teisipäev, 30. november 2010

Mul on olemas keegi, kelle nimel ma olen valmis ütlema EI!


Oeh , alustame siis otsast peale . . Vahepeal polnud aega kirjutada ja ei viitsinud ka , kuid hetkel otsustsasin siia ikka miskit kirja panna . Ja muideks eelmine postitus on üks kõige mõtekamaid , mis siin on , eks :D:D ?Getteri kirjutatud . . vähemalt laps sai ka tunda mõnu blogi kirjutamisest :)

Esmaspäev - Esmaspäeval oli loomulikult koolipäev ning ma magasin 20 min sisse , kuid koolipäev möödus üpris hästi minu jaoks , kuna läksin peale inglise keelt minema " arsti " juurde . Emme tuli mulle järgi ja siis kolasime ringi . Peale seda läksin Doreli juurde . Seal ns lebotasime ja käisime linna peal ringi . Väga super oli ! Kohe kui ma koju tulin panin tunked jalga ja läksin Getteri ja Helisega välja korraks :) Nii hea ja soe oli väljas olla , siis tegin natuke ingleid lumel ja jooksin koju . (:

Teisipäev - Täna oli ka koolipäev , õnneks , et teiseks tunniks . Ma ärkasin täna 5 min hiljem ja sain valmis 15 min varem WTF nagu ? supersuper nooooo . . Koolis oli heaheahea (Y) Kodu tulles puhkasin veidike ja siis tuli juba Getter , siis läksime ihaste , ihastes ei olnudki mingit lumesõda , istsuime rahulikult ja Helisega meile raputati lund pähe , loomulikult meie soovil . Vahepeal kiusasime Kevinit . Mingi hetk kadusid kõik poisid ära ja tagasi tulles tegid nad meile totaalset terrorit :O:O:O . Tänu Enarile olin ma augus , siis istus Henri mu peal . . ja see lõppes sellega , et ma olin vägaväga märg :S:S . Siis lipsasime bussile , bussile tulid ka Prix ja Enar , meie loomulikult läksime eedeni ja nad sirkasse . Eedenis otsisime Alma ülesse ja olime temaga , käisime pool tundi söögipoes ja klatšisime :D Siis läksime pleisssi ning minu ja alma vahel puhkes cheetose sõdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , me olime nii krõpsused . siiis ma veel natukene niisama kiusasin almat :C ja siis me läksime bussile ja koju :)

Agajah kiiiiisumiiiiiisu , saad aru , et egid vea , mida enam elusees ei saa kustutada mitte ühegi meie mälust !! Ma vägaväga looodan , et sa mõistsid selle vea tõsidust ja kahetsed seda . . kuigi ma südamest vihkan sind aga me kõik soovime sulllle vaid parimat juuuu :)
Ja sina jobukas , tead ka kui hea sa oled , HOMME KA HELISTAME TALLE VÄÄÄ ?

jou

ma Getter :D . elen istub voodi peal ja vahib seebikaid , :D

pühapäev, 28. november 2010

Sa ei saa kaotada midagi mida sul pole olnud.

Armastus on kurikaval reetur- ta tuleb su juurde, toob naeratuse näole ning siis küünistab sind nii sügavalt ja valusalt et see haav ei parane isegi mõnikord aastatega.


Tänane hommik oli nii lebokas . Hommikul ärkasin ja istusin kella viieni arvutis , kuna miskit muud polnud teha ja emaga poodidesse ma ei viitsinud minna kuid arvutis oli nii hivitav , et kohe ära minna ei tahtnud . Telekas käis ka mingi huvitav film . . Kella viie paiku hakkasin sättima , oli kavatsus minna Helise ja Getteriga välja . Nad tulid minu maja juurde kuid kuna pakke me ei jõudnud osta läksime otse bussipeale . Sealt elektri maja juurde ning sealt juba teistega paradiisi ( N.Triigi mets , sain ise ka alles täna teada , et selle nimi on paradiis . Enar ütles :D ) . Paradiiisis tegid poisid rämedaid kaklusi . . kuigi see kõik oli naljaga nägi see välja väga jube :S Natukese aja pärast liikusime punksi . Alguses niisama istusime punksis ja siis tahtin priksile selga hüpata , et teda pikali maha panna kuid mul ei õnnestunud see kuna priks tuli eest ära ja ma niisama maandusin pikali lumesisse :D . Tüdrukutega tegime jälle väikest gossipit seal , ikka niipalju on rääkida kui kaua pole suhelnud :) . Hiljem läksid kaks pliksi ära ning siis tuli aeg ka meil Getteriga koju minna ja Enar ütles , et buss tuleb ühe minuti pärast . . jooksime Getteriga elueest kuid buss oli hoopis 10 minutit tahasi ära läinud -.- Siis otsustasime minna 15'ga eedeni juurde . ootasime 10 min bussi . Meiega olid veel Enar ja Kaspar . . mina kirjutasin miskit lumele ja siis avastasin , et buss ongi juba kohal :D . Läksime Getteriga bussiga eeedenisse , seal nägime Almat tema sõpsidega :D Alma oli ka endale saanud jänku mütsiiiii ja saapad olid tal vägaväga sooolased ja me pühkisime neid ilaga :D . Vahepeal ostis jänks meile miskit head võltsdokiga :D Siis tuli aeg bussiga koju tulla . . Ja nüüd ma istun voodis , läpakas süles . Vaatasin just jääääääaega 2 ja mõtlesin , et eeests on sama külm hetkel kui jääääajal :D  Amuideks räägin msnis TUUUUUUUUUUULIGA , ta väga tahtis , et ma mainiks teda siin ära , TUULI lubas mind enda blogis ka mainida niiet lugege TUULI blogi ka !!!!!!!!!! :D

MUSIMUSIMUSI TUUULI , I ♥ U !
Aga jah , tsaubljau ja ilusat koolipäeva teile ! :)

laupäev, 27. november 2010

Trammile ja mehele pole mõtet järgi joosta,5 min tuleb uus ja tunniaja pärast tuleb vana tagasi.



Lause , mis asetseb pealkirjas on üks kõige õigemaid lauseid maailmas :)

Alustame juttu siiis neljapäevast . .  neljapäev oli suurepärane päev kuid selle hea päeva rikkus üks hea asi :) See , kes teab see teab , rohkem ma sellest siia midagi ei kirjuta ! :) Aga nüüd ma sain tõesti aru , millised te mõlemad olete . . .
Reeede oli superhea koolipäev - sain natuke pahandada õpetajatelt kuid seeeest tööõpetuses jõudsin paljumida ära teha :) Kui oli aeg välja minna siis läksime ihaste . . midagi erilist ei teinudki . . olime vahepeal Enari pool ja ei muud miskit .
Tänanepäev oli suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurepärane ! Hommikul ärkasin niiet Getter magas mu kõrval ja mängis doodelit . Siiis saatsin ta koju ära ning läksin Merkaga välja . Sõitsime bussiga emajõe äärde ja tegime pilte seal :) Siis sai merkal aku tühjaks ja otsustasime koju minna , ootasime bussi vägaväga kaua ja külmetasime . . Siis sain Helisega kokku ning Getteriga , läksime ihaste . . olime N.Triigi metsas . Seal sai nalja nabani lausa ! Täielik lumesõda käis . Saime läbi ka kahe ülitoreda plikaga :):) , Meie põhilause oli " Üks kõigi eest ja kõik ühe eest ! " Ja niiii see oligi :) Vahepeal täiega klatšisime seal ühtteist . . Ning tegime siukse sõja maha , et halb hakkab no :D . Mina nagu mingi puue jooksin ringi ja kukkusin igalpool . . Siis kui mul müts peast ära võeti , hakkasin karjuma , et mul on vähk , et müts tagasi saada . . Ja paljugi muud toimus seal , suurepärane õhtu , kõik olid kohal keda oli vaja ja keda mitte :D Kõik on musid meil ju :D . Vahepeal laulsime üht väga toredat laulu , mis mulle kohe väga meeldis :) Siiis läksime koju ning ma sain Almaga kokku , Krissu tuli ka . Läksime eedenisse ning mina kohe koju :)
Superpäev , aitähh kõigile eriti Sulllllllllllle ! :)

Aga jah , poleks elusee arvanud , et JÄLLLE SEE ? Mismõttes nagu ? Aganóh ise teate ;)

saux


kolmapäev, 24. november 2010

Tahan jälle päikest oma ellu -

-  tänane päev oli väga hea :) Hommikul magasin sisse 15 minutit , siis kiiruga sättisin ja läksin kooli . Koolis nagu alati mängisin Doodle Jumpi ja olin niisama . Vahepeal käisin Almaga buffetis ning üritasime lumesõda teha kuid seee tehti hoopis meile . Peale tunde käisime matat õppimas . Mina olin loomulikult nii tubli , et sain kõigest aru ja hakkama ja kõik teised tegid minupealt maha . Koju minemas kiusasin Almakest natuke ja siis olingi kodus , ootasin kuni Getter tuleb mintsa . Kui Getter oli minupool , sättisime , panime tunked jalga , saime helisega kokku ja läksime busssile .  Sõitsime kraavikaldasse , kõik naersid meid välja tunkede pärast :S . Siis mina vingusin , et panin tunked jalga ja keegi ei teegi lumesõda mulle ? :O Ja siis sain mõnusa lumesõda . . . siis otsustasime minna Henry ja Keviniga linna korra , et tunked jalast võtta . Käisime minupool 6 minutiga ära ja panime tunked ära ja ma vahetasin jope ka ära . Siis olime jälle kraavikaldas ning alguses olime niiisama , kuni hakkasime sõdima . Mulle tehti räme lumesõda , ja visati põõsa alla ja ma olin nii lumine nagu tuhksuhkur :) Siiis otsustasid aga kõik üksteisega sõdima hakata :D:D . Vahepeal otsustasime teha tüdrukud vs poisid ehk 5 tüdrukut vs 9 poissi . Seee oli ulme . Peale Getteri olme me kõik läbi ja lõhki läbimärjad . . . kuid oli vägaväga soe olla ! Poisid panid kõik tüdrukud pikali maha , mõndadel oli vägaväga valus ja ka mul , lõin selja täiega ära :( Vahepeal olin pikali ja Kaspar ratsutas mu peal :D:D . Igatahes olin vägaväga märg olla kuid heahea :) Ootasin bussi nigu maitea mida , tahtsin kangesti koju saada , kuid see buss tuli ikka nii aeglaselt . Siis saime bussipeale ja sõitsime koju . Getter tuli mintsa vaatasime reporteri dokumentaali ning ta läks koju , vahepeal koristasin toa ka ära :) Praegu kirjutan blogi ning vaatan Pilvede All  , hooaja viimane osa ikkka :C . Peale seda hakkan õppima geo ja inka kontrolltöödeks , ohjah :S

teisipäev, 23. november 2010

ei oska siia midagi kirjutada

 Täna kirjutan siia üle pika aja ning ei oska pealkirja mõelda , eks otsustage ise blogi lõpus , mis pealkirjaks sobib :) Getter pakkus hea pealkirja välja , kuid täna otsustasin ikka panna selle ;)

eleeeeen ' says:mis ma pealkirjaks panen ?
Getttär , TÜRA ÄRA PUURI !!!!!! says:
armas lumeke
Nagu natuke enne kirjutasin , et kirjutan siia üle pika aja , seega kirjutan natuke põhjalikumalt kui varem :)
See NV , mis oli oli ikka niiii hea :D , ma isegi ei viitsi midagi selle kohta kirjutada aga see oli ülihea :) Eile oli muidugi koolipäev . jeee teiseks tunniks oli . JA PÕHILINE OLI SEE , ET EILE OLI 22 NOVEMBER , ja see tähendab , et Dorelil sõitis ema Indiasse minema ning Dorelil on piduuuuuu 2 , 5 nädalat :) . Käisin eile Doreli pool ka ning kirjutasime reegleid ja minu kussunussu pussukotti polnudki :( . Siis mängisin ma doodle jumpi , mul on täielik sõltuvus . . . mul rekord natuke üle 21 tuhande :D , vähemalt , et ise tehtud rekord !! ( Sellesse haigusesse on nakatunud Helis ja Getter ka ) Ja eile oli ka Sandral sünnipäev . Paljupalju õnne , Sulle ! (k) :) Koju tulles läksin kohe üksi ihaste kuna Getter ja Helis olid juba ennem ära läinud . Kuid bussipeatusesse jõudes selgus , et ma ei peagi üksi minema , Henri ja Sander tulid ka :) . Olime kõik ratsatalli juures niisama , siis meil Helisega tuli hullumeelne idee , et loobiks ihaste bussipeatuse klaasid suurte kivadega katki , kuid see meil ei õnnestunud . Vahepeal tuli ka Rait , kes oli tõukerattaga . Siiis läksime meie bussiga eedeni ja teised kodudesse . Eedenis läksime ülesse mängima doodle jumpi ja peale seda koju . Täna oli loomulikult jälle teiseks tunniks ning koolis ei toimunud midagi erilist peale doodle jumpi mängimist , Helis sai tänase päeva jooksul kaks uut rekordit :S:S Siis käisin Alma ja Kristeliga väikeste majas ning siis koju , koduteepeal kiusasin Almat täiega :) . Praegu istun ma kodus , just tegin ajalugu ära ning vaatan Armastuse Merd , mida oligi arvata :) . Varsti hakkan ma sättima ning lähen välja oma kullakalli tibulinnukestega :) , Eks ma siis kirjutan ka veel siia miskit kui ma väljast tagasi olen .

Nagu lubasin kirjutan ma siia peale seda kui väjast tulen , seda ma ka hetkel täidan . Saime Helise ja Getteriga turtsis kokku , peale seda läksime sirkasse ning siis bussipeale . Sattusime bussile nr 17 ning pidime maha minema kasteheinas . Sealt me kõndisime ihaste bussipeatusesse . Ilm oli mõnsa lumine kuid märgg :S . Teepeal laulsime laule ning viskasin tantsu neile natuke , sõime puuokstelt lund . . . kui avastasime kui uhke ja lahe põkakene ( teepuhastus auto lumest ) tuleb meile tagant vastu hakkasime seda suure huviga vaatama ning arutama miskit . Mina ütlesin nendele tölpsidele , et auto nkn pritsib meid lumega ja nad ei uskunud mind , ning auto tuligi ja pritsis meid mitte lume vaid suurte soola tükkidega millega oli tohutult valus pihta saada , tollel hetkel oli selline tunne , et meid oleks piitsutatud . Kui jõudsime ihaste bussipeatusesse ootasid meid põõsataga Henri , Kevin ja Robin ning neil olid lumekuulid , seal toimus väike lumesõda . Natukese aja pärast otsustasime minna metsast autosi loopima ja istusimegi bussipeale ja sõitsime kraavikaldasse , sealt metsa , kus toimus ka lumesõda . Peale seda valisime endale sobiva koha ning hakkasimegi loopima . Pärast istusime tunksi ning siis hakkas suuremat sorti lumesõda . Vahepeal oli kevin lumealla ära matetud , kuid peale seda ta läks närvi ja pani kõik pikali maha :D , Kuid meid Getteriga oli raske kättesaada kuna me jooksime sügavale metsa puude taha peitu kuid ta ikka sai kätte meid ja pani pikali -.- Siis olime veel natuke tunksis tegime nalja niisama , siis oli Getter ära maetud , peale seda Getter solvus ja läks minema , läksime talle Helisega järgi . Me teadsime , et buss peaks kohe tulema ja bussijaama juures sõitsis buss meil nina alt minema :S ? Kutsusin siis issi järgi meile , niikaua kui issi sõitis panin bussijaama märgi pikali ja helisega kirjutasime peale sinna 20 :D Vahepeal tuli suu NAERUHETK , aeg oli naerda getteri üle :D , Kuna Getter nägi välja nagu tõsine pandakaru , seeee oli väga naljakas :D Kui jõudsime annelinna käisime korra minu maja taga ning siis kodudesse :) Väga super õhtu oli , homme kordame ! ;)

Otseloomulikult pean ma kindlasti mainima , et täna on LUMI ! :) Helistage kui lumesõda tahate , v kui tahate Doreli juurde pidudele siis ka helistage , eks ? :)


Tahtsin veel seda kirjutada , et lõpetage ära formspringides küsima selliseid küsimusi . See on minu ja Eva vaheline probleem . Küll me saame ise hakkama selle lahendamisega ! ;)

laupäev, 20. november 2010

Teed küsi nendelt, kes tulevad tagasi

Kui alustada rääkimist neljapäeva õhtuks oli see õhtu täielik ulme . . Kõik algas pihta bussisõiduga vana ihastesse , otsustasime minna tunksi seega tulime männimetsas maha . Sealt liikusime tunksi , tunks tundus meile mõtetu seega me läksime üle tee metsa ja hakkasime lumekuulidega möödasõitvaid autosi loopima . Mina ei julgenud loopida ning seisin nats kaugemal . Kõik loopisid niikaua kuni üks valge pisike auto jäi seisma ja kõik jooksid täiega metsaaaa . Metsas olime niiisama , siis Getter vahepeal kukkus ninuli seal ja mina ajasin mingit imelikku jutttu :d . Siis Helis pani Kevini pikali ja istus ta peale , siis pandi Helis puukülge kinni :D:D , metsast jõudsime välja kraavikalda peatusesse , kust otsustasime minna emajõe äärde . Emajõe ääres üritasime pilte teha ja oli selline idee , et läheks ujuma . ( Mul oli muidugi emajõest palju mida meenutada , head ajad olid Suvel ! ) Siiis otsustasime jalutada punksi , vahepeal tegime peatuse ihaste bussijaamas ja siis liikusime edasi . Mina , Helis ja Prix kõndisime eespool ja meil sai palju nalja , nagu näiteks : Sain suurelumekuuliga pähe , loopisime lund akendesse ja jooksime , üritasime lumememme ära lõhkuda ja tegime niisama nalja , kui me jõudsime punksi , tulid järgi ka Kevin , Henry ja Getter need olid tee peal silte ära tirinud , võõraste aedades käinud ja paljugi muud . Igatahes tulid nad kohale kahe suure sildiga , Getteril oli RUKKILILLE ja Henryl oli KURI KOER , :D:D . Siis nägime , et buss tuleb ja jooksime , muidugi Helis ja Getter panid üle suurte porilompide üle ja bussi astudes olime vägaväga märjad :d



Ma tänan sind ilmataat , et tol õhtul oli lumi :)

Eile oli isegi päris hää koolipäev kuid õhtu oli veel parem :) . Sõitsime Helisega ihastesse kuna kullakallis Getter läks sadalasse . Tulime ihaste hotellis maha ning läksime punksi , olime veic punksis ja siis hakkasime vana ihastesse liiikuma , viisin Helise mööda pimedat metsa sinna , Siis meile hakati paljupalju helistama , kõik koguaeg koputasid vahele :D:D , Siis saime Kevini ja Raunoga kokku ja läksime lammisse , lammis ootasime bussi , et punksi sõita :D , Bussipeal kohtasime veel rahvast , nimelt Robinit , Enarit , Prixi , keegi oli kindlasti veel aga ma ei mäleta :D . Siis läksime seitsmekesi punksi , seal olime niisama , Sain endale Doodle Jumpi ja mängisin seda koguaeg . Siis hakaksime liikuma Enari poole , Helis oli omast arust niikõva vend , et ronis üle aia , ja kui ta ronis üle selle siis avastas , et ta on persepeal suuuursuuuur auk , ma ei tea kuidas see juhtus :D Enari pool sai niimodi naerda , kuna Enari isa sõber rääkis seal vägaväga huvitavaid jutttte :D:D . Saime Helisega teada , et hoopis kõik naised on litsid ja kõik mehed on korralikud , KUID TEGELT ONJU VASTUPIDI :D Jõime seal natukene , ja hakkasime astuma välja :D:D , Läksime Kevini ja Raunoga ihaste hotelli bussipeatusesse , seal sai veic nali ja siis läksime bussile , algne mõte oli see , et sõidame bussiga eedenisse ja sealt teise bussiga koju kuid läksime männimetsas maha :D:D . Männimetsas oli mul mingi imelik tuju , ma tõmblesin liiga palju ringi ja tegin kaardist sillla :d Siis tuli mu emme järgi meile ja me tulime koju :D

TEAN VAID SEDA , ET TÄNA OLEN HOME ALONE NING TÄNA SAAB PARTY ! :)

kolmapäev, 17. november 2010

  Ma ei viitsi täna kirjutada oma päevasest tegevusest , selleasemel ma kirjutan oma tiburullist . See tiburull on inimene , keda ma usaldan hetkel kõige rohkem siin maamuna peal . Ta on nii eriline inimene , et tema sugust inimest ei leidugi rohkem , ta on tõesti ainulaadne . . Ma ei kujuta ette , mis ma teeksin ilma temata sellisel raskel ajal nagu praegu . Ta on inimene , kes toetab mind , kes ka kõige süngemal hetkel ajab mind naerma ja peletab eemale mu pisarad . Sellest jutust on juba aru saada , kes see inimene on aga need , kes ei saanud aru . . Tema nimi on Getter . Kallis , ma lihtsalt pean siia kirjutama kõik välja , mis ma sinust arvan ! :) Sa oled inimene , kellega on läbi elatud ka kõige hullemad hetked , kõige meeldejäävamad ja kõige naljakamad . Ma tõesti ei tea , mis ma sinuta teeks ? Ma oleks tühi koht , kuna sina oled see , kes toob minu igasse päeva päikese :) 8 aastat sõprust ei pane mind kahetsema , et sain sinuga tuttavaks vaid just vastupidi , ma olen väga uhke selle üle , et mul nii suuurepärane sõbranna on :) Sa oled maailma üks jobumaid inimesi , kuid kui sa käituksid normaaalselt , Sa ei oleks Getter Hälve nime väärt . Ma ei hakka meie tegevustest siia kirjutama , kuna sa isegi tead kui lõbus meil koos olnud on :) Ma ei tea , kas me oleme tõesti sarnased , kuid meil on sinuga vägaväga palju ühist ja võõrad inimesed tänavalt tulevad lihtsalt vastu ja küsivad , kas me oleme kaksikud ? Meile meeldib suga olla noliferid ja vahepeal oleme me väga kurjad ja õelad ! :)



Tea kallis , et ükskõik , mis ka ei juhtuks , Sina olid oled ja jääd minu Getteriks ja seda ei muuda keegi ! :) Ma lihtsalt vägaväga armastan sind , ja ei loobu sinust iial ! ♥

Sõbrad tulevad ja lähevad aga Sina jääd !

teisipäev, 16. november 2010

sa ei aimagi , mis sinust minu sisse jääb

Aitähh Getterile , kuna tema mõtles pealkirja . . ja mõnes mõttes see ongi nii . . aga sellest ei räägi ! :)
Ma täpselt ei mäleta kuidas tänane hommik algas aga igaljuhul sattsuin ma mingilmoel kooli . Vahepeal koolis sai ka natuke pilte tehtud . . Olin koolis ainult 3 tundi ja siis läksin minema , veel tulid kaasa Alma ja Kristel . Koju tulles , läksime emmega poodi , et mulle läpakat osta . . jee saingi selle ! Siis tulin koju , istusin läpakas veidi ja siis läksin voodisse armastuse merd vaatama . Kui kell näitas 17.52 tulin ma toa uksest välja ja sain kokku Getteri ja Helisega. Siis me läksibe bussile ja siis punksi . Punksis olime täiesti niisama , midagi eriti teha polnud kuid nali oli ikka . Vahepeal mõned läksid pooodi . . . siis hakkas täiega külm ja me otsustasime minna koju . Bussipeatuses tantsisime Getteriga kaerajaani , et sooja saada ja seejärel saime bussi . Bussis olid ka need , kes läksid ennem poodi . Bussis toimus miskit imelikku :D . Siis läksime eedenisse G & H ' ga ja seal oli meie lemmik AVONI pood :) Siis käisime niisama nats poodides ja siis ootasime mu emmet . Kui emme tuli eedeni , Helise esimene lause oli , et " Kohe näha , et samast perest ! " Täpselt nii ongi , mu emps on super nalimeees ! :) Siiis tulime kodu . Praegu niisama kirjutan blogi ja mingiaeg tuleks ka õppima hakata kuid midagi eriti polegi õppida ! :d

Ma mõtlesin , et niikaua kui midagi erakordselt huvitavat ei juhtu niikaua ma ei kirjuta siia midagi . . kuna kõik päevad on omamoodi huvitavad ei jõua ma igapäev uuest päevast siia miskit kirjutada ! :)

baibai , ;)

esmaspäev, 15. november 2010

Optimist kuulutab, et me elame parimas võimalikus maailmas; ja pessimist kardab, et see on tõepoolest nii

Tänane koolipäev oli isegi päris hääää . Hommikul magasin veic sisse peale sisukat nv'd :D Siis läksin kooli ja teepeal kooli tuli meelde , et täna on pildistamine. Sain Getteriga turtsi juures kokku ja me lippasimegi kooli. Kunstis polnud õpetajat ja me läksime sööklasse istuma , tegime nats pilte ka kuna Merka sai endale peegelkaamera ja terve tänase päeva katsetas ta seda meie peal . . Kehalises ma ei teinud kaasa , olin Almaga parmuke ja tegin pilte . . Eesikeeles õpetaja jälle vingus minu kallal kutsus mind tahvli juurde selleks , et ma saaks öelda " Kiisu tõi kala " . . Matas nagu alati sain kontrolltöö kahe aga öökull oli ilus :) . . Siis tulin koju ja sain teada , et mul tahetakse täna arvuti ära võtta kuid protesteerisin selle vastu ja leppisime homseks kokku , Saan homme läpaka endale :) . Läksin välja , sain Getteri ja Helise ja teistega kokku turtsi juures . Siis läksime bussijaama , seal kaklesin Robiniga . Bussipeale astudes jäi mulle silma kohe Tuuli , TSAU TUUULI ! :D Tulime ihaste hotelli juures maha ja läksime punksi , seal Getteriga olime niisama kaks erakut teiselpool punksi kuna ennem me nägime teiselpool suurt ämblikku :D:D , istusime ja laulsime :) Siis läksime Getteri ja Helisega eedenisse , kuna õues oli külmm . Eedenis olime ns , käisime ringi TERE AVONI POOD ! Siiis läksime turtsi juurde pingile ning siis kodu . .  kodus vaatasin saladusi ja siis läksin korra Almaga välja , oli vaja ajada mõndadega törtsmehe jutttttu ! ;) Sai aetud , RRRRRUIK ! :D
Agajah , hommegi teeme pilte ja oleme niisama ägedad !



Musjijusji ! (k)

pühapäev, 14. november 2010

Egoism ei ole see, kui sa elad nagu sa ise tahad, vaid see, kui sa soovid, et teised elaksid nii nagu sina tahad

Eile hommikul ei teinud mitte kui midagi , vaatasin metsikuid tibusi. Kui emps tuli koju , sain teada , et ta ostis mulle jope ilma minu teadmatta . Aitähh emme ! :) Siis sain Almaga korra kokku ja siis Getteriga . Läksime poodi , et jooke osta . . . kuulasin eesti riigist pika moraaljutu ära ja juba joogid olidki käes . Läksime bussipeale , ihaste hotelli juurest tuli veel inimesi peale ja me sõitsime vana ihastesse . Terve bussiaeg laulsin oma lemmikut laulu 
"Spider pig 
Spider pig
Does whatever a spider pig does
Can he swing
From a web
No he can't
He's a pig
Look out
He is a spider pig !  " :) 

 Seisime natuke elektri majakese juures ja siis me läksime Getteriga männimetsa bussipeatusesse . Ja sealt Kelly poole . Tal oli sünnipäev , läksime ns sinnna , polnud muud teha :D:D:D . Seal sai rämedalt nalja alustades rallisõitjast potipeal lõpetades ma eitea millega :D . Peale seda tuli meil mu issi järgi ja me läksime koju .
Täna hommikul ärkasin vara kuna arvasin , et on koolipäev ja enam magama ei jäänud :S Vaatasin pingviinist filmi ja siiiis tulid Dorel ja Charlie minu poole . Charlie pissssis jälle igalepoooole ja nuusis ringi nagu tolmuimeja ning käitus väga veidralt . väga nunnu temast :):):) . Siiis sain almaga kokku , olin Almaga koos . Siiis mul tuli naeruhoog peale , millest ma ei saanud peatuda . Naersin täiesti mõtetute asjade üle . . . ja Almake ma soovitan sul ikka ka arsti juurde minnnnna ! (: Siiis koju tulles jäin diivanile magama ning juba helistati uksepeale , läksiń uksepeale ja ütlesin kogematta " Hallllo ? " :D:D Need olid Getter ja Helis .Nad tulid sisse ja peagi olid läinud juba selverisse . Tagasi tulels tõid nad endaga veel mürakarusi kaasa :D . Niisama mängisime kaarte siin ja vaatasime Simpsoneid . Niihead on need simpsonid :D . Praegu olen Soffiga kodus ja mõtlen , et tuleks hakata õppima kuid ekool ei tööta mul mikski . Niiet ma eitea mida teha ?? Homme on jällle kool , jälle see piin . Ma ei jõua enam koolis käia tõesti ! :S

UDMIS ET TLEOE LÄDUTKIE DDVJRÄA ! - otsustage ise , mis see peaks tähendama :)


reede, 12. november 2010

i don't care what bitches say

Täna oli lihtsalt niiiii nõme koolipäev , välja arvatud pool kokandust . Matemaatikas oli kontrolltöö , mida ma ilmselgelt ei osanud , kuid 3 tehet tegin ära :)
Suurema osa lehest olid seal mu joonistused , ööküllid ja lilled ja mesimummud . Tööõpetuse algus oli muidugi vägahea , sai ilusti alustatud oma kohupiima taskutega , sai mikserdatud , segatud , keedetud jne :) Tunni lõpupoole lasin telefonist laulu ning õpetaja tuli minuga õiendama , käskis mul telefoni ära anda , mina olin selle vastu mina ei tahtnud talle telefoni anda . Ta kutsus mind uksetaha , seal ma läksin nii närvi ja ütlesin , et võta see telefon siis . Tuuletaskud õnnestusid väga hästi :) väga nämmad olid :D Õpetaja käskis mul telefoni järgi tulla kaheksanda tunni alguses . Peale tööõpetust läksime Almaga klassijuhatajaga rääkima oma probleemist , ning too ka ajas nii ibajuttu , et ma läksin nii närvi ja kõndisin minema . Inglise keeles mul polnud asju . . . Peale tundi jäin inglise keelt vastama . Siis läksin tööõpetuse õpetajat otsima , et oma telefoni kätte saada , tund aega otsisin teda , siis lõpuks leidsin ja me koos kõndisime väikeste majast suurte , ja ta oli nii sõbralik minuga :) Koju tulles läksin kohe magama ja armastuse merd vaatama . Siis helistasin Getterile ja juba natukese aja pärast me jooksime bussipeale , et ihastesse minna . Olime ihaste hotelli bussipeatuses ja meile öeldi , et kedagi pole . ÕNNITLESIN EVAT KA MEIE PEO PUHUL , KUNA JUST TÄNA SAI TÄPSELT 2 AASTAT MEIE SÕPRUSEST. Täpselt kaks aastat tagasi ma sain Evaga tuttavaks , kuid siis ta oli veeel pisike ja korralik tüdruk :) Sõitsime bussiga Eedeni , kuid seal tuli mõte ,  et läheks linna . . sõitsime siis bussiga linna , käisime taskus ja kaubsis , Siis läksime bussijaama diivanile istuma . . seal koos meiega istusid kaks toredat kuid pedepoissi :) Annelinnast istusime otse ihaste bussile ja sõitsime männimetsa , seal tuldi meile vastu ja läksime tunksi ???? :D:D:D Tunksis sai niii naerda , et ulme poisikesed jooksid autoteele ja võtsid püksid maha , jooksid natuke püksteta ringi :D:D:D:D niinali oli :D Siiis hakkasime liikuma annelinna mööda männimets-eedeni teed pidi . Seal sai ka nalja . Henril oli vaikuse tund :S Vahepeal seisime teepeal ja vaatsime ilustulestiku ning seejärel soovisime üksteisele head uut aastat :) . Me Getteriga läksime Selveri korra ja teised läksid Sirkasse , siis saime kokku läksime bussikasse ja me istusime Getteriga bussile ja siis koju . Ei täna oli suurepärane õhtu , kõik oli nii super (Y)

BUT , WE DON'T CARE WHAT BITCHES SAY ! ( elen ja dorel )

neljapäev, 11. november 2010

vot sulle sõber !

 

nii ongi ja nii jääbki ;)

Keegi ei saa minna tagasi ja alustada uuesti algusest, kuid igaüks saab alustada täna ja teha uue lõpu

Täiesti masendav päev - kuidas ma ikka kooli vihkan . . .

Eesti keel ja kirjandus 8d
Inglise keel 8dm m -
Vene keel 8d5 -
Matemaatika 8-IV (1. veerand)
Matemaatika 8-IV (2. veerand)-
Geograafia 8d
Bioloogia 8d-
Keemia 8d5
Füüsika 8d-
Ajalugu 8d- 4
Muusika 8d5
Kunst 8d
Tööõpetus 8d-T
Kehaline kasvatus 8d-
Klassijuhatajatund 8d

Mis mu hinnetel viga on ? Mittekuimidagi ja minu klassijuhataja räägib , et need on katasroofilises seisus . Nagu WTF ???!!! Inglise keel sai ka täna parandatud . Ja just hinnete ja mu erakordse halva käitumise pärast tahab klassijuhataja mu ema kooli kutsuda .

* Täna peale kooli oli kõik väga tavaline . . Läksime Getteri ja Helisega alguses turtsi ja siis jooksime bussipeale . Teepeal mingi mees ehmatas meid surnuks luhtsalt :S . Läksime punksis ja punks oli täpselt samasugune nagu varemgi , inimesed seal oli täpselt samad nagu ennemgi . . midagi ei muutu :) . Alguses Evaga niisama laulsime Titanicut ja siis viskasime Helisega nalja :D . Siis olid kõik äraminemas . . me läksime ka muidugi . Vana ihaste omadega läksime 15 bussipeatusesse , kuna meie buss oli just äraläinud , saime teada , et buss tuleb ikka väga hiljem ja me läksime maja varju . Seal toimus maja äärepealt maha viskamine mingi :D:D:D . Ja mina näitasin oma jõudu ka :D Siis läksime bussile ning jõudsime eedenisse , seal kõndisime meie lemmikust Avoni poest mööda , mmmmm :D:D:D . ja siis läksime küsima ülesse , kus Alma on ? Almat polnud . Läksime süüa ostma , kuna meil homme kokandus . Ma eiteagi mida me teeme , aga ostma pidime 1 vahukoore ja 2 pakki kohupiima ning miskit juua . Läksime bussipeale ja siis mõisavahes maha ja siis koju :) Nüüd tulevad mulle Alma , Ivo ja Jänks aknaalla juttu rääkima . eks ma siis ootan neid :)

niuniu , oled nummi

kolmapäev, 10. november 2010

Tee teistele seda, mida sa tahad, et sulle tehakse.

  Täna oli täitsa tavaline päev . . koolis ei toimunud midagi lahedat . Ainult , et ajaloo vahetunni ajal tegime merksiga veic cirkust klassi taga ja Tuuli imbus ka vahepeal , tahtis ka minu ja Merka sugune parm olllla :D

Ajaloo kontrolltööö sain nelja olin ülihäppppi . Eestikeeles sain kahe . Bioloogia õpetaja käest sain sõimata natukene . Mata ajal sodisin Alma kätt . Füüsikas tegime katseid . Kehalises sain peapõrutuse tänu pruunide pükstega tüdrukule , kelle nimi on GETTER , siis meid visati Almaga saalist välja , pandi lukutaha . Läksime poistega akna taha laamendama :)   Seeee koolipäev väsitas mind täielikult ära . . tulin koju , läksin magama ( vahepeal vaatasin KnightRiderit ja Armastuse merd ) . Ärkasin Getteri kõne peale ja peagi juba Getter oli minu pool . Sättisime siin ja läksime välja . Olime kaua turtsi juures . aa ja vahepeal tulid sõpsid ka :D . Läksime istusime pargis natuke ja mul tuli mõte , et võiks mintsa minna . . . juba olimegi minupool . Selleasemel , et istuda rahulikult . . ei kõik on ikka rämedad mürakarud . Sõna otseses mõttes toimus suur padja ja teki sõda :O:O :D . Siis oli aeg minna , ja kõik läksid oma koju , Kevini ja Helisega saatsime Getterit natuke ja siis ma tulin koju . . väga väsinud olen mikski :/:/:/ eiteagi , kas homme kooli minna või mittte , hakkan pigem mürakarude koobast koristama :)

**** Ja sinust kullake ma ka nüüd aru eisaa , ta oli  Su parim sõbranna ja sa teed talle nii ? See on küll põhjustatud aga ikka . . tema seljataga oled küll kõvavend ja koos temaga jällegi kukupaikene ? See pole normaalne , mõtle selelle . Aga sa oled ikka superäge :)

HEADAEGA !

teisipäev, 9. november 2010

palun ära mõtle, et oled superkangelane ja ära proovi lennata

Muutume selleks , millest mõtleme . . .

Tea ükskõik , kuidas sa ka ei üritaks mind tagasi saada . . . see enam ei õnnestu iial Sul . Ma ei suuda sulle kõike seda andestada . . . ma pole julgenud Sulle Su kõiki vigu näkku öelda , sellest teavad vaid teised . . . tea , et tegelikult Sa pole mu sõprust väärt !



-       Nagu varemgi kirjutatud oli olin ma väga haige , isegi eile ei käinud veel koolis , kuid käisin Getteriga ihastes . Jõudsime selgusele , et JÄNESED EI VÕTA KURVI VÄLJA . See jõudis meieni nii : Tegin lumekuuli ja ähvardasin Getterit , et viskan talle selle vastu pead , ta muidugi hakkas kartma ja jooksis , ees oli kurv ja ta ptiuhti ja präuhti kukkus pikali ja oli peale seda niiniinii must :D . No eile ja , oli parajalt pakane ilm kuid tegevust jätkus , tegin pidevalt Evaga lumesõda ja meul oli väga naljakas , ajasin oma mütsi mööda väljakut taga . ( Mul ja Getteril on supernunnud mütsid , siuksed suured ja karvased ja jäneste kõrvadega ) Siis olime niisama laulsime laule jne . Mul oli väga huvitav igatahes :) Tänane koolipäev möödus enamvähem hästi , pole mittemillegi üle vinguda kuid meil täna oli pildistamine ja nagu alati olid kõik meie klassi tüdrukud tohutus paanikas :D . Getter tuli esimese tunni ajal minujuurde , siin sättisime nagu alati ja läksime kooli . Kella 12 ajal läksime saali pildistama , meid seati klassipilti ja tegime paar pilti . . . siis tuli sõbrapiltide aeg tegime paljupalju sõbrapilte . . eiteadnud , et mul niipalju sõpru on :) Agajah meil on lihtsalt SUPER klass , parim mida tahta , no kui mõned välja arvata tegelt :D  Aga eks kui ma täna veel midagi põnevat teen siis ma kirjutan ka ,

Kuule musi , Sa oled ikka tõsine munn ju :) . . .

-       Nagu lubasin kirjutan edasi tänasest . Et siis läksime Getteriga turtsi ja seal kohtasime Helist , Kevinit ja Henrit . Olime nendega turtsi juures ja nad olid niihead , et tulid meiega selverisse kartulimaitseainet Getteri jaoks ostma . Käisime selveris ära , siis läksime selle taha . Seal toimus suur kivisõda , oibljaaa , kes saab kivikunniks noh ? :D:D:D Siiis läksime bussijaama , vahepeal Kevin togis kõiki väga valusasti ja me läksime närvi ja läksime talle kalale teda togima täiega . Siis tuli meil buss ja me läksime , Mõisavahes tulime maha . Mul ja Getteril ei läinud tsäksid mikski tööle pidime tikku kasutama :S . Siis Helis läks ees koju ära ja juba läksime ka meie Getteriga lahku , tema oma koju ma oma koju . Ja nüüüd ma tahaks midagi õppida aga pole , tean seda ka , et homme on BAKTERITE PEALE tööö :D:D:D , njo eks ma lähen seda siis õppima :)



seniseks , tsäubljäu

laupäev, 6. november 2010

raske

Oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh , ma olen niiii haige praegu . Haigus hakaks pihta reede hommikul aga eriti ei pühendunud sellele . . . koolis oli väga sittt olla . Läksin puffetisse ostsin saiakese ja arve oli 14004 :O:O , mida onju :D Töpas vaidlesime õpetajaga . Siiis inkas vingusin , et ei oska mingit jutukest kirjutada siis Getrtud ikka kirjutas mulle ära selle :D:D . Siis peale kooli läksime Alma ja Getteriga turtsi . Koju tulles läksin kohe teki alla , niikülm oli olllla , kella kaheksa paiku ärkasin ülesse ja oli veel hullem olla kui varem , hääl oli ära kurk oli täiega valus jne . Kraadisin end ja palavik oli 39,5 vägaväga paha oli olla nutsin kohe . Küll oli külm , küll oli palav . Täna hommikul palavik oli 38,3 parem oli olla . . . aga vägaväga jube on haige olla . siiamaani olen kodus istunud koguaeg ja enneseda kodust ära ka ei lähe kui terve olen :)

Praegugi ei jõua midagi kirjutada , paha on ollllla

Aga mõned inimesed arvavad endast kohe väga palju ;)

neljapäev, 4. november 2010

Suhtu teiste vigadesse sama mõistvalt nagu enda omadesse

Nagu räägitakse , kõik muinasjutud lõppevad hästi ja ka see lugu lõppes hästi , ma olen väga õnnelik selle üle .



Vahepeal pole nagu eriti midagi teha saanud , niisama ringi tuuseldud . Kool on tohutult väsitav pleiss , kuid väga huvitav on mõelda esinemist christmas show jaoks , meie klassil on suurepärane idee , ma loodan , et lavalt paistab see ka täpselt nii nagu me mõtleme :) . Täna oli vägaväsitav koolipäev , magasin jälle sisse ja jõudsin 5 minti hiljem kivadele . Koolis polnud ka eriti mdiagi teha , geograafias istsime neljakesti ühes pingis ja olime ns lahedad . Vahepeal Almaga tegime matas pastaka sõda , olen siiamaani pastakatriipe täis :D . Inkas ajasin koguaeg juttu Doreliga , selline tunne oli nagu poleks aasta aega rääkinud , et oli nii palju rääkida . . . :) Peale kooli , tulid mulle vastu Alma ja Getter ja läksime turtsi ja siis koju . Tulin koju läksin kohe magama , siis kuue ajal tuli getter ja me sättisime ja läksime ihaste . Olime seal natuke , siis imbusid alma , ivo , veiko ja mingi poiss veel . . . olime metsas siis natukene ja läksime bussipeale . Sõitsime eedenisse olime veic eedesin ja tulime koju :)

kolmapäev, 3. november 2010

. . .

Ma elusees poleks arvanud , et üks inimene võib täielikult muutuda tänu teisele inimesele . . . aga seda ma nüüd mõistsin ! Ma ei arvanud seda ka , et üks inimene võib teisi inimesi nii mõjutada . Ütlen seda , et kõigilasjadel on omad piirid ja kannatused . . .

Eile oli vägaväga super õhtu . . . ja täna tuleb veel parem

ja rohkem ma eiviitsi midagi kirjutada . . tšau ! ;)