esmaspäev, 27. detsember 2010

Tee teistele seda, mida sa tahad, et sulle tehakse.

  Kõik inimesed on väga erinevad ning igat inimest tuleb võtta kui erilisena ! :)

Iga pisiasi võib teha inimese õnnetuks, kuid miski ei suuda teha inimest täiesti õnnelikuks. Mida ka ei räägitaks, õnneliku inimese kõige õnnelikum hetk on see, kui ta uinub ning õnnetu inimese kõige õnnetum hetk on see, kui ta ärkab.

Tahan olla truu, sest on neid, kes mind usaldavad, tahan olla rikkumata, sest on neid, kes hoolivad, tahan olla tugev, sest on palju, mille nimel kannatada, tahan olla vapper, sest on palju, mida peab julgema teha. Tahan olla sõber kõigile- ka vaenlastele ja üksildastele, tahan anda ja unustada, et andsin midagi, tahan olla alandlik, sest tean, kui nõrk ma olen, tahan vaadata üles ja naerda ja armastada ja tõusta kõrgemale.


Täna , 27.detsember

Täna magasin kella kolmeni . . istusin natuke arvutis ja hakkasin kohe sättima . . minek oli Arturi poole jälle . Saime Getteri ja Joonasega kell 5 turtsi juures kokku . . seal passisime tund aega kuni saime pakid ja siis läksimegi tipatapa Arturi poole . Alguses oli kõik väga ilus ja armas veeeel . Hetke pärast muutus Eva tigedaks ja läks Makule kallale . . kuid sellel oli ka põhjust ! ;) Siis Eva kogematta lõi ka mind . . Aga muidu niisama istusime jällegi ja nautisime teinetese seltskonda ja jõime vaikselt , kui seda saab nimetada vaikseks joomiseks . Mingiaeg olime Evaga magamistoas ja räääkisime ja räääkisime ja naersime täiesti mõtetu asja üle . . vahepeal ehmatas meid voodi alt hüpanud Henry , kes kuulis midagi seda , mida kuulda ta ei tohtinud . . aga ta oli hea poiss ja ei öelnud kelellegile seda ning ma loodan , et ei ütle ka :) Maikel oli Eva poolt niiii ära puretud . . siis Eva läks koju ning meid oli üks loom vähem :( Hetkeks oli rahu kuid mitte kaua , täpsemalt nii kaua kuni mõned läksid Makule kalalle ning mõned teda päästma . . hale mölllllllll oli ! Ja siis me Getteriga läksime minema ja selline oligi meie tore Arturi pool käik . . eks kunagi kordame ja veel toedamalt ! ;)

pühapäev, 26. detsember 2010

MINA

LÕVI


24. juuli - 23. august

Sobivus: Jääraga, Kaksikutega, Kaaludega, Amburiga

Sügavad tunded: Lõviga, Veevalajaga

Erilised tunded: Sõnniga, Skorpioniga

Mittesobivus: Vähiga, Neitsiga, Kaljukitsega, Kaladega


Iseloomustus


Lõvi tähtkuju all sündinud on väga rikka hingeeluga, võimukad inimesed. Neis inimestes on kõigis, ükskõik millisesse ühiskonna klassi nad ei kuuluks, midagi kuninglikku. Need inimesed on suursugused, auahned, edasipüüdlikud. Teesklust ei salli, on alati loomulikud. Kõik nad on temperamentsed ja impulsiivsed.

Lõvi tähtkuju all sündinu mängib meeleldi esimest viiulit, ihkab hiilgust ja toredust. Elamine väikestes oludes on neile piinaks. Nad on ka abivalmid ja kaastundlikud ning helded ja nende kõrval on alati tunne, et neid mõistetakse, et võib loota abile.

Selle tähtkuju all sündinud on üllameelsed ja valmis kangelastegudeks, kuid langevad ise kergesti lõksu, mida tingib psühholoogilise vaistu ja taktitunde puudumine. Ka raskuste korral ei kaota selle tähtkuju all sündinu optimismi. Kõige enam vapustab neid reetmine. Kui neile ei kingita küllaldaselt tähelepanu, muutuvad nad tusaseks ja tagasihoidlikuks. Nad on ustavad sõbrad, kuid püsimatud, kuna kiinduvad kergesti ja armastavad uusi nägusid. Kuid Lõvi tähtkuju all sündinu sureb tihti vaesena, kuna kaldub lohakusele ja hajameelsusele. Nad on väga külalislahked võõrustajad, armastavad hasartseid mänge, ka sporti.

Lõvi tähtkuju all sündinul on palju armulugusid, kuid abielludes elab õnnelikult.

Naine, kes on sündinud selle tähtkuju all, on armastuses siiras, impulsiivne, ei talu südamevalu. Ta ei lasku iialgi juhuslikesse sidemetesse, kuigi tahab, et tal oleks austajaid. Naiste sõprusest eriti lugu ei pea, eelistab meeste seltskonda. Ei andesta truudusetust ja petmist, ei lasku kunagi kompromissi ega abiellu enne, kui pole selge, kas väljavalitu väärib teda. On suurepärane perenaine ja ema.

Töötada võivad selle märgi all sündinud ükskõik mistahes erialal ja ükskõik, millisel juhtival kohal edukalt.


Info


Õnnenumbrid: 5, 14, 23, 32, 41, 50

Värv: Kuld, oranzh, punane

Mõjutav planeet: Päike

Element: Tuli

Domineeriv sõnapaar: Ma tahan

Õnnepäev: Pühapäev

Õnnekivi: Sardoonüks, merevaik, rubiin

Metall: Kuld

Lilled / taimed: Päevalill, saialill, gladiool

Lemmikkingitused meessoost Lõvile: loteriipilet(id), kell, õlimaal, shampus, ilus riietus, nahkkott, pilet teatrisse, maitsekas kunstiteos, pudel head veini

Lemmikkingitused naissoost Lõvile: loteriipilet(id), ehted, shokolaad, maniküür, siidist sall, õlimaal, shampus, lilled, pikad küünlad, kristall, teemandid või pärlid


Andesta oma vaenlastele, ent ära kunagi nende nimesid unusta

mmmmmmmmmmmmm , pole jälle kaua miskit kirjutanud . .

24 . detsember

HÄID JÕULE . . TAGANT JÄRGI ! Jah reedel olid jõulud . Kuna mu kallis ema pidi sellel ajal tööl olema ja mina Tallinnasse ei tahtnud sõita läksin koos Doreliga tema tädipoole hiigelsuuurte majja . Meil käis jõuluvana ja me veetsime üleüldse toredalt aega . Väga armas oli vaadata , kuidas pisikesed lapsed veel usuvad jõuluvanasse :)

25 . detsember

Hommikul ärkasime Doreliga ja Maigiga ülesse laste karjumise ja igasugu kisamise peale . Kui olime valmis minema avastasime , et oleme lumevangis meid üritati päästa kolme traktoriga kuni lõpuks me saimegi välja :D . . Tulin koju ja olin väga väsinud jõuludest . . Sain veel korra getteriga kokku ja siis istusin edasi kodus kuni jäin magama .

26 . detsember

Ärkasin kahe ajal ning hiljem sättisin ja läksin semudega turtsi . . Semudeks olid Getter , Renar ja Haniiiiiiii . Peale turtsi liikusime sirkasse . . kui olime ülekäigurajal siis nägime juba kaugelt , et suure mäe peal ronivad ihastekad . . hiljem läksime kodudesse ja Getteriga otsustasimeminna ihaste . . panime kodus soojalt riidesse jamarssisime bussijaama poole . . kui saime teada , et ihastekaid pole ihastes , et nad hoopis Arturi pool . . läksime sinna . Seal  istusime , peksime üksteist ja niisama nautisime teineteise seltskonda :) Õhtupoole läksime mäele ja seal sai ka nalja . Nüüd istun ma kodus vaatan telekat ja just lõpetasin mandariini söömist :)

- Ma olen alati teadnud seda , et parimad sõbrad jäävad alati nendeks ja ei midagi muuda seda :) Kuid paljud sõbrad on viiimasel ajal kohutavalt muutunud ja need muutused lähevad aina hullemaks ja hullemaks , aganojah teeeee , mis tahad ! :)

kolmapäev, 22. detsember 2010

Egoism ei ole see, kui sa elad nagu sa ise tahad, vaid see, kui sa soovid, et teised elaksid nii nagu sina tahad

Ma pole siiia ikkka vägaväga ammu kirjutanud , ja täna hea sõbranna ütlemisel mõtlesin , et tuleks siia miskit ikka üle pikaaja kirjutada . . :)
Vahepeal pole midagi erilist juhtunud , aga kõik need päevad , mis ma siia kirjutanud pole on olnud omamoodi superlahedad !

Aga ma kirjutan siis lühidalt . .
olen käinud ihastes
olen käinud shoppamas
käisin CS'il
ühtegi kahte ega ühte tunnistusele ei tule nagu mõnel
olen loll olnud
olen tark olnud

Aga kui põhjalikumalt rääkida viimastest päevadest siis ,
Esmaspäeval käisin koolis ja peale seda ei mäleta , mis tegin .
Teisipäeval ei käinud koolis ja siis käisin kooli jõulupeol , mis oli vägalahe kuid meie esinemine läks totaalselt nässssu . . laulsime (Y) kuid slideshowga tekkis probleeme seetähendab , et see ei läinud üldse tööle . Läks kuidas läks , aga aega veetsime toredalt :)
Täna ehk kolmapäeval ei käinud koolis , selleasemel käisin Doreliga shoppamas . . 4 tunniga me jõudsime ainult 2 ja pool poodi läbi käia  + süüa mäksis . . hiljem läksin Getteriga ihaste .
Homme on kooli viimane päev , mis tähendab , et käes on VAHEAEG ! yeeeeeeeeeeeee
Ja ülehomme on jõulud , mida ma üritan hästi veeta :)

JA MA TAHAKS MAINIDA , ET MEIE KLASSS ON SUPER !

Kõik te olete mulle õdede ja vendade eest !


esmaspäev, 13. detsember 2010

Lihtsus on ülim keerukus.

Pole jällle pikka aega midagi kirjutanud . . vahepeal on palju juhtunud kuid ma ei jõua kõigest kirjutada . .

- Eelmise nädala viimased päevad
Ei teinud eriti midagi . . koolis ja kodus ja väljas . muuuuud mudagi

- Nädalavahetus
Nojaa alustame siis otsast . .
* Reede . .
Reedel käisin koolis ja istusin kodus kuni meil Getteriga tuli mõte minna tasku ostuööle . Sättisime valmis ja läksimegi . . Seal olime veic almakesega , käisime poodides , laulsime jne . Mu lemmmik Ott Lepland oli seal juuuuuuuuuuuuuuuu :) ja Marvi Vallaste kaaa :) Getter leidis endale seal austajaid , ühed käisid ns ema ringi ja teised jälitasid :O :D
* Laupäev . .
Päev läbi jälle kodus , koristasin . . Hommikul juhtus väike äpardus , emps leidis mu jope taskust midagi sellist , mida ta ei oleks tohtinud leida . . Siis läksin Doreli poole , seal oli Getter ka juba ja kuna me ei leidnud meie jaoks sobivat piduuuu (D) siis otsustasime minna lõunaka ostuööle . . Seal olime niisama , hoidsim eväga üksteise lähedusse , et mitte ärakaduda ning käisime ringi . Vahepeal kuulasime Smilersit ja igatahes väga kõvv oliiiii (Y) . Buss tuli meil 23.30 ning sõitsime sellega kesklinna . Doreliga hullasime mäe peal tema maja taga ja otsustasime jalutada toomemäele . Toomemäel otsustasime kasutada trepiasemel , jalgu ja käsi , ning roomasime lihtsalt mäest üles . Olin väga lumine ja läbimärg , ainuke , kes suutis kuivaks jääda oli Getter . Hakkasime Getteriga koju liikuma , liikusime ja liikusime kuni jõudsime lõpuks koju . Koju saabudes oli kell natuke peale ühte . . .
* Pühapäev . .
Olin päeval niisama , ja õhtul läksime Getteriga 45õks minutiks ihaste kuna , ihastesse jõudes olime me täiesti läbimärjad ja meil oli väga külma seega sõtsime kohe eedenisse . . Olime seal niisama ja tulime koju ära .
* Täna ehk esmaspäev . .
Koolis ei käinud ja istun arvutis , hakkan kohe pead lõhkuma mida CS ile selga panna ! :S

reede, 10. detsember 2010

kui tuisuneeeeeee

Pole kaua kirjutanud ning otsustasin täna siis midagikirjutada . Vahepeal pole midagi erilist teinud peale koolis ja kodus viibimise ja vahepeal väljas ka kuid eile tabas Eestit totaalne šokk ehk siis lumetorm Monika , mis on täielikuks katastroofiks pöördunud . . lund on nii palju , et võib isegi sisse uppuda ja kooli kõnnnin tavalise 5 min asemel 20 :O ning jõuan läbimärjana :O kõik teed on lund täis . .

Reporter - Täna tabas Tartut tõeline lumeuputus, mis sundis paljusid linlasi oma plaane muutma. Ka päästjad soovitavad võimalusel autosõit ära jätta ja end soojalt riietada.

Lumetuisk peaks Tartus jätkuma väikeste vahedega kuni homse hommikuni.

Praegu on niii mõnus unistada soojast maast näiteks Maldiivide saarest . . .


Ölge palun , kas ei oleks praegu seal hea olla pakase Eesti asemel ? :)

Kindlasti on . .

Aga täna on siiis reede ! Praegut midagi erilist plaanis pole kuid kavatsus on teha midagi head ikka ;)
Kui pakud miskit helista ! 53861768 (mp)

Ja kui midagi küsida tahad , mida muidu ei julge , tee seda siin - http://www.formspring.me/eleeenmiisu küsi julgelt !

teisipäev, 7. detsember 2010

Ma kuulen ja ma unustan. Ma näen ja ma mäletan. Ma teen ja ma mõistan.


Ohja , mu elu läheb aina põnevamaks ja põnevamaks , eitea kohe , mis mind ees ootab . . .

Eile oli suht ns tore päev , midagi rääkida ka eriti ei viitsi eilsest . Olin koolis ja siis Almaga eedenis , ei muud midagi ;)

Täna olin jälle koolis , tulin kolmandaks . Kirjanduse ajal läksime alla sättima kuna pidime minema teatrisse . Läksime vaatama " Nohkar kuubis " . Arvasin , et see on vägaväga mõtetu , et pole mõtet minnagi kuid see oli väga super ! Sõitsime bussiga sinna , kõik oli korras . Teretasin kõiki bussi tulijaid ja niisama naersime taga bussis oleva rahvaga :) Teatris aina naersime , avastasime Getteriga , et üks tegelane täpselt tema moodi ja teine täpsel minu ja terve teater naersime üksteise üle :D . Meie taga istusid meie kooli pisikesed ning me rääkisime nendega juttttu :d . Peale etendust olid garderoobi järjekorrad pikad . . . saime joped kätte ja läksime Almaga koju . Läksime läbi majade ekraani taga olevasse bussipeatusesse , seal leidsime sõpsusi endale . Istusime bussi nr.4 ning sõitsime kesklinna sealt kiiruga nr.3 peale . Sõitsime koos Renari ja Rannartiga koos . . nemad läksid eedeni peatuses maha :( Järgmine peatus oli kalda teeeeeeeeeeeee . . sealt tuli bussikontroll peale . Mul tuli kohe meelde , et mu pilet augustamatta ja Almal polnud üldse . . :O Meid võeti punasesse bussikesesse ning kirjutati protokollid . JESSS TEINE PROTO JUBA ! (KKKKKKKKK) Ma ikka niiimeeldin bussikontrollidele . Noja siis jalutasie jala koju . . .
Praegu peaks hakkama raamatut " Mort " lugema , milles on 300 lk ja mul loetud ainult 9 :S ja neljapäevaks vaja veel üht raamatut läbi lugeda , mida mul üldse polegi :S . Aga muidugi selle asemel , et raamatut lugeda , lähen mina Getteriga välja . Kui väljas ära käin siis kirjutan , mis väljas tegin ;)

pühapäev, 5. detsember 2010

Kui soovid, et sind armastatakse, ole armastusväärne



Selles postituses ma rääägin pikemalt eilsest päevast v siis pigem õhtust ja ööst :)
Eile päeval eiteinud eriti midagi , käisin Almaga eedenis ja siiis olin jälle kodus . Ootasin kuni Dorel saab linna tullla . . võttis kaua aega kuid asja sai :)
Pakkisin kiirjuga asjad kotti ja juba olin valmis minema Doreli juurde . Vahepeal istusin Almaga eedenis ja siis nägin kuidas mu kaks bussi läksid ära kuid õnneks tuli kolmas veel ja sellepeale ma läksingi . Peagi olin juba Doreli uksetaga ja me hakkasime sättima :) Sain teada , et Dorelile meeldivad logud ja nendes mängida . . Kui olime ära sätitud , läksime autoga eitea kuhu , varikule vist :D . Siiis seal oli vägaväga mõtetu , meid piinati küsimustega seal ja me otsustasime ära minna . Saime autoga , vahepeal võtsime veel kaks tsikki peale , kes olid purupurjus ja ei jaganud maad ega ilma . Vahepeal peatas meid tore Eesti Politsei , kellega meil suuremaid probleeme ei tekkinud va turvavööd . Siiis juba olime kasvuhoonete juures ja siis juba kuskil , kellegi pool :D Seal istusime ka niiisama , midagi ei teinud aga põnevaid hetki oliiii . Vahepeal tulid juurde meile Tuule ja Aveli . . kui kell näitas natuke peale viit otsustasime koju minna . Algne plaan oli minna taksoga kuid taksojuht oli nii munn , et ei saanud autosse ära mahutada 7 inimest ning me marssisime jala koju . . teepeal kukkus Dorel valusasti pikaliii :S:S seeeeee oli hea hetk :D Kui olime juba annelinnas jooksime mina , Dorel , Tuule ja Aveli kiirjuga bussile , me muidugi Doreliga magasime oma bussipeatuse maha ning tegime seetõttu ringi peale ning juba me olimegi Doreli maja eeeeees . Dorel jooksis kiirugakiiruga koju samal ajal kui kina nautisin koduminekut . . Kui mina olin Doreli maja ees , lendas Dorel nagu hull trepikojast välja ja karjus , et trepikojas magab prükkar keset treppi ! No mina muidugi läksin asja uurima , kuid prükkar oli siis juba üleval , arvatavasti oli ta Doreli kiljumisest väga ära ehmunud :D:D , Siiis jõudsime uksest sisse , sättisime ennast magama , vaatasime veel nats telekat ning jäime magama kella seitsme paiku . . gooood nihgt ! :)



Täna hommikul ärkasin Doreli juures kella 10 ajal , sättisin kiirjuga ja juba jooksin bussile . Kodus olin ma enamvähem 10.30 vaatasin natuke telekat ja jäin magama , magasin neljani , peale seda oli hea olllla :) Juba hakkasin sätttima ja läksin Almaga eedeni , seal me niisama tšillisime siis tuli Getter ka , siis jälle niisama tšillisime . . ja siis tuli aeg meil Getteriga koju minna :D kooli juures veel viskasime nats tantsu ja juba olimegi kodus :)
Praegu istun teleka ees , läpakas süles ja vaatan Tantsud Tähtedega ning kirjutan blogiiiii :) Varsti hakkan õppima kaaaaa , homme ju kooool , jälllllllle . .


Tahtsin veel seda kirjutada , et varsti on blogi loetav vaid nendele inimestele , kes saadavad mulle oma e-maili . niiet ise teate !

reede, 3. detsember 2010

all I want for christmas is u . . .

 



Kui rääkida juba jõuludest , siis tuleks hakata jõuluvanale kirja kirjutama , mida jõuludeks tahad ! :) Kui jõuluvana msni eitea , võid kirjutada minule - elenkiiisu@hotmail .com

Ja minu ja Eva suurim jõulusoov oled SINA ! 

kolmapäev, 1. detsember 2010

i still miss u . . .


Alustasin kirjutamist 1 detsembril , kuid see ei õnnestunud kuna ma ikka ei viitsinud ! Seeeda kirjutan ma täna . . .

1 detsember - kooooolis oli heahea ja peale kooli läksime Getteriga otse TÜ-sse . Seal ergutasime meie kooli tublisi sportlasi ! Meie kool oli loomulikult supersuper tubliii ! Kuid paljud sportlased , kes muidu on tublid , võistlusel lootsin neist paljupalju rohkem . . aga see , mis sai tehtud on tehtud :) Väga hea päev oli !

2 detsember - koooooolis oli jällle vägaväga hea ! Kooolis ajas mind Evald peaaaegu nutma :'( Koolist koju tulles , kukkusin kohe pikali magama :) Siiis sain Helisega kokku , istsuime veic minu pool ja läksime bussipeale . Veel olid Eva , Kaspar ja Priks . . Väljas oli vägaväga külm ja me otsustasime minna Eva poole ennast nats soojendama . . istusime eva põrandal - seal oli põrandaküte . Vahepeal saatis mulle sõnumi , et armus ühte inimesse ära ! :D:D:D:D:D . Siiis läksime välja ja mulle tehti totaalset piina ja siis jooksime Helisega bussipeale ja koju :) heahea päev !

3 detsember - täna magasin jälllle kooli sisse , kuid jõudsin ilusti esimeseks tunniks . . koolis oli jälle hea :) siis tulin koju ja avastasime ühe probleeeemi :S . Siiis otsustasime Getteriga minna linna , kõigepealt läksime lõunaka , siis raekotta ja siiis jalutasime niisama linna peal . . siis käisime kiiruga eedenis läbi ja siis koju . Bussis ja kodutee peal ajasin Getterit närvi ja laulsin talle tobedaid laule :) Hetkel istun kodus , teki all ja räägin Evaga telefonis juba 56.57 minutit :S:S:S

- Tahan südamest tänada kõiki päkapikke , kes hommikuti sussi sisse mulle miskit hea panevad :)
ME KIIIIIISUMIIIIIIISU , PARAS SULLLLE , EKS VARSTI NÄEME ! :) (KKKKKKKKKKKKK)

See kord üritan kirjutada tihedamini ja pikemalt . . asi on sellest , et mul veic lühike mälu ning ma unustan kõik kähku ära ! :)

53861768 (mp)