esmaspäev, 13. detsember 2010

Lihtsus on ülim keerukus.

Pole jällle pikka aega midagi kirjutanud . . vahepeal on palju juhtunud kuid ma ei jõua kõigest kirjutada . .

- Eelmise nädala viimased päevad
Ei teinud eriti midagi . . koolis ja kodus ja väljas . muuuuud mudagi

- Nädalavahetus
Nojaa alustame siis otsast . .
* Reede . .
Reedel käisin koolis ja istusin kodus kuni meil Getteriga tuli mõte minna tasku ostuööle . Sättisime valmis ja läksimegi . . Seal olime veic almakesega , käisime poodides , laulsime jne . Mu lemmmik Ott Lepland oli seal juuuuuuuuuuuuuuuu :) ja Marvi Vallaste kaaa :) Getter leidis endale seal austajaid , ühed käisid ns ema ringi ja teised jälitasid :O :D
* Laupäev . .
Päev läbi jälle kodus , koristasin . . Hommikul juhtus väike äpardus , emps leidis mu jope taskust midagi sellist , mida ta ei oleks tohtinud leida . . Siis läksin Doreli poole , seal oli Getter ka juba ja kuna me ei leidnud meie jaoks sobivat piduuuu (D) siis otsustasime minna lõunaka ostuööle . . Seal olime niisama , hoidsim eväga üksteise lähedusse , et mitte ärakaduda ning käisime ringi . Vahepeal kuulasime Smilersit ja igatahes väga kõvv oliiiii (Y) . Buss tuli meil 23.30 ning sõitsime sellega kesklinna . Doreliga hullasime mäe peal tema maja taga ja otsustasime jalutada toomemäele . Toomemäel otsustasime kasutada trepiasemel , jalgu ja käsi , ning roomasime lihtsalt mäest üles . Olin väga lumine ja läbimärg , ainuke , kes suutis kuivaks jääda oli Getter . Hakkasime Getteriga koju liikuma , liikusime ja liikusime kuni jõudsime lõpuks koju . Koju saabudes oli kell natuke peale ühte . . .
* Pühapäev . .
Olin päeval niisama , ja õhtul läksime Getteriga 45õks minutiks ihaste kuna , ihastesse jõudes olime me täiesti läbimärjad ja meil oli väga külma seega sõtsime kohe eedenisse . . Olime seal niisama ja tulime koju ära .
* Täna ehk esmaspäev . .
Koolis ei käinud ja istun arvutis , hakkan kohe pead lõhkuma mida CS ile selga panna ! :S