esmaspäev, 27. detsember 2010

Tee teistele seda, mida sa tahad, et sulle tehakse.

  Kõik inimesed on väga erinevad ning igat inimest tuleb võtta kui erilisena ! :)

Iga pisiasi võib teha inimese õnnetuks, kuid miski ei suuda teha inimest täiesti õnnelikuks. Mida ka ei räägitaks, õnneliku inimese kõige õnnelikum hetk on see, kui ta uinub ning õnnetu inimese kõige õnnetum hetk on see, kui ta ärkab.

Tahan olla truu, sest on neid, kes mind usaldavad, tahan olla rikkumata, sest on neid, kes hoolivad, tahan olla tugev, sest on palju, mille nimel kannatada, tahan olla vapper, sest on palju, mida peab julgema teha. Tahan olla sõber kõigile- ka vaenlastele ja üksildastele, tahan anda ja unustada, et andsin midagi, tahan olla alandlik, sest tean, kui nõrk ma olen, tahan vaadata üles ja naerda ja armastada ja tõusta kõrgemale.


Täna , 27.detsember

Täna magasin kella kolmeni . . istusin natuke arvutis ja hakkasin kohe sättima . . minek oli Arturi poole jälle . Saime Getteri ja Joonasega kell 5 turtsi juures kokku . . seal passisime tund aega kuni saime pakid ja siis läksimegi tipatapa Arturi poole . Alguses oli kõik väga ilus ja armas veeeel . Hetke pärast muutus Eva tigedaks ja läks Makule kallale . . kuid sellel oli ka põhjust ! ;) Siis Eva kogematta lõi ka mind . . Aga muidu niisama istusime jällegi ja nautisime teinetese seltskonda ja jõime vaikselt , kui seda saab nimetada vaikseks joomiseks . Mingiaeg olime Evaga magamistoas ja räääkisime ja räääkisime ja naersime täiesti mõtetu asja üle . . vahepeal ehmatas meid voodi alt hüpanud Henry , kes kuulis midagi seda , mida kuulda ta ei tohtinud . . aga ta oli hea poiss ja ei öelnud kelellegile seda ning ma loodan , et ei ütle ka :) Maikel oli Eva poolt niiii ära puretud . . siis Eva läks koju ning meid oli üks loom vähem :( Hetkeks oli rahu kuid mitte kaua , täpsemalt nii kaua kuni mõned läksid Makule kalalle ning mõned teda päästma . . hale mölllllllll oli ! Ja siis me Getteriga läksime minema ja selline oligi meie tore Arturi pool käik . . eks kunagi kordame ja veel toedamalt ! ;)