esmaspäev, 6. juuni 2011

stupid risks are what make life worth living ♥


Lõpuuuuuks ongi käes, seeee kauakaua oodatud SUVIIIII, mis mullle tegelikult mingilmääral üldse ei meeldi :/

Päevad, mil pole siia kirjutanud on saanud lõbusat pralllet . .

Reedel (3.06.2011) sain ona tunnistuse kätte ja läksime Helina poole. Kuueks tulid 4 poissi, keda me pidime valvama, ning kellel olid väga keerulised nimed. Hiljem saime Getteri ja poistega kokku ning meid kutsuti peolee ja nii me läksime, pidu oli päris häää .. peale pidu saatsime Helinat ja saime Renuga kokku siis tulime koju ja tutttttttu :)
Laupäeval (4.06.2011) käisin emmega poodides, senikaua kuni helistas mulle Hiir ja kutsus peoleeeee, Verevisse Rannaavamispeole ja eksole ma ikka pidin ju nõustuma. Läksin Doreli poole ning me sättisime, riietega oli räige jama nagu alati, ning siis me läksimegi sinna VOLVO XC60'ga
seee auto on mu uuuuus armastuuuuus. Pidu oli hea nägime Getter Jaanit ja Tanel Padarit ja panime veits jooki . . väga superluks pidu oli :)
Pühapäeval (5.06.2011) ärkasin selle peale, et keegi hüppas mu peal, silmi lahti tehtes nägin, et need olid Esmar ja Elena-Doreli tädilapsed. Hiljem tuli mulle emme järgi ja me käisime söömas ja siis sain Getteriga kokku ja hiljem tuli Robin kaaaa.
Esmaspäeval (6.06.2011) magasin ja mängisin pool päeva maha ning siis läksime Getteriga punksi - seal oli oioioi kui palju rahvast aga vähemalt hea oli olla ja sai jooki võetud :)

kolmapäev, 1. juuni 2011

When people walk away from you, let them go. Your destiny is never tied to someone who leaves you and it doesn't mean that they are bad people. It just means that their part in your story is over.


Oeeeh, pole vägaväga ammu siia midagi kirjutanud ning täna 2.06.2011 kell 2.40 otsustasin ma siia siis midagi kirjutada ..

Vahepeal on juhtunud tuhat asja, kõigest ma küll ei jõua siia kirjutada aga kui lühidalt kokku võtta siis,

on olnud vägaväga palju Sünnipäevi!

Käisime kooliga metsa istutamas


Olen Evaga, mitte väga palju koos olnud, kuid meil on alati millest rääkida ja naerda :)

Käisime klassiga Ahhhaas


KÄISIN SADALAS, SEE TÄHENDAB, ET SÕITSIN RONGIGA
Käisime Getteriga Savilinnul

Olen paljupaljupalju olnud koos oma kullakallii Getteriga

Käisime klassiga hiiumaal

Ning on saanud vägaväga palju PIDUUUUUUUU

Ülehomme saaab lõpudelõpuks see koool läbi ja hakkab pihta see vastikvastik suviiiii :S:S
Aga eks ma üritan siia tõesti rohkem kirjutada, kuna hakkab suivi seetähendab, et paljupalju piduuuuu(#)

esmaspäev, 4. aprill 2011

i wanna be like barbie!that bi*ch has got everything!


  Rääkides eelmisest nädalast oli see suurepärane, kuna esiteks möödus see kiiresti ja teiseks oli see lihtsalt väga hea :)

Esmaspäev-neljapäev
Olid tavalised koolipäevad, midagi eriti ei toimunud ...

Reede
..., ehk esimene aprill:) Magasin esimesse tundi sisse ning sellel ajal kui ma magasin sain juba esimese aprillinalja getterilt. Muidu koolis olin tulbi, geograafias kaklesime Merkaga, ta ajas mind veidi taga ja loopis mind koolikottidega ja ära näritud paberitega:D ning kõige selle eest sain muidugi mina pahandada :S. Koolist koju tulles hakkasin kohe sättima, kuna pidin Doreli juurde minema, ta ju pidas sünnipäevaaaaaaaa! :) Saime linnas kokku, käisime poes, siis läksime tuppa ja hakkasime kohe valmistuma. Tegime süüa, koristasime ja muidugi ka sättisime ennast:) Hiljem läksime jookide järgi, neid oli päris palju ikka. Üldiselt sünnipäev oli superhea :) Aitähh Sulle Dorelikene!



Laupäev
Kui olin jõudnud Doreli juurest koju, läksin kohe magama. Magasin seitsmeni ja siis läksin Almakese ja Getteriga kuskile, ei mäleta kuhu

Pühapäev
MINU GETTERIL OLI PÜHAPÄEVAL SÜNNIPÄEV!



 Pidin vara ärkama, et Andrega kingituse järgi minna. Otsisime kauakaua ja lõpuks leidsime selle kõigekõige armsama valge, roosa kõrvadega jänese, mille me kohe ära ostsime:) Hiljem saime janettega kokku, siis käisime veel poes. Lõpuks jõudsime minujuurde ning juba oli Helis minu poole jõudnud ning ootasime Getterit:) Kui nägime, et ta tuleb pistsime Andre kappi ja kui Getter astus sisse, tuli Andre kapist välja! :) See oli nagu niiiiiiiarmas :) See õhtu oli üleüldse üks väga hea õhtu! :)

uus postitus juba nädala pärast

kolmapäev, 30. märts 2011

õnn on see, kui tunned,et Sind armastatakse


Ära usu mu ilusaid sõnu, enne kui pole näinud tegusid.Ära usu mu süütuid silmi, enne kui pole näinud neis pisaraid. Ära usu mu meelast naeratust, enne kui pole näinud mu mossis suud. Ära usu kõike, mida minust räägitakse, enne kui pole mind ise tundma õppinud :)


Postitusi ei tee igapäev. . arvatavasti postitan iga nädala lõpus :)

Tahtsin veel meelde tuletada, et Getteril on pühapäeval sünnipäev! :)

teisipäev, 29. märts 2011

ma tahan olla päikesekiir, et paista sinu tuppa igal hommikul ja anda märku, et kõik pole veel läbi :)


Pole siia vägaväga ammusest ajast kirjutanud ja seega otsustasin midagi kirjutada :) Proovin tänasest tihedamini kirjutada . .

Sellest ajast peale, kui ma pole siia kirjutanud on juhtunud väga palju asju, kuigi nendest ma praegu väga lähedalt ei hakka rääkima. . kui võtta kokku siis,

Eelmise veerandi ma lõpetasin enda jaoks väga hästi, tunnistusel oli kõigest kaks kolme :) Kuid seeest selle veerandi suutsin alustada hästi, esimesel päeval kohe hinne 1 . . see on see kui istud pinginaabriga terve tunni facebookis :)

Seniks ajaks kui Dorel oli venemaal oli suur Charlie minu juures ja me saime üpris hästi läbi :)

Vaheaeg oli igati tore, sai igast asju tehtud. Alustades sollidest ja lõpetades pidudega :)

Täna lähen Almakese ja Getteriga välja, eks näis mis me teeme :)

pühapäev, 13. veebruar 2011

Ei oska pealkirja panna . .



Täna on 13. veebruari ilus päikesepaisteline hommik, olen üleval juba kella kümnest kuna uni kadus ära kuskile :).
Pole siia üsna kaua kirjutanud, seega niikaua kui mul on viitsimist kirjutan siia midagi - oma põnevamatest seiklustest :)

Alustan siis sellest, et koolis ei lähe just kõige paremini, alati võiks ju paremini minna. Üks päev jäime Getteriga politseile vahele. Ja teate millega? Ei usus . . Ja just sellepärast, et meil ei olnud helkureid . . Saime kirjalikud hoiatused, helkurid ja politsei autoga ihastesse :) Üleeile ehk reedel käisime Henri sünnipäeval, kus sai haledalt pidu aganoh mina, nagu alati magasin pool maha, vaatamata sellele oli super! :)

Ja praegu eitulegi midagi enam meelde. .

Praegusest üritan krjutada tihedamini siia ;)

laupäev, 22. jaanuar 2011

reede, 21. jaanuar 2011

teisipäev, 18. jaanuar 2011

Vaga vesi, sügav põhi.



Selle ja ajooksu , mil ma pole siia kirjutanud ei ole eriti palju juhtunud , kuid siiski . .

III veerand hakkas suurepäraselt , juba kaks viite ja üks kaks (Y)

18. jaanuar 2011

Käisin koolis , kõik oli tiptop , peale kooli käisin inkat vastamas ja otse peale kooli lendasime almaga algul parki siis eedeni . Seal olime ns , sõime siis võtsime nats jooki sisse , oli kohe parem ollla ja läksime piljardit mängima . Lõpetasime mängu ära ja läksime üht teemat lahendama . . teema ei saanud lahendatud ilma kakluste ja vereta , soo saaaaad . Ja siis läksime alma ja teistega eedeni , getter läks koju -.- ! Ja nüüd olen ma ka kodus , kirjutan blogi ja kohekohe tutttttu (S)

laupäev, 15. jaanuar 2011

Ära söö kollast lund.


" Ära söö kollast lund. " oli mu õnnelause seega ma kohe pidin selle siia panema ka :)
Niiet , Ärge sööge kollast lund !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pole pikemalt kirjutanud , kuna polnud aega . .

Koolis käsisin eelmisel nädalal ilusti , puudusin vaid kaks päeva ja ühe tunni , niiet Super !
Oli väga tore olnud see , mis tegin . .
Räägin pigem tänasest siis

Ärkasin ühe paiku , kuna ere päike äratas mu ülesse . . tähendab , et hommikune äratus oli väga positiivne . Siis lebotasin voodis ja vaatasin mingit vaimude filmi väga viis oli , siis ärkas ka getter ja me hakkasime sättima . . läksime eedenisse . Bussipeale tulid enar ja prix ja eedenist tuli peale ülejäänud ihaste rahvas . Läksime eedenisse , saime ülejäänutega kokku , ostsime jooke ja läksime üleka ette . . seal jõime , lobisesime ja olime niisama . . siis soojendasime trepikojas ja siis mu getter läks koju  . . säääääääd :( Me ülejäänud rahvaga läksime eedenisse olime seal niisama ja siis almaga läksime koju . . istusime bussile ning tema eilasknud mind minu bussipeatuses maha , mina muidugi ei lasknud teda minu bussipatuses maha . Siis tuli meil mõte , et sõidaks bussiga linna ja tagasi . Istusime siis nõlvakus nr ühe peale ja sõitsime linna , sealt otse teisele nr ühele ja kodu poole . . alma tegi mulle bussis totaalselt marki , karjus seal vene aktsendiga üle busssi , siis almaga läksime oma peatuses maha ja koju . Paegu jälle lebotan voodis ja masen sp , et msni ei saaa :S:S:S:S .

Getttär , says:

ilusti
tead mis oli
kõnnin eks , ja sis üks mees kõndis vastu mulle ja siis ta mingi meeter enne mind kukkus pikali
ja siis ma ei tea , ma hakkasin sitaks kõve häälega naerma , ta naeris ise ka , ja ma kõndisin edasi , ja siis ma kukkusin täpselt sama koha peal pikali talle peale
ja siis me koos selle mehega naersime maas pikali
noh ma ei olnud tema peal pikali , ma kukkusin ta otsa aga nagu maha ,

Gettttteril on ikka tõmme meeste külge :D


Paljupalju õnne Sulle , Aiki (K) :)

Dorel , mu ema igatseb sind ! :)

9

esmaspäev, 10. jaanuar 2011

Mõtle, mida ütled – nendest, kes ei ütle midagi, vaikivad vaid vähesed


Täna läksin kell 12 hommikul magama , kuna koolis ei käinuuuuuuud kuid 7 ajal sain getteriga kokku  :) . . ärkasin enne kolme natuke , sest alma tuli mulle ukse taha siis läks alma ees linna ära ja ma tulin hiljem järgi . Käisime tegime endale kolmandad kõrvaaugud ning läksime eedeni . Seal olime niisama chillisime janii :D:D Vahepeal üks vanamutt ennustas minu , alma ja liina nimesid ning hiljem viskas mind sibulaga :S Mingi aja pärast hakaksime koju liikuma ennem käisime poes läbi ja pargis otsustasime , et puhkame jalga . . istusime ja almale kakas linnuke otsa ette :) Ja nüüd ma istun kodus , kell on 22.19 ja kavatsen varsti magama minna, kuna homme on minu kolmanda veerandi esimene koolipäev .

Parem pettuda sõpruses kui sõpru petta.

pühapäev, 9. jaanuar 2011

Õppimine on aare, mis järgib oma omanikku kõikjal


Valmisin selle pealkirja kun ahomme on koool , niiet Tere taas Kool :)

Lubasin kirjutada eilsest eks ? Aga ma ei teee seda kuna üks kõne rikkus mu terve õhtu ära . Kuid ma ütlen seda , et käisime Doreliga peoool ja seal oli suht lahe ja kuue paiku ma tulin koju ja läksin magama :)

Täna ärkasin nelja ajal . Hiljem natuke läksin emaga väga kõvasti tülli ning sp olin endast tohutult väljas . . Sättisin natuke ja juba liikusingi säästuka poole kuna gettter ja alma olid seal . . sain nendega kokku , kurtsin kogu oma mure ära ja liikusime kuskile maja taha jooma ning siis üleka ette , kus me almaga laulsime ja hiljem meile tehti suur lumesõda , mille tagajärged olid meil mõlemal halvad :S:S Siis läks getter ära ning saime veel ühe joogi ja siis liikusime tasapisi suuresuuuresuure kambaga eedenissse . Seal olime täiesti niisama , kuid meil almaga nalja jätkus . Almakesel lõhuti kõrvaklapp ära :S:S:S:S:S:S

Eile oli Kristelil sünnipäev , niiet Palju õnne tagant järgi ! :)

Hommikul on kool , niet õppige hästi !:D

laupäev, 8. jaanuar 2011

i love all my bitches


tsau , tere , hei , jou , privv , tervist , hello !

mmmm , mis toimps täna ? :D kõigil , kellel pidu on tõmmake traaati ! ;)

53861768 , 56188990 , 53731883 (mp) elen , dorel ja getter (KKKKKKK)

kunagi hiljem kirjutan põhjalikumalt 8 . jaanuari õhtust ! :)

tsau , headaega , nägemist , byebye , seeya guys ! peatse kohtumiseni . .

reede, 7. jaanuar 2011

whos that chick ?


Täna on 7 . jaanuar see tähendab , et kolme päeva pärast on kool ja kool tähendab jälle õppimist ja täis masendusi ning rõõmu päevi .

Kui detailsemalt rääkida tänasest päevast , siis . .
Läksin magama kell 7 hommikul ning ärkasin poole kahe ajal doreli kõne peale . Hetke pärast oli dorel juba minu pool . . sättisime ja vaatasime mu ema tsirkust kella neljani umbes ja siis läksime linna . Kõigepealt läksime kaupsi , seejärael läksime tasku ning siis abakhanis ja seppäläs . Hiljem helistas mu ema ja oli nõus meid peale võtta ja lõunaka viia . Kui olime mingi osa poodidest läbi käinud tuli ka Getter . . siis me käisime veeel mõndades poodides ja siis läksime mäkkkkkkkkiiiiiiii . Seal sõime kõtud täis ja kuulasime doreli saia juustu ja tagurpidi saia jutttu ning siis dorel läks auto peale ja sõitis ära :( Me getteriga istusime 69 peale ja sõitsime sellega linna . VANNVANNIS.EE ( getter teab ! :d ) Linnast läksime tasku korra ja siis number 5 peale ja turtsi ja koju . Nüüd istun ma kodus teki all ja hetkel kirjutan blogi :)

Aga head vaheaja jätku teile siis veeel ! ;)

neljapäev, 6. jaanuar 2011

Igaüks on oma õnne sepp.

Nagu pealkirjasiki öeldud , et igaüks on oma õnne sepp nii see ka on :)

Mul tõesti polnud mingit viitsimist siia kauakaua midagi kirjutada :S . Vahepeal pole kmidagi ägedat ka toimunud va. aastavahetus .

Aastavahetusest lähemalt . .
Olin Almakesega ja veeeel paljupaljudega kuskil ihastes mingis majas . . seal panime haledalt piduuuuuuu . Ilma jookide ning kaklusteta see ka nüüüd ei möödunud . . hommikuks oli nii paha paha olllla :S

Viimasel ajal olen niisama eedenis ja vahepeal ihastes käinud .
Käisin kaks päeva Getteri õe Betraga väljas ! Ta on über hea tüdruk ja möllab hästihästi :)

Agajah , otsustasin blogi teha taas kõigile loetavaks seega hakkan siia tihedamini kirjutama ! :)