laupäev, 22. jaanuar 2011

reede, 21. jaanuar 2011

teisipäev, 18. jaanuar 2011

Vaga vesi, sügav põhi.



Selle ja ajooksu , mil ma pole siia kirjutanud ei ole eriti palju juhtunud , kuid siiski . .

III veerand hakkas suurepäraselt , juba kaks viite ja üks kaks (Y)

18. jaanuar 2011

Käisin koolis , kõik oli tiptop , peale kooli käisin inkat vastamas ja otse peale kooli lendasime almaga algul parki siis eedeni . Seal olime ns , sõime siis võtsime nats jooki sisse , oli kohe parem ollla ja läksime piljardit mängima . Lõpetasime mängu ära ja läksime üht teemat lahendama . . teema ei saanud lahendatud ilma kakluste ja vereta , soo saaaaad . Ja siis läksime alma ja teistega eedeni , getter läks koju -.- ! Ja nüüd olen ma ka kodus , kirjutan blogi ja kohekohe tutttttu (S)

laupäev, 15. jaanuar 2011

Ära söö kollast lund.


" Ära söö kollast lund. " oli mu õnnelause seega ma kohe pidin selle siia panema ka :)
Niiet , Ärge sööge kollast lund !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pole pikemalt kirjutanud , kuna polnud aega . .

Koolis käsisin eelmisel nädalal ilusti , puudusin vaid kaks päeva ja ühe tunni , niiet Super !
Oli väga tore olnud see , mis tegin . .
Räägin pigem tänasest siis

Ärkasin ühe paiku , kuna ere päike äratas mu ülesse . . tähendab , et hommikune äratus oli väga positiivne . Siis lebotasin voodis ja vaatasin mingit vaimude filmi väga viis oli , siis ärkas ka getter ja me hakkasime sättima . . läksime eedenisse . Bussipeale tulid enar ja prix ja eedenist tuli peale ülejäänud ihaste rahvas . Läksime eedenisse , saime ülejäänutega kokku , ostsime jooke ja läksime üleka ette . . seal jõime , lobisesime ja olime niisama . . siis soojendasime trepikojas ja siis mu getter läks koju  . . säääääääd :( Me ülejäänud rahvaga läksime eedenisse olime seal niisama ja siis almaga läksime koju . . istusime bussile ning tema eilasknud mind minu bussipeatuses maha , mina muidugi ei lasknud teda minu bussipatuses maha . Siis tuli meil mõte , et sõidaks bussiga linna ja tagasi . Istusime siis nõlvakus nr ühe peale ja sõitsime linna , sealt otse teisele nr ühele ja kodu poole . . alma tegi mulle bussis totaalselt marki , karjus seal vene aktsendiga üle busssi , siis almaga läksime oma peatuses maha ja koju . Paegu jälle lebotan voodis ja masen sp , et msni ei saaa :S:S:S:S .

Getttär , says:

ilusti
tead mis oli
kõnnin eks , ja sis üks mees kõndis vastu mulle ja siis ta mingi meeter enne mind kukkus pikali
ja siis ma ei tea , ma hakkasin sitaks kõve häälega naerma , ta naeris ise ka , ja ma kõndisin edasi , ja siis ma kukkusin täpselt sama koha peal pikali talle peale
ja siis me koos selle mehega naersime maas pikali
noh ma ei olnud tema peal pikali , ma kukkusin ta otsa aga nagu maha ,

Gettttteril on ikka tõmme meeste külge :D


Paljupalju õnne Sulle , Aiki (K) :)

Dorel , mu ema igatseb sind ! :)

9

esmaspäev, 10. jaanuar 2011

Mõtle, mida ütled – nendest, kes ei ütle midagi, vaikivad vaid vähesed


Täna läksin kell 12 hommikul magama , kuna koolis ei käinuuuuuuud kuid 7 ajal sain getteriga kokku  :) . . ärkasin enne kolme natuke , sest alma tuli mulle ukse taha siis läks alma ees linna ära ja ma tulin hiljem järgi . Käisime tegime endale kolmandad kõrvaaugud ning läksime eedeni . Seal olime niisama chillisime janii :D:D Vahepeal üks vanamutt ennustas minu , alma ja liina nimesid ning hiljem viskas mind sibulaga :S Mingi aja pärast hakaksime koju liikuma ennem käisime poes läbi ja pargis otsustasime , et puhkame jalga . . istusime ja almale kakas linnuke otsa ette :) Ja nüüd ma istun kodus , kell on 22.19 ja kavatsen varsti magama minna, kuna homme on minu kolmanda veerandi esimene koolipäev .

Parem pettuda sõpruses kui sõpru petta.

pühapäev, 9. jaanuar 2011

Õppimine on aare, mis järgib oma omanikku kõikjal


Valmisin selle pealkirja kun ahomme on koool , niiet Tere taas Kool :)

Lubasin kirjutada eilsest eks ? Aga ma ei teee seda kuna üks kõne rikkus mu terve õhtu ära . Kuid ma ütlen seda , et käisime Doreliga peoool ja seal oli suht lahe ja kuue paiku ma tulin koju ja läksin magama :)

Täna ärkasin nelja ajal . Hiljem natuke läksin emaga väga kõvasti tülli ning sp olin endast tohutult väljas . . Sättisin natuke ja juba liikusingi säästuka poole kuna gettter ja alma olid seal . . sain nendega kokku , kurtsin kogu oma mure ära ja liikusime kuskile maja taha jooma ning siis üleka ette , kus me almaga laulsime ja hiljem meile tehti suur lumesõda , mille tagajärged olid meil mõlemal halvad :S:S Siis läks getter ära ning saime veel ühe joogi ja siis liikusime tasapisi suuresuuuresuure kambaga eedenissse . Seal olime täiesti niisama , kuid meil almaga nalja jätkus . Almakesel lõhuti kõrvaklapp ära :S:S:S:S:S:S

Eile oli Kristelil sünnipäev , niiet Palju õnne tagant järgi ! :)

Hommikul on kool , niet õppige hästi !:D

laupäev, 8. jaanuar 2011

i love all my bitches


tsau , tere , hei , jou , privv , tervist , hello !

mmmm , mis toimps täna ? :D kõigil , kellel pidu on tõmmake traaati ! ;)

53861768 , 56188990 , 53731883 (mp) elen , dorel ja getter (KKKKKKK)

kunagi hiljem kirjutan põhjalikumalt 8 . jaanuari õhtust ! :)

tsau , headaega , nägemist , byebye , seeya guys ! peatse kohtumiseni . .

reede, 7. jaanuar 2011

whos that chick ?


Täna on 7 . jaanuar see tähendab , et kolme päeva pärast on kool ja kool tähendab jälle õppimist ja täis masendusi ning rõõmu päevi .

Kui detailsemalt rääkida tänasest päevast , siis . .
Läksin magama kell 7 hommikul ning ärkasin poole kahe ajal doreli kõne peale . Hetke pärast oli dorel juba minu pool . . sättisime ja vaatasime mu ema tsirkust kella neljani umbes ja siis läksime linna . Kõigepealt läksime kaupsi , seejärael läksime tasku ning siis abakhanis ja seppäläs . Hiljem helistas mu ema ja oli nõus meid peale võtta ja lõunaka viia . Kui olime mingi osa poodidest läbi käinud tuli ka Getter . . siis me käisime veeel mõndades poodides ja siis läksime mäkkkkkkkkiiiiiiii . Seal sõime kõtud täis ja kuulasime doreli saia juustu ja tagurpidi saia jutttu ning siis dorel läks auto peale ja sõitis ära :( Me getteriga istusime 69 peale ja sõitsime sellega linna . VANNVANNIS.EE ( getter teab ! :d ) Linnast läksime tasku korra ja siis number 5 peale ja turtsi ja koju . Nüüd istun ma kodus teki all ja hetkel kirjutan blogi :)

Aga head vaheaja jätku teile siis veeel ! ;)

neljapäev, 6. jaanuar 2011

Igaüks on oma õnne sepp.

Nagu pealkirjasiki öeldud , et igaüks on oma õnne sepp nii see ka on :)

Mul tõesti polnud mingit viitsimist siia kauakaua midagi kirjutada :S . Vahepeal pole kmidagi ägedat ka toimunud va. aastavahetus .

Aastavahetusest lähemalt . .
Olin Almakesega ja veeeel paljupaljudega kuskil ihastes mingis majas . . seal panime haledalt piduuuuuuu . Ilma jookide ning kaklusteta see ka nüüüd ei möödunud . . hommikuks oli nii paha paha olllla :S

Viimasel ajal olen niisama eedenis ja vahepeal ihastes käinud .
Käisin kaks päeva Getteri õe Betraga väljas ! Ta on über hea tüdruk ja möllab hästihästi :)

Agajah , otsustasin blogi teha taas kõigile loetavaks seega hakkan siia tihedamini kirjutama ! :)