väga kurvaks . . .




Oehjah , mul ei ole just kõige parem tuju täna . Tegelikult päeval veeel oli :) Eile oli lihtsalt niii hea päev , kuid midagi erilist ei saatnudki korda , kuid tähtis on seee , et mul oli vägaväga lõbus ja soe . Ma lihtsalt tõmblesin ja taidlesin ringi , ja olin veic märg aga sellegi poolest vägaväga tore õhtu oli eile . Sai isale veic nalja ka tehtud , mis tegelikult ei olnud just väga naljakas :) 
Täna ärkasin kellegi kõne peale , kuid ei mäleta kelle ? Igaljuhul , Getter helistas mulle 12 ajal ja ütles , et ma tuleks tema ja Betiga välja . Ma olin muidugi nõuuuuus . Kell 1 saime tarsani mängukal kokku ja mängisime Beti ja ta Petshoppidega. Peale seda tuli Getter minupoole ja me hakkasime sättima . Plaan oli meil minna aleqoki . Sättisime ära ja läksimegi , meid ootas seal Merka , kellega koos me läksime ülesse tribüünidele istuma ja vaatama võrkpalli turniiri . Otsustasime , et lähme Merkaga ka alla mängima . Getter jäi ülesse oma *** . Riideruumis olles tuli mul meelde , et mul on jalas karvased hellokitti sokiid , millega oli mul vägamark tulla platsile . Aga mul oli ükskõik . Läksime Merkaga platsile võtsime palli ja hakkasime palli taguma , vahepeal viskas mul kopa ette see ja ma läksin tagasi ülesse , siis natukese aja pärast läksin jälle alla . Mängisime palli , istusin kohtunike juures ja värgens särgens . Siis vahepeal mängisin Ruttiga , siis jälle Merkaga ja siis vahepeal Lenaga . Siis kell sai 16.59 ja me otsustasime Getteriga koju minna . Minupool hakaksime sättima , siis vahepeal Getterile tuli sõnum , et saapad tulid , käisime saabaste järgi ning seejärel sättisime mintsas edasi . Kui olime valmis lasin isal meid punksi ära viia . Istusime punksis ja olime niisama ägedad . Seal olid ********************** . Vahepeal käisin , metsas ennast välja elamas . Vahepeal tuli veel rahvast juurde . . . ma lihtsalt ei suutnud mul tuli nii kurb tuju peale . Mu pisarad tahtsid voolata kuid ma hoidsin neid tagasi , ma ei tahtnud , et keegi aru saaks . . . Ma olen väga tänulik kahele inimesele , kes mind koguaeg aitavad ja toetavad ja mõistavad . . . . . .  Ma tahtsin nii plahvatada pisaratest aga ma ei suutnud , ma pidin ennast tagasi hoidma . . . Siiis tuli aeg koju minna , jätsime kõik hüvasti ja läksime koju . Meiega bussipeale tulid veel Rauno ja Kevin , nad tahtsid lammis maha minna , kuid buss ei peatunud ja nad sõitsid koos meiega annelinna . Siis läksime meie Getteriga koju ja Kevin ja RAuno läksid bussijaama .

   Ja Sa veel küsid , miks mul kurb olla on ?

tsäu

esmaspäev, 25. oktoober 2010

kuidas naeratavad sinisilmad ?

Niiiiii täna ? Täna ? Ütleme nii , et täna oli päris sisukas päev :D . Ärgates ülesse hakkasin kohe sättima , sest kell 12 pidin ma juba eva pool olema . Eva juurde jõudes olime nsm ägedad . Ja siis hakkasin näljastele ( Eva ja Kata ) süüa tegema :) Õnnestus muidugi suurepäraselt , siis mängisin Kataga dominod ja niisama kiusasin teda . Siiis läksime kolmekesi jalutasime punksi , istusime seal veic ja läksime tagasi . Vahepeal pettttttusime täiega nagu . Aganojah . Siiis meid kutsuti punksi , läksime sinna ning vahepeal tuli mulle sõnum , et sain saapad kätte . Läksin bussssiga Selverisse võtsin oma nunnununnununnnununuuuud saapad ( roooosad uggid ) . Siis käisin kodus sätttisin veic ja istusin veic peretuttavatega :D -.-.-.-.-.- . Siis viis isa mind ihaste hotelli ette , ja siis tulid juba sõpdus bussipealt maha . Läksime punksi . Käisime evaga mänguväljakul ronimas ja laulmas vahepeal . Siis kui Eval ja Henril oli vaikusetund , samalajal mina ajasin tõsiste karmide vendadega törtsmehe juttttu . :D:D:D Koguaeg piinati mind . . . -.-  Peale seda läksime Eva , Henri ja Sandriga bussipeale , tahtsime KArrole uksetaha minna aga selgus , et teda pole kodus jalutasime senikaua kuni teel tuli ette suur porilomp , siis hakkas Sandri ja Eva vahel sõda . Nad pritsisid üksteist . . . niikaua kuni olid koos pikali porilombis :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D , Seeeee oli lihtsalt niiiii ulme , ma kohe si suutnud ma naersin ja nutsin samal ajal . ohjah :) Juhtub . .  :D , Siis mingiaeg läksime koju ja oligi tänane tore päev läbi :)

pühapäev, 24. oktoober 2010

tee veel mjäu

  Sa oled lihtsalt super , kuid vahest on sul halb tuju . Sa oled super , kuid vahest sa solvud ja vingud . Sa oled super , kuid sa oled vahest väga lollakas . Sa oled super , kuid sa vahest ei märkagii mind . . . Vaatamata kõigele sellele oled sa ikkagi suppper ! :)

Eile päeval käisid Charlie ja Dorel mul külas , mängisin Charliega . Sain taga nii hästi läbi , et too õnnest vist pissis mu vaibapeale :) Mu emale ka tohutult meeldis Charlie ja ega Doreli vastu tal ka midagi polnud :D Peale seda tuli Getter mingiaeg mintsa ja me sättisime ja palvetasime ning seejärel läksime punksi . Lõpetasime oma viina ära ja jändasime lõkkega kuid see ei õnnestunud :D . Igatahest olen vägaväga rahulik eilse õhtuga , sest kõik oli nii nagu pidigi olema :)

Täna ärkasin kuidagi väga vara . Avastades , et mul pole 24 h ema kodus kolisin suurde tuppa telekat vaatama ja magama . :D Avastasin seda ka , et olen veits tõbine , kraadisin ennast palaviku nagu polnud , kõigest 36,9 kuid köha ja nohu olid tugevad  . Tegin endale kiiruga teed , hakaks muidugi parem . Siis helistas mulle Eva mingiaeg ja me rääkisime temaga äästi pikalt igast maailma asjadest :D:D , siis vahepeal sain üle Evalt , aga pole midagi :D . Igatahes Eva pidi 7 ajal tartu tulema ja ma pidin talle ukse ette vastu minema :D . Saab tehtud !  Läksin bussile , tegime suure ringi peale ja siis läksime kõik koos Eva uksetaha :D , Eva tuli , siis liikusime punksi aga enne seda poisikesed tegid omavahel MMAD ja ma sain väga kõvasti naerdud . Punksis ns tšillisime , lõket jällegi eisaanud , seega külmetasime veic. Siiis tuli aeg koitsa minna . Ja läksimegi :) Praegu istun Soffiga kodus , teeme väike pidu siin kahekesti . :D:D eitegelt jah , mul pole enam midagi öelda , kuid tahaks vägaväga :D:D:D ,

aga davai , tsaupakaa mus . hoia kõva meeeeees ! ;)

reede, 22. oktoober 2010

weee hate u , :S

    Me getteriga hetkel mõtleme , meil nv eeeees . Kool sai täna läbi , hakkas VAHEAEG , kauaoodatud vaheaeg , jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Meid ees ootab suuremat sorti pidu :) ajaa , Sanderil on täna sünnipäev , palju õnnnnnnne :) 

Praegu sätime siin niisama , siis lähme jooke ostma ja pidu võib lugeda ametlikult avatuks ! :)

Pealkirjast lähemalt : Me getteriga vihkame üht inimest ja kui sa seda loed , siis sa saad kindlasti aru , et see on sinu kohta ! Sa võiksid sellest tõesti aru saada juba , vaata mida sa teed . Sul oli kõik olemas , selleasemel , et püüelda sellepoole , et säilitada kõik , mis on hea , Sa lihtsalt hävitad kõik hea , Ise oled süüdi , musi ! Jäid juba ka meist ilma , Sa võiksid sellest juba arusaada ! :) Me ei jõua seda sinu eest enam varjata . . .


MA VIHKAN SIND , TA VIHKAB SIND , ME VIHKAME SIND , NAD VIHKAVAD SIND ! 
MA EI TAHA SIND , TA EI TAHA SIND , ME EI TAHA SIND , NAD EI TAHA SIND !
TAHAKS , ET OLEKS NII , ET ME EI TUNNEKS SIND , ET ME EI TEAKS SIND , ET SIND POLEKS LIHTSALT MEIE ELUS OLNUD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAAA ARU SELLEST JUBA , VÄRDJAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Aga me ei mõtle sinule praegu musi , me lähme Getteriga jooke ostma ja sättima ;) . Ja paneme pidu . Kui pidu õnnestub ja pöördub suurepäraseks , eks siis me rääägime sulle sellest :)

Ma teen uuema postituse peo ajal juba , arvatavasti , kui me veel elus oleme ;)

TSAUPAKAAA , PRAEGUSEKS !

reede, 8. oktoober 2010

я тебя люблю !

  Vahepeal pole olnud aega ega ka suurt viitsimist siia midagi kirjutada . Vahepeal on juhtunud nagu tohutult palju asju , mida ma siin seletama eihakka , aga lühidalt ikka võib :

* kaklemised
* sõimamised
* solvumised
* armumised
* lahku minekud
* segadused
* janiii edasiii .

 Täna juhtus midagi sellist , mis pidigi ammu juhtuma kuid sai tõeks alles täna . NV alles hakkas kuid homme ootab ees räige pidu ja sellest peost phjalikumalt ma kirjutan juba järgmises postituses .

Senikauaks , musimusi