esmaspäev, 4. aprill 2011

i wanna be like barbie!that bi*ch has got everything!


  Rääkides eelmisest nädalast oli see suurepärane, kuna esiteks möödus see kiiresti ja teiseks oli see lihtsalt väga hea :)

Esmaspäev-neljapäev
Olid tavalised koolipäevad, midagi eriti ei toimunud ...

Reede
..., ehk esimene aprill:) Magasin esimesse tundi sisse ning sellel ajal kui ma magasin sain juba esimese aprillinalja getterilt. Muidu koolis olin tulbi, geograafias kaklesime Merkaga, ta ajas mind veidi taga ja loopis mind koolikottidega ja ära näritud paberitega:D ning kõige selle eest sain muidugi mina pahandada :S. Koolist koju tulles hakkasin kohe sättima, kuna pidin Doreli juurde minema, ta ju pidas sünnipäevaaaaaaaa! :) Saime linnas kokku, käisime poes, siis läksime tuppa ja hakkasime kohe valmistuma. Tegime süüa, koristasime ja muidugi ka sättisime ennast:) Hiljem läksime jookide järgi, neid oli päris palju ikka. Üldiselt sünnipäev oli superhea :) Aitähh Sulle Dorelikene!



Laupäev
Kui olin jõudnud Doreli juurest koju, läksin kohe magama. Magasin seitsmeni ja siis läksin Almakese ja Getteriga kuskile, ei mäleta kuhu

Pühapäev
MINU GETTERIL OLI PÜHAPÄEVAL SÜNNIPÄEV!



 Pidin vara ärkama, et Andrega kingituse järgi minna. Otsisime kauakaua ja lõpuks leidsime selle kõigekõige armsama valge, roosa kõrvadega jänese, mille me kohe ära ostsime:) Hiljem saime janettega kokku, siis käisime veel poes. Lõpuks jõudsime minujuurde ning juba oli Helis minu poole jõudnud ning ootasime Getterit:) Kui nägime, et ta tuleb pistsime Andre kappi ja kui Getter astus sisse, tuli Andre kapist välja! :) See oli nagu niiiiiiiarmas :) See õhtu oli üleüldse üks väga hea õhtu! :)

uus postitus juba nädala pärast