esmaspäev, 6. juuni 2011

stupid risks are what make life worth living ♥


Lõpuuuuuks ongi käes, seeee kauakaua oodatud SUVIIIII, mis mullle tegelikult mingilmääral üldse ei meeldi :/

Päevad, mil pole siia kirjutanud on saanud lõbusat pralllet . .

Reedel (3.06.2011) sain ona tunnistuse kätte ja läksime Helina poole. Kuueks tulid 4 poissi, keda me pidime valvama, ning kellel olid väga keerulised nimed. Hiljem saime Getteri ja poistega kokku ning meid kutsuti peolee ja nii me läksime, pidu oli päris häää .. peale pidu saatsime Helinat ja saime Renuga kokku siis tulime koju ja tutttttttu :)
Laupäeval (4.06.2011) käisin emmega poodides, senikaua kuni helistas mulle Hiir ja kutsus peoleeeee, Verevisse Rannaavamispeole ja eksole ma ikka pidin ju nõustuma. Läksin Doreli poole ning me sättisime, riietega oli räige jama nagu alati, ning siis me läksimegi sinna VOLVO XC60'ga
seee auto on mu uuuuus armastuuuuus. Pidu oli hea nägime Getter Jaanit ja Tanel Padarit ja panime veits jooki . . väga superluks pidu oli :)
Pühapäeval (5.06.2011) ärkasin selle peale, et keegi hüppas mu peal, silmi lahti tehtes nägin, et need olid Esmar ja Elena-Doreli tädilapsed. Hiljem tuli mulle emme järgi ja me käisime söömas ja siis sain Getteriga kokku ja hiljem tuli Robin kaaaa.
Esmaspäeval (6.06.2011) magasin ja mängisin pool päeva maha ning siis läksime Getteriga punksi - seal oli oioioi kui palju rahvast aga vähemalt hea oli olla ja sai jooki võetud :)

kolmapäev, 1. juuni 2011

When people walk away from you, let them go. Your destiny is never tied to someone who leaves you and it doesn't mean that they are bad people. It just means that their part in your story is over.


Oeeeh, pole vägaväga ammu siia midagi kirjutanud ning täna 2.06.2011 kell 2.40 otsustasin ma siia siis midagi kirjutada ..

Vahepeal on juhtunud tuhat asja, kõigest ma küll ei jõua siia kirjutada aga kui lühidalt kokku võtta siis,

on olnud vägaväga palju Sünnipäevi!

Käisime kooliga metsa istutamas


Olen Evaga, mitte väga palju koos olnud, kuid meil on alati millest rääkida ja naerda :)

Käisime klassiga Ahhhaas


KÄISIN SADALAS, SEE TÄHENDAB, ET SÕITSIN RONGIGA
Käisime Getteriga Savilinnul

Olen paljupaljupalju olnud koos oma kullakallii Getteriga

Käisime klassiga hiiumaal

Ning on saanud vägaväga palju PIDUUUUUUUU

Ülehomme saaab lõpudelõpuks see koool läbi ja hakkab pihta see vastikvastik suviiiii :S:S
Aga eks ma üritan siia tõesti rohkem kirjutada, kuna hakkab suivi seetähendab, et paljupalju piduuuuu(#)