reede, 22. oktoober 2010

weee hate u , :S

    Me getteriga hetkel mõtleme , meil nv eeeees . Kool sai täna läbi , hakkas VAHEAEG , kauaoodatud vaheaeg , jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Meid ees ootab suuremat sorti pidu :) ajaa , Sanderil on täna sünnipäev , palju õnnnnnnne :) 

Praegu sätime siin niisama , siis lähme jooke ostma ja pidu võib lugeda ametlikult avatuks ! :)

Pealkirjast lähemalt : Me getteriga vihkame üht inimest ja kui sa seda loed , siis sa saad kindlasti aru , et see on sinu kohta ! Sa võiksid sellest tõesti aru saada juba , vaata mida sa teed . Sul oli kõik olemas , selleasemel , et püüelda sellepoole , et säilitada kõik , mis on hea , Sa lihtsalt hävitad kõik hea , Ise oled süüdi , musi ! Jäid juba ka meist ilma , Sa võiksid sellest juba arusaada ! :) Me ei jõua seda sinu eest enam varjata . . .


MA VIHKAN SIND , TA VIHKAB SIND , ME VIHKAME SIND , NAD VIHKAVAD SIND ! 
MA EI TAHA SIND , TA EI TAHA SIND , ME EI TAHA SIND , NAD EI TAHA SIND !
TAHAKS , ET OLEKS NII , ET ME EI TUNNEKS SIND , ET ME EI TEAKS SIND , ET SIND POLEKS LIHTSALT MEIE ELUS OLNUD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAAA ARU SELLEST JUBA , VÄRDJAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Aga me ei mõtle sinule praegu musi , me lähme Getteriga jooke ostma ja sättima ;) . Ja paneme pidu . Kui pidu õnnestub ja pöördub suurepäraseks , eks siis me rääägime sulle sellest :)

Ma teen uuema postituse peo ajal juba , arvatavasti , kui me veel elus oleme ;)

TSAUPAKAAA , PRAEGUSEKS !